Ga naar inhoud
Belangrijke mededeling als je je wachtwoord eerder niet kon resetten! Lees meer... ×

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. iCake

  Vakantieplannen #3

  Wow spannend @Vaporize zou dat echt niet durven! Ik kwam een leuke aanbieding tegen voor tickets naar NY en heb geboekt 20-25 maart . Echt zo’n zin in! Nu nog een hotel vinden, maar dat komt helemaal goed
 3. Vaporize

  Vakantieplannen #3

  Hahaha ja he. Wel echt een ervaring denk ik. N heeft het net aangevraagd
 4. ScatteredStars

  Shut #112

  Wat leuk voor je Nookie! Knap dat je die stap durft te maken. Ik hoop dat je het er naar je zin gaat hebben. Het lijkt me wel echt een baan voor jou
 5. Yellkje

  Shut #112

  Jaa super gaaf voor je Nookie! Wat je ook ergens schreef, als je iets maar leuk genoeg vindt hoef je nooit te werken. Heel cool! Hoeveel uur ga je werken? Ik wens je heel veel succes en vooral plezier met je baan!
 6. pandora

  Shut #112

  Okee de truc was mijn telefoon opnieuw opstarten vreemd. Thanks allemaal iig!
 7. Crush

  Shut #112

  Ik heb android maar heb er geen last van. Al bij instellingen in Chrome gekeken? Daar zag ik wel iets over privacy en veilig browsen ofzo staan toen ik even snel keek..
 8. stefanie.

  Shut #112

  Geen idee heb nergens last van. Staat het niet ergens op google
 9. _Lins

  Shut #112

  Geen idee pandora, ik gebruik altijd Opera op m'n telefoon... Stuk prettiger browser vind ik en lager dataverbruik schijnt! Maar sommige sites blokkeren misschien toegang voor adblockers? Zo van geen inkomsten = geen toegang, ik zou het me nog best voor kunnen stellen iig.
 10. pandora

  Vakantieplannen #3

  Hahaha echt iets voor jou zus!
 11. pandora

  Shut #112

  Edit, okee ik heb het door. Volgens mij heeft mijn telefoon ineens een AdBlocker, ook bij de apps waar ik normaal reclame krijg zie ik die nu niet. Maar niet echt ideaal als daardoor sommige sites niet meer werken? Iemand ook Android en een idee waar dit vandaan komt?
 12. Intouchables

  Documentaire-topic

  Ik follow me over Instagram. Man man wat een bende haha! Echt een miljoenenindustrie met fake volgers, likes en reacties...
 13. Vaporize

  Vakantieplannen #3

  Bedankt voor jullie tips! We zitten toch te twijfelen of we niet een binnenlandse vlucht op Durban nemen en dan het hele gebied daar gaan bekijken (Drakensbergen ea). Scheelt wel erg qua afstanden en dan hoeft het minder gehaast allemaal. Mijn vriend wil heel graag een primitive trail doen in Hluhluwe-Imfolozi park. Betekent dat je 4 dagen onderweg ben met een groep en twee rangers en dus gewoon in dat park slaapt onder de sterrenhemel met alle wilde beesten. Helemaal terug naar de natuur En ‘s nachts moet je dan een uur de wacht houden bij het kampvuur. Het lijkt me zoooo vet maar ook zo eng haha. Maar die rangers weten wel wat ze doen en het gebeurt blijkbaar al 60 jaar zonder ongelukken. Maar alsnog haha, denk dat ik weinig ga slapen en de dagen daarvoor ook al helemaal in spanning zit.
 14. Vaporize

  Shut #112

  Wat goed en fijn Nookie! Heel knap dat je die stap hebt gezet!
 15. Malibu

  Documentaire-topic

  Ja vond ik ook erg interessant. The Other Side of Everything! Gaat over een servische oud-politica, gemaakt door haar kleindochter. Verder vind ik de nieuwe docuserie van Sinan Can over Saoedi Arabie heel boeiend.
 16. Sueno.

  Documentaire-topic

  Ik heb gisteren the Cleaners gezien, over hoe FB, Google etc censuur toepast op social media content. Ik vond het heel interessant! Wist wel dat ze dat doen maar veel meer dan dat wist ik ook weer niet. Staat op uitzendinggemist. Hebben jullie nog iets recent gezien?
 17. pandora

  Shut #112

  Yes echt heel goed Nookie, veel plezier en succes Zo raar, ik heb een update van Chrome gedaan op mijn telefoon en nu laadt hij GO niet meer?
 18. Sueno.

  Shut #112

  @shizzle Dat geld haal je er wel uit zeker? Lijkt me ook leuk dat je dan makkelijker naar dingen gaat om gewoon eens te proberen. Zoals jij dus vd week had
 19. Malibu

  Shut #112

  Ja superfijn voor je! Veel succes
 20. Sueno.

  Shut #112

  Wat tof Nookie, topper! En dan klinkt bij de sportschool echt ideaal. Keep us posted hoe het gaat!
 21. FruityForest

  Shut #112

  Wat goed zeg! Gefeliciteerd. En echt fulltime of deels met behoud van je uitkering? Niet aanvallend bedoeld maar uit interesse omdat ik zelf nooit heb gewerkt.
 22. Summer vibes

  Shut #112

  Heel goed en stoer van je! Hoop dat je het ook gewoon echt naar je zin gaat hebben!
 23. Crush

  Shut #112

  Ja ik had het gezien, echt goed van je! Hopelijk gaat het je goed bevallen. Succes!
 24. shizzle

  Shut #112

  Jemig 5 jaar alweer, wat gaat de tijd snel. Super fijn dat je iets hebt opgepakt. Je gaat t vast naar je zin hebben! Succes
 25. heleen55

  Shut #112

  Stoere zet van je, nookie! Veel plezier en succes met je nieuwe baan
 26. _Lins

  Shut #112

  Heel tof idd Nookie! Veel succes, hoop dat het je goed bevalt!
 1. Laad meer activiteit×