Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wat spannend! Waarom het huis van je ouders?
 3. Earlier
 4. Crush

  Het-(ver)huis-topic #8

  Heel erg mooi! Ga ik ook even onthouden dit hoge. Mijn vriend en ik willen namelijk het huis van mijn ouders kopen als het allemaal lukt. Komt nog heel wat bij kijken, dus treed nog niet teveel in details maar wel leuk en spannend om mee bezig te zijn
 5. Intouchables

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wow heel mooi! Je keuken ook zeg!
 6. pandora

  Het-(ver)huis-topic #8

  Echt heeeel mooi!
 7. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Ja dit helpt enorm in de waardevermeerdering van je huis. Het was ook wel een investering , zeker 10k duurder doordat t meer ‘design’ is dan dat we bij gewone kozijnenboeren zagen. Maar tis het dubbel en dwars waard! En qua isolatie merk je t ook enorm. Binnen no time was m’n woonkamer op temperatuur en de thermostaat staat sindsdien op 18 graden, voorheen op 21 en dna vond ik y nog fris.
 8. stefanie.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wauw wat mooi!!!
 9. HAHA.wait what?

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wauw, heel mooi @shizzle!
 10. _Lins

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wauw supermooi shizzle! Goeie investering, het lijkt binnen veel hoger en ruimer en je trekt de tuin ook veel meer het huis in. Keuken ziet er ook al gaaf uit!
 11. heleen55

  Het-(ver)huis-topic #8

  Mooi shizzle! Echt lekker licht en groot oogt het zo.
 12. Leah

  Het-(ver)huis-topic #8

  Supermooi!! Bij ons komen ze volgende week de achterpui vergroten en nieuw plaatsen. Er zitten nu 2 losse deuren en dat gaat 1 groot kozijn worden met dubbele openslaande deuren. Kan niet wachten!
 13. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Dat is een slaapkamer. De andere 2 slaapkamers zitten daar rechtboven als een soort van torentje. Dat wordt de babykamer en thanks! We zijn zooo blij! Nog eentje vanuit de tuin...
 14. Poolaapje

  Het-(ver)huis-topic #8

  Heel mooi geworden! Wat is de ruimte naast de keuken trouwens?
 15. iCake

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wow supermooi geworden lijkt ook veel hoger zo!
 16. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Nou om wat leven in de brouwerij te krijgen hier wat foto’s v onze verbouwing. Vandaag is eindelijk de pui geplaatst, dat was de laatste grote stap. Ze moeten t nog aftimmeren enzo maar tis al zo’n groot verschil, ben er super blij mee!
 17. Hai, ik ben nieuw hier, (18 jaar) en nu al een dilemma. Ik heb mijn relatie beëindigt twee weken geleden. Ik was niet meer verliefd op hem maar heb het nog wel lang geprobeerd. Uiteindelijk dus ermee gestopt. Ik gun hem de wereld en hij mij ook. Ik denk dat ik echt al super snel over hem heen ben want ik zoek nu al veel aandacht bij andere jongens. Een jongen heeft me op date mee gevraagd en ik wil dat eigenlijk wel. Maaaaar ik vind het respectloos tegenover mn ex. Ga ik alsnog hierop in? Of geef ik het gewoon even wat tijd en kom ik er later op terug?
 18. Estrella.

  Corona

  Lief dat je het vraagt, Coco. Ik zit nu in week 20. Het valt me nog steeds erg tegen. Overprikkeld bij het minste geringste, slecht op woorden kunnen komen, mijn geheugen laat me enorm in de steek. Ik kan dus eigenlijk niet op mijn eigen hersens vertrouwen, zo voelt het. Lichamelijk gaat het steeds beter, met dank aan de fysiotherapeut. Vanuit werk is er weinig begrip voor mijn situatie, wat het moeilijk en stressvol maakt. En waarschijnlijk duurt het daardoor ook allemaal langer. Ik probeer wel positief te blijven en haal uit kleine dingen positiviteit. Zoals een fijne wandeling. Ik vind rellen en agressief demonstreren ook zo ongelooflijk. Het zijn ook alleen maar mannen, lijkt het. Te triest voor woorden. Een mening hebben mag, maar moet je nou dingen in de fik steken?
 19. Nina!

  Corona

  Ik vind het te idioot voor woorden, zoals het merendeel vd bevolking denk ik. Maar ik ervaar ook wat Malibu zegt, de kracht niet hebben om echt boos te worden. Ik schud met mijn hoofd en denk waar gaat dit heen... de mensen die de avondklok met de oorlog vergelijken, daar kan ik wel boos om worden. Hoe durf je denk ik dan. Ga in een oorlog maar naar buiten met je avondklok en kijk maar of je dan nog uberhaupt terug komt, zeker niet wanneer je de politie tegen komt. Je zou willen dat het dan om een boete ging. Bah. Nahja misschien toch wel kracht om boos te worden haha. Ik maak me wel zorgen om het korte lontje dat er in de maatschappij lijkt te zijn.
 20. stefanie.

  Corona

  Ik word hier heel boos van. Demonstratie prima. Maar dit heeft inderdaad niks meer met Corona te maken. En een ziekenhuis bekogelen waarom ? Inderdaad het forum van democratie en de pvv is ook weer lekker bezig met hun tweets. Draagt ook niet bij. Het zou je kind maar zijn wie er tussen loopt.
 21. Malibu

  Corona

  Ik word er extreem moedeloos van. Ik heb niet eens de kracht om er nog boos ofzo van te worden. Ook de verkiezingen binnenkort wordt een grote shitshow. Nederland wordt de komende jaren echt nog veel slechter voordat het beter wordt. Dit heeft wat mij betreft ook niks meer met corona te maken, maar alles met trump, fvd, pvv en allerlei andere vreselijke groeperingen uit die hoek. Nou tot zover mijn opbeurende beschouwing. Verder gaat het prima met me hoor haha.
 22. Cocoverde

  Corona

  Hoe gaat het nu met je @Estrella. ? Pfff die beelden van die rellen overal. Daar word je toch bloedchagrijnig van.
 23. Estrella.

  Vakantieplannen #3

  Dank jullie nog!
 24. L.auraa

  Vakantieplannen #3

  @Estrella. Ik heb laatst een appartement gehad in t Havezate hotel op Marveld in Groenlo. Appartement heeft een bubbelbad, maar er is ook een spa in het hotel. Was heerlijk. Daarnaast zijn er ook luxe huisjes met bubbelbad en sauna op t park.
 25. ikke87

  Vakantieplannen #3

  https://www.bungalowverhuurvandenberg.nl hier wel eens geweest, wel wat jaar geleden inmiddels al! jacuzzi buiten, maar wel onder overkapping die vast zit aan het huisje en ook dicht kan met zeilen dacht ik. En wat wij leuk vonden toen was dat er een houtkachel in de overkapping zat. en dacht binnen een bubbelbad. (Moet je wel ff kijken naar goede huisje, wellness nr 2)
 26. Estrella.

  Vakantieplannen #3

  Dit topic staat al even stil haha! Ik ben op zoek naar een leuk huisje in NL met jacuzzi of bubbelbad (binnen). Verder niet veel eisen. Heeft iemand een keer in een leuk huisje gezeten?
 1. Load more activity×
×
 • Create New...