Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. Nou kwam verbrand uit de oven..... dat geem honger kwam me goed uit haha, vriend gaat nu maar eten halen
 3. Ik heb gevulde courgette in de oven.. met gehakt, mais, paprika, ui, peterselie, munt en feta. Alleen niet echt honger haha
 4. Vandaag
 5. Ik had stampot rodekool met slavink. Erg lekker was rode kool met mango appel en annanas uit de diepvries van AH aanrader πŸ€—
 6. Ik heb een lauwwarme andijvie salade gemaakt. Soort stamppot eigenlijk maar het was heerlijk! πŸ˜„
 7. Bedankt voor jullie reacties!
 8. Maaltijdsalades/rijstsalade/pastasalade zijn hier ook favoriet met dit weer. Vanavond wraps met kipkrokant. Gisteren mexicaans groentepannetje.
 9. Hier zijn we met zijn twee: 1x 60 graden beddengoed 1x donker 30 graden 1x gekleurd 30 graden 1x wit 30 of 40 graden 1x handdoeken ik was meestal alles in het weekend of in de nacht.
 10. Veel succes! Ik heb sinds vandaag 3 weken vakantie!
 11. Ik gebruik afaspersonal, wel de website met de app heb ik geen ervaring. Maar de website is top!
 12. Ik heb een tijdje toshl gebruikt.
 13. Nee ik vind het ook allemaal niks, dus ik doe het gewoon in excel. Wel wat meer werk, maar je kunt wel precies zien wat je wil zien.
 14. We zijn op vakantie, dus laten koks van restaurants ook vaak het werk doen 😜
 15. Ik wil graag een huishoudboekje bij gaan houden met mijn maandelijkse uitgaven. Nu heb ik echt al bijna 10 apps gedownload, maar vind ze allemaal niet prettig genoeg werken. Heeft iemand hier ervaring met een goede app?
 16. Stelletje burgelijke vrouwen zijn we toch πŸ˜‰ Zo mag weer werken na 3 weken vakantie mwahh morgen wel gelijk daghe vrij.
 17. Ik heb een donkere was, gekleurde was, witte was en handdoeken/beddengoed. Soms doe ik gekleurd bij donker als dat nog past, anders apart. En ik heb de ene week 2 wassen, de andere week 5. Ligt aan het weer en soms wacht ik te lang en moet ik in 1x heel veel doen 😬.
 18. Dat wordt dus om en om deze week? πŸ˜‚
 19. Ja maar dat is met 2 kinderen πŸ˜› Daarom zei ik met z'n tweeΓ«n. Het is ook niet erg, haha. Maar vraag me oprecht af hoe je aan zoveel was komt, haha.
 20. Gisteren
 21. Ik sorteer het op "alles op 40" πŸ‘
 22. Ik was echt belachelijk veel. Maar huishouden van vier dus. Ik heb al 2 machines per week aan beddengoed. En verder elke dag minimaal nog wel een was. Ik heb rode/roze was 30 graden Lichte kleuren,(licht groen, grijs, blauw, wit enzovoort) 30 graden Beddengoed en handdoeken 60 graden Zwarte was 30 of 60 graden Witte was (poetsdoeken, handdoeken, theedoeken, sokken, ondergoed enzovoort) 90 graden
 23. Ik ben toch niet de enige die veel wast πŸ˜‹ tel er bij sunshine al 7 per week. Heb van mijn vriend ook veel werkkleding.
 24. Te laat en te warm om te koken. Dan is het meestal lauwe pastasalade of wraps. Vandaag het laatste. Vega gehakt met rauwkost. Als sausje om dicht te plakken lekker makkelijk ketchup.
 25. Ik kijk net wat er in de wasmand zitπŸ™ˆ. Wit sowieso allemaal apart (2wassen per week) kleur apart, Zit er veel donker bij dan sorteer ik die eruit en heb ik een donkere was en een kleur was. Heb ik veel handdoeken (nu sowieso) dan was ik een 60 graden was incl theedoeken etc en ondergoed en sokken. (Zijn gemiddeld 4 wassen per week) Beddengoed altijd apart. (1 keer in de week). Ik was nieuw kleding alleen apart als ik veel heb, anders met de gewone was mee. Doe er dan altijd wel een kleurenvangerdoekje bij.
 26. Ik was maar 1x in de 3 weken, maar dan wel meerdere wasjes. 1 broeken(40), 1 lichte bovenkleding(30), 1 donkere bovenkleding(30), 1 beddengoed/handoeken(60) en 1 ondergoed/sokken(60). Als ik vaker zou wassen heb ik dus niet genoeg om het te sorteren en heb toch zat van alles haha.
 27. Ik heb wit , donker en kleur. Wit draai ik 1 x in de maand ofzo heb daar niet veel van. Voor de rest verschild het hoevaak nu had ik vakantie dus minder als ik werk. En beddengoed was ik gewoon mee bij de kleding of handddoeken. Alleen heb ik wat rode handdoeken die doe ik wel appart.
 28. Mijn man heeft altijd van die rotshirts in onmogelijke kleuren..en dan ook nog weer op 30 en 40 graden was. Dus ik blijf aan de gangπŸ˜‚
 1. Laad meer activiteit