Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. FruityForest

  Baby- en kindertopic #27

  Ja het is haar eerste kindje. Ze gaf ook echt aan nog geen speelgoed te hebben. Bordje, kommetje, beker en bestekje heeft ze tijdens de babyshower al gekregen van mij Ik ga jullie tips even opzoeken, dankjewel!
 3. Ik geef altijd sensory bottles, maar die maak ik zelf. Als het haar eerste kindje is, is speelgoed wel leuk. Bij een volgend kind zou ik twijfelen (ik kom er nu in om en schuif het redelijk klakkeloos weer verder). Wat hier een groot succes is/was is het rammeluiltje van de Hema!
 4. JIL.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Überhaupt je keuken inrichten met lades! Ideaal vind ik!
 5. Linguine

  Baby- en kindertopic #27

  Ja zo'n kraakdoek/boekje met verschillende kleuren en stoffen is hier ook nog steeds favoriet. En een rammelaar met knuffeltje eraan (dus halve bijtring van hout en dan erbovenop een pluche/rammelding). Qua slabber hebben wij sinds gisteren een siliconen slabber van de HEMA met een soort opvangreservoir eronder, kan hem aan iedereen aanraden! Wat een uitvinding.
 6. Marlizz

  Het-(ver)huis-topic #8

  Ja is ook fijn glazen bakjes maar voor mij niet. Want ik neem altijd vanalles mee ergens naartoe in de bakjes dan is glas niet zo fijn haha. Ik heb mijn bakjes verhuisd naar een lade en dat is wel fijn! Het past er ongeveer net in haha maar je ziet wel duidelijker waar iets ligt dus dat is al veel fijner.
 7. ikke87

  Baby- en kindertopic #27

  Echt als baby zo’n doekje met van dat kraakspul erin, een o-bal, soort rad met muziek/licht voor op de kinderstoel. Een plastic ontbijtsetje is ook erg leuk vind ik, bv de Jip en Janneke van Hema. Kunnen ze gebruiken met hapjes geven en later met brood eten enzo. Slabbetjes kun je ook nooit genoeg hebben vind ik!
 8. FruityForest

  Baby- en kindertopic #27

  Wat was bij jullie kinderen favo speelgoed? Een vriendin van me gaat bijna bevallen. Aangezien ze echt heel veel kleertjes etc heeft zou ik graag iets van speelgoed cadeau geven maar ik weet gewoon echt niet wat leuk/handig is.
 9. sann..

  Het-(ver)huis-topic #8

  Stefanie, wst geordend. Hou je dat ook zo? Zou mij niet lukken denk ik Ik heb mijn plastic bakjes vervangen door de glazen variant van ikea. Ideaal, veel makkelijker schoon te maken, kan vanuit de vriezer de oven in (zonder deksel) en heel makkelijk te stapelen.
 10. Yesterday
 11. Crush

  Vakantieplannen #3

  Nee duurt nog even! 2 oktober is het zover zal daarna uitgebreide update geven hoor
 12. perle

  Vakantieplannen #3

  @Crush ben je al in Afrika geweest? Kan ff niet meer herinneren wanneer je zou gaan en was benieuwd hoe je het hebt gehad!
 13. MademoisellePapillon

  Het-(ver)huis-topic #8

  Dat is zo gek aan die bakjes! Dan denk je, nu heb ik er echt genoeg en dan komt er toch een moment dat ineens al de handige bakjes op zijn. En je favoriete bakje verdwijnt altijd of gaat kapot of de deksel is weg.....
 14. iCake

  Het-(ver)huis-topic #8

  Thanks allemaal @Maresa ik ben straks wel benieuwd naar het verbruik! Lijkt me wel relaxed om te hebben, maar inderdaad veel energie. Wat betreft de bakjes, als je een la hebt zou ik het zeker daarin doen. Dat had ik in het vorige huis ook en vond ik fijner. Nu heb ik alles in een kastje en opzich wel te doen, maar ik vind lades gewoon altijd fijner werken. Ik vind overigens dat er altijd bakjes bij kunnen, mijn man word er gek van
 15. FruityForest

  Gezond eten & bewegen #12

  Ja misschien ook maar eens beginnen met alle oefeningen die wel op een matje kunnen.
 16. Springtouw kun je beter buiten doen denk ik. Yogamatje vind ik zelf verder wel heel fijn, maar ik doe ook vooral pilates en dan heb je die gewoon nodig.
 17. FruityForest

  Gezond eten & bewegen #12

  Ik kan een starterspakket aanschaffen. Hier zit eigenlijk alles in dat ik nodig heb om alle oefeningen te kunnen doen. Er zit ook een matje bij maar heb geen idee of zulke matjes niet te klein zijn en of het handig is om bijvoorbeeld te gebruiken met touwspringen (of is het springtouwen ).
 18. Intouchables

  Werktopic #13

  Ik herken het niet (denk niet dat ik ooit een andere baan wil haha), maar je doet dit werk al 4 jaar wat meer zegt dan ergens een diploma in hebben. Zeker als je in een branche werkt waar veel vacatures zijn denk ik dat het geen probleem is om zonder juist diploma te solliciteren. Het is altijd spannend om een nieuwe baan te zoeken, maar je hebt niets te verliezen. Het is maar een sollicitatie, dus gewoon doen! Zeker als je in een brief bovenstaande beschrijft? Dus alles on the job geleerd, heel erg naar je zin, veel kennis op gedaan maar reistijd is de reden dat je nu verder zoekt.
 19. sunshine_girl

  Wat draag jij vandaag? #18

  Vandaag lekker simpel. Vest is trouwens nieuw.
 20. Ja bij de decathlon heb je allerlei van die matjes
 21. HAHA.wait what?

  Gezond eten & bewegen #12

  Misschien een yogamatje?
 22. Last week
 23. FruityForest

  Gezond eten & bewegen #12

  Knap zeg! Ik heb via tmobile een maand gratis fitathome en wil dus thuis gaan sporten. Ik moet echt afvallen maar sportschoolabo is gewoon te duur. Ik heb alleen overal laminaat liggen. Zou ik hier iets op moeten leggen? En wat zal hier geschikt voor zijn. Wil het na verloop van tijd niet beschadigen.
 24. Wauw wat goed! Ik vind je op beide foto's prachtig trouwens. De laatste tijd heb ik maar weinig inspiratie voor een beetje gezonde en gevarieerde maaltijden dus ben maar lid geworden van Hello Fresh. Ga gewoon wat verschillende boxen proberen en kijken of het een nieuwe impuls kan geven aan mijn eetpatroon.
 25. HAHA.wait what?

  Gezond eten & bewegen #12

  Wauw, wat goed van je! Echt respect voor je discipline. En ik vind de outfit op de rechter foto je ook heel leuk staan.
 26. stefanie.

  Wat eet je vandaag #27

  Ohh thanks voor de tip lijkt mij ook lekker.
 27. Cocoverde

  Wat eet je vandaag #27

  Oeh wel het proberen waard inderdaad! Ik ben ook echt gek op broodje falafel
 28. Cocoverde

  Werktopic #13

  Een nieuw topic, kunnen we weer verder posten over werkdingen. En laat ik meteen met de deur in huis vallen. Ik heb een rechtenachtergrond, maar werk al 4 jaar in de IT. Daar ben ik eigenlijk een beetje ingerold. De afgelopen 4 jaar heb ik onwijs veel geleerd en ik voel me zeker in mijn functie. Afgelopen week zeiden een paar collega's dat ze zo onder de indruk waren van hoe ik het doe op mijn werk en dat zette me aan het denken. Ik voel me onwijs gemotiveerd en gedreven. Mijn functie is op mijn lijf geschreven, maar de reistijd is gewoon kut. Ik was een beetje aan het rondkijken naar vacatures hier in de buurt, maar dan word ik zo onzeker over mezelf m.b.t. de gestelde eisen. Ik vraag me dan toch af of ik dat wel kan allemaal buiten mijn huidige context. Mijn CV is heel raar, want mijn opleiding sluit totaal niet aan bij mijn functie en ik heb alles on the job geleerd. Ben dan toch bang dat bedrijven me niet willen of dat ze me onderschatten en me als junior zouden wegzetten o.i.d. Ik hoor ook af en toe van collega's dat ze helemaal gek worden van recruiters . Nou ik krijg helemaal niet zo vaak verzoeken van recruiters. Nou moet ik ook zeggen dat ik mijn LinkedIn bewust heel leeg heb gemaakt, omdat ik me ook geen raad weet over hoe ik me moet profileren en ik ook niet mijn huidge werkgever het idee wil geven dat ik op zoek ben naar iets anders. Herkent iemand dit?
 1. Load more activity×
×
 • Create New...