Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Ik had ook niet gedacht dat het zo lang behelpen zou blijven idd, jammer! Ik mis vooral de normale lijst met actieve onderwerpen, waarbij je snel naar de laatste reactie kan.
 3. Terabithia

  Baby- en kindertopic #27

  Iedereen verdient gewoon een fijne start met een verse beeb En aangezien jullie start al heftig genoeg verlopen is, hopen we dat we kunnen bijdragen aan iets fijns / moois.
 4. shizzle

  Baby- en kindertopic #27

  Geniet ervan lieverd!! Ik denk dat je het heel leuk gaat vinden. Is het fijn om thuis te zijn met z’n drietjes? Helpt dat ook beetje in je herstel met je eigen spulletjes en dingetjes om je heen? Ik moet vaak aan je denken, stuur je nog een virtuele knuffel!
 5. elkepruts

  Het-(ver)huis-topic #8

  Heel mooi hoor!
 6. Yesterday
 7. Het is jullie gegund hoe gaat het met jullie nu thuis? Zag dat je de eerste wandeling hebt gedaan, wat leuk om met je zoon rond te lopen. Trots!
 8. Summer vibes

  Baby- en kindertopic #27

  Ik kreeg vandaag jullie kaartje, was er echt even stil van (en begon te huilen haha, kraamtranen in combi met m’n huidige situatie zijn intens ). zo lief, dank jullie wel. En ben benieuwd!
 9. Eh ja dat was ook meer een opmerking voor vlak na een update. Maar zou inmiddels wel graag wat oude functionaliteit terugzien - ik ging er eigenlijk vanuit dat dat gewoon nog even een paar fixes nodig had, dat is wel gebruikelijk
 10. Het lukt mij ook niet om uit te loggen via mobiel. Kan nergens iets met accounts doen, idd ook een pb’s zien enzo. Merk echt dat de gebruiksvriendelijkheid van GO sinds de laatste update zodanig is gedaald dat ik nog minder op het forum kom dan normaal. En ik snap idd wat je zegt Lins maar daar koop je toch niks voor als de vaste forumleden het niet meer gaan gebruiken.
 11. Last week
 12. stefanie.

  Baby- en kindertopic #27

  Ohh wat fijm thuis in julloe eigen omgeving. Zo fijn dat Q het goed doet. Het is te begrijpen dat je emotioneel bent alles wat er is gebeurd dat is niet niks. Hoe gaat het met je man? Kan hij het ook beetje aan zo thuis
 13. FruityForest

  Baby- en kindertopic #27

  Ik lees nu alles pas. Jeetje wat heftig! Maar wat ga je er goed mee.om en wat een knap mannetje
 14. Wat een heerlijk mannetje om te zien tevreden snoetje. Fijn dat het goed gaat met hem! Ook goed om te lezen dat je naar huis mocht. Begrijpelijk dat er heel veel emoties bij komen kijken. Het is allemaal ook niet niks. Wel fijn dat je je iets beter voelt. Het zal allemaal zijn tijd nodig hebben om op zn plek te vallen maar jij en je man klinken als een sterk team die er samen alles aan doen om jouw herstel en de start van jullie gezinnetje zo goed mogelijk te doorstaan dus dat gaat vast (uiteindelijk) helemaal goedkomen!
 15. Terabithia

  Baby- en kindertopic #27

  Ook superfijn trouwens die uitgestelde kraamzorg!! Dan ben je toch niet meteen op elkaar aangewezen, terwijl jij nog niet veel kan. Ik ben ook wel benieuwd hoe het met Q gaat
 16. Linguine

  Baby- en kindertopic #27

  Ik hoop dat je inmiddels thuis bent, en dat je je langzaamaan beter voelt! Fijn als je weer naar huis kunt, maar ik kan me voorstellen dat het ook heel spannend is, ook voor je man. Hoe gaat het verder met Q? Geef je borst of flesvoeding, en slaapt ie een beetje?
 17. Marlizz

  Baby- en kindertopic #27

  Jeetje lees alles net pas, heftig allemaal! Maar gefeliciteerd natuurlijk met jullie zoon, Superleuke naam ook! Hopen dat je thuis wat lekkerder gaat voelen.
 18. Dieke.*

  Baby- en kindertopic #27

  Jeetje SV, wat een heftig verhaal! Wat een prachtig ventje, en wat fijn om jouw eigen posts te lezen! Ik hoop dat jullie woensdag naar huis mogen, en ik wens je een goed herstel. En inderdaad, wat een lieve foto's van jullie drieën! En hoe je erin staat, en hoe je dat beschrijft, vind ik echt knap/bewonderenswaardig. ❀ Knuffels vanaf hier, en snap dat het spannend is wanneer jullie naar huis mogen.
 19. Wat een knapperd! Mooi gezin zijn jullie en ik vind dat je straalt op de foto’s. Fijn dat jullie naar huis mogen, ook spannend maar samen doen jullie het al zo goed volgens mij! Petje af voor jullie.
 20. heleen55

  Baby- en kindertopic #27

  Fijn dat jullie woensdag waarschijnlijk naar huis kunnen en je man extra verlof heeft kunnen aanvragen. Hopelijk blijft je herstel met sprongen vooruit gaan. Wat een lieve en mooie foto's van jullie zeg
 21. Wat een knapperd is het @Summer vibes echt heel lief! En ondanks alles zie jij er ook goed uit! Er zal nog wel veel verwerking en acceptatie komen, maar fijn dat je er zo positief in kan staan en het bergopwaarts gaat. Lekker naar huis. Kan me voorstellen dat het voor S. Ook heel heftig is om de zorg nu zelf te moeten doen, hoop dat jullie het snel samen kunnen doen
 22. Cocoverde

  Baby- en kindertopic #27

  Wow ik lees het nu pas allemaal, maar wat heftig zeg! Lijkt me zo onwerkelijk ook als je dan ineens zo’n spoedoperatie in moet vlak nadat je al zoiets heftigs hebt doorstaan. Gelukkig mogen jullie waarschijnlijk woensdag naar huis en kan je man ook nog wat langer bij jullie thuis blijven. Wat een prachtige foto’s en zoo mooi kindje is het! Gefeliciteerd en heel veel beterschap! Hoop dat je het allemaal een plekje kan geven later en ook kunt genieten van je zoontje.
 23. Aahw wat een mooi ventje, en leuk al zoveel haar!! Wat fijn dat je je fysiek iets beter voelt en super stoer dat je zo je schouders eronder zet! Begrijpelijk ook dat je enerzijds heel veel zin hebt om thuis te zijn, dat is ook veel fijner! Maar spannend is het zeker!
 24. Wat een leuk pakje en wat een knappe vent. Hij is ook al zo groot!! fijn dat je je wat beter voelt. Mooi mindset ook, je optimisme gaat je vast helpen hierin! succes weer in huis en samen ook gewoon hulp durven te vragen hoor als het nodig is, helemaal niks geks aan!
 25. lovestoned

  Baby- en kindertopic #27

  @Summer vibes Allereerst gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Ik lees het allemaal nu pas maar het raakt me echt, ik wens jullie alle kracht van de wereld toe met zn 3tjes de komende tijd. Hele dikke knuffel! Take care!
 26. Ja, klopt! Ik dacht dat het aan mij lag en ik gewoon niet wist β€˜hoe’. Door te zoeken op inbox krijg je het ook niet.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...