Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. In Zuidplein zit hij direct boven de parkeergarage en delifrance zit er tegen over. Ik vind die gewoon fijner haha (ruimer en overzichtelijker). Ik moet wel zeggen dat ik meestal na mijn werk ging (open tot 19.00 uur) en dan was het misschien rustiger dan normaal. Qua andere klanten heb ik nooit last gehad van iemand, of nouja niet meer dan bij andere winkels in Rotterdam 😂
 3. Ja, wat Leah zegt. Maar ik bedoelde het wel met een knipoog natuurlijk. Maar op Zuidplein waan je je wel Gewoon echt op Curaçao en Marokko tegelijk, laten we eerlijk zijn. Maar het zou mij ook echt niet uitmaken. Wanneer ga je? Om te lunchen is Alexandrium dichterbij.
 4. Bij alexandrium is de verhouding allochtoon/autochtoon is iets meer wat niet stedelingen gewend zijn. Daarnaast is zuidplein echt giga en alexandrium veel overzichtelijker.
 5. Gisteren
 6. Want? Ik hoef er maar eventjes te zijn en wil vlakbij even lunchen, verder maakt het eigenlijk niet veel uit.
 7. Ik denk juist voor iemand uit Limburg dat Alexandrium fijner is hoor hahaha.
 8. Ja 1 op Zuidplein en 1 op Alexander, allebei wel dicht bij de snelweg en in een winkelcentrum (met parkeren). Ik vind Zuidplein fijner!
 9. Beterschap! Vreselijk, keelontsteking. Ben er ook elk jaar weer zoet mee. Wat bij mij helpt: gorgelen met zoutwater. Kan iemand mij vertellen of het klopt dat rotterdam 2 primarks heeft? Kom op 2 adressen uit via Google. Welke is het fijnste? En qua parkeren?
 10. Oh bahhh ik heb net een keelontsteking achter de rug en ik weet hoe het voelt. Beterschap! Wat hier helpt/hielp: Strepsils, paracetamol, gember (puur, om op te kauwen).
 11. Jakkes wat naar zeg! Beterschap!
 12. Haha grappig klinkt wel lekker!
 13. Haha grappig dat dat zo heet, ik eet dat ook regelmatig maar dan zonder rucola. Snap de naam wel want het is hartstikke roze.
 14. Ik heb prinsessen stamppot gemaakt! Zag recept van de week voorbij komen en leek mij lekker en dat was het gelukkig ook. 😍 Stamppot met bietjes, spekjes, ui, appel en rucola aan het eind erdoorheen.
 15. https://chickslovefood.com/recept/curry-met-boerenkool-skinny-six/ Deze! Goed te doen.
 16. Haha ik ook dit, maar dan met naan en gehakt!
 17. He bah dat klinkt niet fijn. Beterschap
 18. Brood met hamburger en uien. Daarnaast nog wat wortels
 19. Wraps met kipschnitzel, sla, paprika, avocado, crème fraiche en chilisaus 🤤
 20. Blugh dat je zo’n keelpijn hebt dat je er misselijk van bent. Ik ben de dag doorgekomen met een halve literfles smoothie van de Ah to go.
 21. Wij hebben twee weken geleden ook bij greenparking geparkeerd. Scheelde 40 euro met Schiphol zelf (van zaterdag tot dinsdag), dus dat was het voor mij wel waard. Bus gaat ook gewoon constant op en neer, dus hoeft niks te bellen of reserveren, alleen als je net pech heb moet je 15 min wachten
 22. Ja Cold War was zo prachtig! Gaat het zien! Verder heb ik zondag na de Frida Kahlo-tentoonstelling in Londen de film Frida gekeken, alweer wat ouder maar ook prachtig.
 23. Ja ben ook nog erg benieuwd naar Loro! Die draaide ook tijdens het festival maar het kwam steeds niet uit om erheen te gaan. Gelukkig ook al in de bioscoop! Ik heb afgelopen week dus veel films gezien, vooral Cold War vond ik echt prachtig, die komt binnenkort nog uit. Verder oa Girl gezien, ook heel mooi maar erg heftig. Beautiful Boy ook geweldig gespeeld, maar zat niet helemaal lekker in het verhaal ofzo. Ik weet niet waar dat aan lag! En verder nog zo’n 7 films haha maar ga ze niet allemaal noemen.
 24. Wat een fijne dingen allemaal zeg! Logisch dat je daar zo blij om bent
 25. Afgelopen week
 26. @Dieke.* haha ja veel geld wat je moet overmaken naar de notaris he. Ik heb mijn vader toen ook even mee laten kijken of ik geen typfout maakte bij het invoeren van het rekeningnummer.
 27. Trots op mijn zus haha. Zo leuk!!
 1. Laad meer activiteit