Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Poolaapje

  SHUT #113

  Herkenbaar Heleen, haha! Hoe was je werkdag desondanks?
 3. Today
 4. Malibu

  Vakantieplannen #3

  Nee ik heb vooral geen zin om 200 euro extra te betalen voor negatieve testbewijzen. Met 1 prik krijg je nog geen vaccinatiepaspoort, dus daar heb je niks aan. En straks test je ineens positief op de terugweg en zit je daar langer vast, ook daar heb ik geen zin in.
 5. Summer vibes

  Vakantieplannen #3

  Oh als ik jou zou zijn zou ik lekker vakantie boeken! Je eerste prik heb je dan wel gehad toch, dat is de belangrijkste. Of mag je bepaalde landen niet in als je niet helemaal gevaccineerd bent? (Ik houd de regels niet zo goed in de gaten haha). Maargoed als het niet goed voelt dan moet je t idd niet doen natuurlijk, maar als je er aan toe bent en je 1e prik gehad hebt..? Of ben je heel bang voor covid? wij hebben voor begin augustus een weekje aan de kust geboekt, dan is de baby 2 maandjes oud. En dan begin september een kort tripje naar Florence voor een bruiloft
 6. Yesterday
 7. Malibu

  Vakantieplannen #3

  Ja de kans dat ik volledig gevaccineerd ben voor eind augustus acht ik klein, dus ik ben nog niet bezig met vakantie. Ben er wel extreem aan toe, maarja ik zie het niet zitten om te gaan voordat ik gevaccineerd ben, dus ik heb nog ff geduld. Als ik in september nog weg kan dan ben ik gelukkig. Echt bizar om te beseffen dat ik al meer dan 16 maanden Nederland niet uit ben geweest (en ook amper mn woonplaats uit eigenlijk). Maar we houden nog ff vol
 8. sann..

  Vakantieplannen #3

  Ja, ik had al in de planning om iig een paar dagen naar Rome te gaan 2 weken na mn 2e vax ( 22juni), dus hoop dat het daar dan ook al kan. Heb nog niks geboekt, maar wil wel echt heel graag weg. Ik vind nl ook prima, maar voor mn vriend hoeft dat niet en buitenland durft ie nog niet. Hij zei zelfs: nah ik wacht liever nog een jaar. You say what?!
 9. heleen55

  Welke film het laatst gezien #10

  Iemand nog leuke/ goede filmtips voor op Netflix? Humor, actie, drama, mag allemaal. Ik vind het altijd zo lastig om iets uit te zoeken tussen alles op Netflix..
 10. heleen55

  SHUT #113

  Hoe waren je terrasafspraken nog, summervibes? Ik heb er 4 dagen weekend op zitten, was echt lekker! Maar vind het wel suf van mezelf dat ik er toch wel weer tegenop zie om morgen weer aan het werk te gaan. Maarja.. volgend weekend gelukkig wel weer extra dag weekend
 11. heleen55

  Wat eet je vandaag #27

  Vandaag weer eens quiche gemaakt met prei, paprika, vegaspekjes (Ik vind die van vivera echt een aanrader), ei en kaas. Had overdag ook weer eens zandkoekjes gebakken. Blijft lekker!
 12. heleen55

  Vakantieplannen #3

  Inderdaad maar net wat je leuk vindt, ff! Zelf ga ik in juni een week naar de Veluwe samen met mijn vriend om lekker veel te wandelen en fietsen (hopelijk wordt het dan mooi weer..!) En waarschijnlijk kunnen we dan ook in omgeving uit eten gaan etc. Zijn er al veel die direct een vakantie naar het buitenland hebben gepland nu er weer wat ruimte lijkt te komen? Zie dat zelf nog niet zo zitten. Ook in de maanden juli en augustus denk ik echt dat het gekkenhuis is overal, omdat 'iedereen' op vakantie wilt.
 13. Last week
 14. bigtasty

  Het-(ver)huis-topic #8

  Het kleinste kamertje en ook het eerste kamertje beneden is helemaal klaar. Heeewwwl blij! Volgende week komt de houten vloer in de woonkamer, dan de plinten nog en dan poetsen als een gek en komen 20+25 mei onze nieuwe meubels
 15. Crush

  WIDM 2020

  Ja ik heb ook gekeken! Was totaal van slag dacht zelfs nog even dat mijn verdachte alsnog tevoorschijn zou komen Hahaha. Maar erg knap gedaan, hij heeft de groep (en mij) goed bespeeld. Ik denk een hele goede mol! Ik zag dat ze zelfs in de finale 10 vragen extra hebben moeten maken omdat het gelijkspel was! Dat gaat dan blijkbaar niet meer op tijd.. Ben heel benieuwd naar volgende week! Er zijn ook achter de schermen filmpjes, die zijn ook erg leuk trouwens.
 16. Earlier
 17. Malibu

  WIDM 2020

  Hebben jullie al gekeken? Ik ga even wat ruimte vullen met tekst zodat je niet als je random de actieve topics opent gelijk iets ziet staan als je die functie van tekst van het laatste bericht aan hebt staan. Oke dit moet lang genoeg zijn. Maar ik had dus toch bij mn eerste gedachte moeten blijven haha! Wat een goede mol. Ik dacht echt dat Sven achter dat doek stond, ik dacht echt dat het niet anders meer kon haha. Echt ontzettend goed gespeeld. Ik ben nu ook echt wel heel benieuwd met hoe weinig vragen goed de kandidaten steeds doorgekomen zijn. Volgens mij moet iedereen echt stee
 18. stefanie.

  Vakantieplannen #3

  Ik ben 2 weken terug naar Den haag geweest. Veel gelopen en bij strand geweest.
 19. _DRUNK

  Vakantieplannen #3

  Wij zijn vorig weekend naar Flevoland geweest en hebben o.a de tulpenroute gereden in een Dafje (dafjeweg.nl) was écht een aanrader!
 20. HAHA.wait what?

  Vakantieplannen #3

  Wij gaan over 2 weken naar Terschelling! Nog nooit geweest, maar ik hoor positieve verhalen. Dus misschien een waddeneiland?
 21. FruityForest

  Vakantieplannen #3

  Heeft iemand tips voor een aantal dagen weg nu in coronatijd?
 22. Crush

  WIDM 2020

  Ja ik heb ook weer gekeken, goede aflevering weer! Ik zit 80/20 Sven-lennart haha. Het feit dat Sven tijdens het verstoppertje spel in dat hotel (wat ik trouwens hilarisch vond) naar buiten wilde getuigde wat mij betreft wel van wat voorkennis of briefing. Er zijn naar mijn idee net wat meer dingen die naar Sven wijzen dan naar Lennart. Met name de aflevering van vorige week!
 23. Malibu

  WIDM 2020

  En hebben er al weer mensen gekeken? Ik vond het weer leuk haha. Goede mol kunnen we in elk geval concluderen. En ook wel gezellig dat ie ff wat minder zn best deed deze aflevering haha. Ik zit nu 70% op Sven en 30% op Lennart.
 24. Summer vibes

  SHUT #113

  Volgende week woensdag begint m’n verlof en heb voor woensdag en vrijdag terras afspraak haha. Wordt klote weer volgens mij, maar ik ga gewoon echt zin in!
 25. Malibu

  SHUT #113

  Haha nou ik geef meteen toe dat het weer slechter was dan voorspeld en dus niet ideaal, maar onder de heater was het echt helemaal prima. Maar had afgesproken met een vriendin die ik al ff niet gezien had. En zoooo heerlijk om weer naar de horeca te kunnen. Echt gemist hoor haha
 26. Leah

  SHUT #113

  Ik ben woensdagmiddag geweest, met vriend en kind. Heerlijk in het zonnetje. Maar inderdaad, dit is geen weer om buiten te zitten haha!
 27. Estrella.

  SHUT #113

  Aargh, irritant. Beterschap!
 1. Load more activity×
×
 • Create New...