Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kim-x

  Vakantieplannen #3

  Mijn vriendin en ik willen eind oktober/begin november naar NYC voor onze huwelijksreis! Lijkt ons geweldig met alle mooie herfstkleuren daar Ik zie dat er op deze pagina al vragen zijn gesteld over het verblijf, maar iemand (Maresa?) ook wat algemene tips voor als je daar bent? Leuke dingen om te doen, plekken waar je absoluut (niet) heen moet, praktische info of tips? We willen natuurlijk wel wat toeristische dingen doen, maar horen het liefst tips over niet-toeristische plekken of activiteiten. We houden ook heel erg van kleinere, schattige koffiezaakjes, haha.
 3. Today
 4. Reshma

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Die heb ik ook 🥰 vind t vooral fijn dat hij slaap best nauwkeurig (en automatisch) meet
 5. En je zit niet ongemerkt aan je wenkbrauw te plukken? Mijn vader heeft dit namelijk ook en die kwam er pas achter dat hij tijdens vergaderingen en autorijden aan zijn wenkbrauw zit, waardoor hij nu dus nog maar halve wenkbrauwen heeft. Een soort tic dus.
 6. Nee het is echt 1 wenkbrauw, andere plekken niet (gelukkig). Ik heb maar een afspraak gemaakt! Van de schildklier zei de assistente dat het dan op meer plekken zou moeten uitvallen. Stress heb ik ook vrijwel niet, daar begon ze ook nog over.
 7. Sueno.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Jaaaa ik ook! Ook een walhalla voor je kids! Maar nu snap ik beter dat je die loungeset minder gebruikt dan je wilt, het is best "ver" weg
 8. Assepoes

  Het-(ver)huis-topic #8

  I love jullie tuin!
 9. Yesterday
 10. #holographic

  Gezond eten & bewegen #11

  Beide wenkbrauwen of 1? En heb je ook andere kale plekken, bv in je hoofdhaar? Bij schildklierproblemen kan je haaruitval krijgen, maar dat verwacht je niet (alleen) in de wenkbrauw(en). Zou wel langs de huisarts gaan, het doet me vooral denken aan alopecia
 11. BigTasty

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Ik heb een Fitbit Versa, niet omdat ik mega sportief ofzo ben maar ik hou van gadgets
 12. L.auraa

  Shut #112

  Ik ben woensdag geweest in Antwerpen! Was inderdaad echt een topshow!
 13. Crush

  Shut #112

  Haha ik zag je bericht op insta al, leuk dat je zo enthousiast bent haha. Zag ook veel mensen die er naar toe gingen! Ik heb bijna vakantie zoveel zin in, ben er ook echt aan toe!
 14. shizzle

  Shut #112

  Heel chill @pandora! Ik heb ook al lekker weekend en het is ook nog eens mooi weer! you guys, ik was gisteren naar de Backstreetboys en het was zoooooooo fuckin gaaf. Echt de beste avond OOOIT!!!! Omg ik ben echt helemaal de weg kwijt ervan. Ga de hele dag nagenieten.
 15. Yellkje

  Het-(ver)huis-topic #8

  Nou dit is de uiterste hoek van onze tuin Aan de rechterkant staat een zand/water speeltafel voor de kinderen. Maar die gaat weg, want ze worden te groot voor dat lage ding. De plantjes in de bloembakken aan de schutting staan in hartje zomer volop in bloei. En in de bloembak rechts hebben we een wisteria geplant die we tegen de schutting en over de pergola gaan leiden. We hebben twee van die kisten voor kussens: een voor kinderspeelgoed (nu terras bij de openslaande deuren, maar daar kan een kleinere voor in plaats komen en gaan we dan ergens anders zetten. Deze op de foto zitten de kussens van de banken in. En ja. Stoepkrijt Edit: de rest er ook nog even bij Die balken boven de borders zijn begroeid met druivenplanten. En over een paar weken zijn de gehele borders wilde bloemenzeeën De tuin is nog net niet op z’n mooist. En in de ren hebben we 3 kippen.
 16. Last week
 17. Zou te maken kunnen hebben met je schildklier, heb je die al eens laten testen (bloedtest)?
 18. Ok dit past hier niet helemaal, het heeft te maken met "gezond" misschien Maar ladies, hebben jullie ooit gehad of gehoord van dat je halve wenkbrauw letterlijk uitvalt?! Ik heb al een paar weken dat er haartjes leken uit te vallen maar nu is vanaf het midden tot naar de buitenkant toe, die wenkbrauw gewoon bijna weg. En heb ik een halve wenkbrauw?! Kan het nog bijtekenen, dan valt het niet heel erg op. Zonder make-up lijk ik een mislukte gangster die z'n wenkbrauw wilde wegscheren
 19. pandora

  Shut #112

  Aah da's lief Maresa! Dankje Ik heb zo'n lekkere week op werk, en kreeg een mooi compliment van mijn begeleider. En het leukste is dat mijn weekend zo al begint haha, kan ik het meteen even vieren
 20. Malibu

  Het-serie-topic #2

  Ja in nl staat ie op NPO! Idd best wel toffe serie, die actrice die Villanelle speelt is echt geniaal.
 21. wikkel

  Het-serie-topic #2

  Ik ben halverwege seizoen 2 geloof ik (dan stopt het ook toch?! of staat nog geen volgend seizoen op Netflix) Ik vind het hele toffe materie om het zo maar te noemen. O en GOT, nouja, ik vond de laatste 2 seizoenen een beetje mwoah ofzo, ik vind het wel prima dat het nu afgelopen is, laat ik het daar op houden. Maar al met al toffe serie!
 22. Maresa

  Shut #112

  Ik zag het voorbijkomen in mijn tijdlijn ja, superleuk! Jullie zijn ook echt een knappe zussengroep met elkaar vind ik.
 23. pandora

  Het-serie-topic #2

  Weet niet of je het in NL ook kan zien want ik kijk het via de BBC, maar ben net begonnen met Killing Eve (2 afleveringen) en het is heel leuk! Met “Christina Yang” van Greys en Martin van The Bridge!
 24. stefanie.

  Wat draag jij vandaag? #18

  Ah leuk staat je goed
 25. ikke87

  Wat draag jij vandaag? #18

  Leuk yellkje!!
 26. Intouchables

  Shut #112

  Ik verbaas me vooral dat die dreadlock baard guy van Jezus Leeft al 49 is! Ik wil zijn dagcreme die antwoorden van hen in de stemwijzer zijn ook mooie tegelspreuken. Verder vond ik het lastig om mijn concentratie er bij te houden en iedereen een beetje schreeuwerig...
 27. Yellkje

  Wat draag jij vandaag? #18

  Vanavond, was uit eten Met zwarte enkellaarsjes met hoge hakken.
 28. Malibu

  Shut #112

  Uhg ik word zo moe van deze extreem magere debatten. En dan gaan ze het ook nog eens hebben over een onderwerp waar het Europees Parlement helemaal geen zeggenschap over heeft. Het grootste deel van migratie is gewoon een onderwerp dat nog steeds bij de lidstaten ligt en dat in de Europese Raad wordt besproken(zoals bijvoorbeeld de turkijedeal), dus hiezo hebben we het daar nu over? Oke voor het gemak vergeten ze even het andere orgaan dat beslist over wetgeving te noemen??? Haha ja sorry ik denk dat ik echt te diep in de materie zit om hier objectief naar te kijken.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...