Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. Nieuw setje kleren superblij mee, en het shirtje was niet meer in mijn maat. Dus online besteld maar die pas ik toch wel! 😍
 3. Vandaag
 4. Ja daar keek ik ook van op, maar blijkbaar hebben ze maar een paar opdrachten mee geteld? Beetje gek, ander forum heeft een betere berekening (al heeft hij daar ook niet het meest verdiend) met een aanzienlijk groter bedrag voor jan
 5. Wat gaaf shizzle, leuk zeg! Lief dat je zus en bff langs kwamen.
 6. Hahahaha ik vind het wel hilarisch dat ik nu ineens tweede sta in de app omdat zoveel mensen punten kwijt zijn door stine. Vind wel gek dat de follow the money het meeste geld opleverde voor Ruben en dat Jan blijkbaar maar 950 heeft???
 7. Neee al mn punten kwijt 😭 Ik vond die actie van Jan en Olcay met de verfopdracht ook geniaal 🤣 Oh en met die dozen, Jan viel niet echt niet te controleren wat een puinhoop 🤦🏼‍♀️ Ik denk nu toch ook Simone!
 8. Ik heb er lang niet zo erg naast gezeten Hahaha. Maar Simone was wel m'n reserve. Dat wordt een finale met Jan en Olcay. Ik denk trouwens ook dat de mol pakketjes van de trein heeft gegooid. Dat lijken me leuke beelden haha
 9. Whaa ik zat ook op haar! Bizar, na twee jaar zo zeker zijn van de mol dat het niet meer leuk was vanwege te duidelijke hints vind ik het bijna leuk om het nu dan echt niet te weten. Ja Simone dan of toch Ruben?
 10. Noooo mijn punten
 11. Noooo hoe kan dit haha, ik was zo zeker van mijn mol.. Nu moet het wel Simone zijn
 12. YESSSSS!!!! Zo blij dat ze eruit is hahaha
 13. Maar zo onnodig en zonde van de manuren en meters toch. Iedreen lijkt wel heel erg welwillend.
 14. Welke actie? Ik vind het geniaal haha, die twee zijn gemaakt voor deze opdracht
 15. Wtf die actie van jan en olcay bij de schilderopdracht?!
 16. Zo ik heb vandaag 2 grote evenementen gedraaid die ik had georganiseerd op mn nieuwe baan sochtends 600 mensen en smiddags 1000. En ik ben helemaal KAPOT!! Maar het was een geweldige dag. Mn zus was er en Mn bff dus dat vond ik heel leuk en smiddags allemaal leuke mensen gesproken en onwijs gelachen met collega’s. Ik zit nu voor t eerst in 10 uur maar het was het zeker waard!
 17. Ja woww ik vind het echt heel knap dat je dat in je eentje zo hebt gefixt hoor!! Independent woman. SUpermoooi geworden, je kunt trots zijn!
 18. Bedankt allemaal! Ik doe dit niet nog een keer denk ik 😅
 19. Inderdaad prachtig Lins!
 20. Ooh gaaf zeg! Ben benieuwd naar de foto’s! evht veel van jullie maken zulke reizen hoor, evht stoer. Mijn weekend bestaat uit balen dat er geen nieuwe riverdale is(???) en heb net Mn auto gepoetst. oh ja en Mn man staat in de keuken taart te bakken 😇 #anderewereld haha
 21. Mooi zeg! Echt knap dat je er zoiets moois van weet te maken!
 22. Ja, ik ben alleen gegaan. In zowel NZ als Aus gereisd met een bus, in NZ met een backpackersbus waar je meestal ook met een vaste groep was en een hele leuke gids. In Australie met de Greyhound bus, dat is een soort Qliner achtige bus. Ik denk dat het tofste is om met een campervan te gaan, maar in je eentje is dat niet echt leuk en betaalbaar.
 23. Super tof, ben benieuwd naar de foto's!. Is echt een wens van mij om ook zo'n reis te maken maar het is best duur en zo lang weg gaat niet lukken. Ben je alleen gegaan en hoe heb je daar rondgereisd?
 24. Wat gezellig!!! Halloooo allemaal, ik ben hier ook weer. Ik ben 2,5 maand naar Australië en Nieuw-Zeeland geweest, zal vandaag es wat foto's posten! (en ik zit nu thuis met de griep, huilen).
 25. Supergaaf Lins. Lijkt me echt tof om van een oud huis een nieuw huis te maken. Maar m’n man ziet het geloof ik niet zo zitten (waarschijnlijk omdat hij dan het meeste zou moeten doen 😜)
 26. Het topic was vol, tijd voor een nieuwe. Kom maar op met alle leuke aankopen.
 27. Gisteren
 28. Ik voel mij oud met 1986. Gelukkig word ik vaak jonger geschat 😜
 1. Laad meer activiteit