Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Assepoes

  Het-(ver)huis-topic #8

  Heel mooi geworden!! ik vind trouwens dat vt wonen weer verliefd op je huis ook echt leuk haha. Wij ‘fantaseren’ wel eens over wat ze aan ons huis zouden doen
 3. ikke87

  Het-(ver)huis-topic #8

  Dit was onze verbouwing van de woonkamer, is in aug/sept gebeurd. oud nieuw(moet nog wat planten in, maar gebeurd na de kerst denk ik pas & miss een kleed bij de bank) (en ik wil dat ze de gordijnverlichting nog aanpassen, wil het warmer) fotos plafond, is spanplafond en nog wat met iets meer daglicht, toen nog niet af was
 4. Yesterday
 5. heleen55

  Het-(ver)huis-topic #8

  O dat programma ken ik niet! Ga ik eens opzoeken.
 6. _DRUNK

  Het-(ver)huis-topic #8

  Jaa zo’n leuk programma!! En ook ‘weer verliefd op je huis’ is leuk. Daar doen wij inderdaad ook inspiratie op en daarnaast ook vt wonen abbo aangeschaft.
 7. heleen55

  Het-(ver)huis-topic #8

  Hoe gaat het met de verbouwingen, Leah? Meer mensen die het programma kopen zonder kijken kijken? Vind het echt leuk. 7 januari krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis. Leuk om wat inspiratie op te doen via dat programma. Zo zagen we gisteren ook lampen voorbij komen die we daarna hebben aangeschaft voor de huiskamer vind de lamp op deze foto niet helemaal tot zijn recht komen, maar toch erbij gedaan.
 8. Earlier
 9. Yellkje

  SHUT #113

  Not sure if serious vanwege steigeren. Maar ik ben gewoon oprecht verbaasd (was in 1990 3 jaar, dus was me niet bewust van die naamswijziging) en vroeg me af of de referentie zwart/wit van het verhaal van 2019 er iets mee te maken had, maar blijkbaar niet.
 10. Poolaapje

  SHUT #113

  Haha ik moest zaterdag ook wel wennen aan de nieuwe naam, maar Amerigo noemde ik ook al steeds per ongeluk Amigo dus dat ging al niet goed Gelukkig maakte mijn neefje zich alleen maar druk om de fietspiet en de bewegende zak.
 11. Leah

  SHUT #113

  Ja laten we vooral van onze tradities afblijven!!!!!!!!!!!! Nooit gedacht dat mensen zouden gaan steigeren omdat Sinterklaas een ander paard heeft.
 12. Malibu

  SHUT #113

  Haha in de jaren 70/80 was er ook een ander paard met een andere naam. Pas sinds 1990 was Amerigo er. Ik vind overigens wel dat ze gewoon een random andere naam hadden kunnen kiezen ipv Ozosnel, dat vind ik dan weer een groter punt dan dat Amerigo weg is
 13. Dobby*

  SHUT #113

  Ja dat denk ik dus wel. Dat laatste. Dat was iets wat me gisteren ineens binnenviel toen ik het liedje hoorde haha. Ik dacht ineens heeeyyyy dus dáárom heet hij zo
 14. Appelsap

  SHUT #113

  Idd
 15. shizzle

  SHUT #113

  Gelukkig is het een kinderfeest en maakt het kinderen geen hol uit
 16. Yellkje

  SHUT #113

  Ja uit dat liedje snap ik. Maar overleden..? Vind dit dan weer een beetje een onnodige verandering. Sinterklaas gaat toch ook niet dood Edit: oh Aha en met pensioen. Maar dat gaat dan om het fysiek paard van de officiële intocht enzo? Nouja, had van mij in elk geval niet gehoeven. Thanks voor de info in elk geval
 17. Appelsap

  SHUT #113

  Amerigo is vorig jaar overleden, dus nu is het Ozosnel (uit het liedje dus idd, gewoon een fout grapje )
 18. _DRUNK

  SHUT #113

  Haha huh hij heet toch al langer Ozosnel?? Edit: Ook het nieuwe paard werd, ondanks de pensionering van Amerigo in 2011, door de Sint aangesproken met Amerigo.[3][4]In 2019 werd bekend dat Amerigo met pensioen is gegaan. Het nieuwe paard kreeg de naam Ozosnel.[5] pas 1 jaar dus Ozosnel, 2e jaar nu.. maar niet alles heeft te maken met dat het niet zou kunnen oid. Edit 2 Refereert naar het liedje: met zijn paardje ozosnel, toch??
 19. Yellkje

  SHUT #113

  Weet iemand waarom het paard van Sinterklaas een andere naam heeft? Is Amerigo cultureel ongepast? Vorig jaar was er een verhaallijn dat het een ander paard was, een die wit werd geverfd. Ik dacht als soort referentie naar de pietendiscussie. Maar met de intocht van dit jaar heet het nog Ozosnel. Mis ik waarom Amerigo (Spaanse naam?) niet zou kunnen?
 20. Crush

  SHUT #113

  Wauw hij lijkt wel op jou hoor @Estrella. Vooral op de groepsfoto kun je het goed zien vind ik!
 21. Estrella.

  SHUT #113

  Ik wil dit straks wel weer weghalen dus als jij mijn quote ook weg wil halen straks @icake. Het is de jongen met bloemetjedblouse die zegt dat een latina zijn droomvrouw zou zijn. (Op de website van boulevard vind je een overzicht van de singles)
 22. iCake

  SHUT #113

  Wie is dat dan?
 23. HAHA.wait what?

  SHUT #113

  Jaaa ik kijk sowieso iedere aflevering haha!
 24. Poolaapje

  SHUT #113

  Oh wow, ben benieuwd wat voor een type hij is dan haha
 25. Estrella.

  SHUT #113

  Yessss. Mijn broertje is een verleider. Dus ik spoor iedereen aan te kijken.
 26. JUSTFUN

  SHUT #113

  Temptation begint de 26e toch?
 27. iCake

  SHUT #113

  Ik ga kijken
 28. Estrella.

  SHUT #113

  Wie kijkt hier Temptation?
 1. Load more activity×
×
 • Create New...