Ongelezen inhoud

Toont alle inhoud geplaatst in de laatste 365.

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. https://pin.it/i3fsj7sg3aarbt Via pinterest dus geen idee of het zo werkt? Edit: cashewnoten was eigen toevoeging trouwens 👌🏼
 3. Oh wat fijn Dieke!!! Gefeliciteerd! @Inge. zijn jullie nog voor de hoge vp gegaan? Beetje fatsoenlijke biedingen? Wel fijn dat er zoveel animo is!
 4. Ik zag gisteren de dalai lama ipv Maxima 😄 Ok ik moet erbij zeggen dat ik amper wat van hem af weet haha, maar het was megadruk bij een hotel waar ik langsfietste dus ik hoopte op een vette popster. Ja dit kon ook
 5. Vandaag
 6. Vriendin van mij vertelde ook haar zusje die in Finland woonde tijdens haar pubertijd daar direct een kuur krijgt bij acne en dat iedereen dat doet en Niemand zowat acne heeft daar 🤣
 7. Ik ben net terug uit NYC. Het was echt weer geweldig. Ik houd echt van die stad! Heel veel leuke dingen gedaan. En zoo lekker gegeten weer! Wel duur zeg, maar het was het helemaal waard
 8. Die zorgt dat de nagellak goed hecht aan de nagel geloof ik. Mijn nagelstyliste deed dat ook altijd en hij zat in m’n setje. Geen idee of ik verschil merk zonder.
 9. Is iets te hip met die studs voor de traditionele branche waarin ik werk.
 10. Afgelopen week
 11. @stinkdier die outfit is echt te schattig ❤️ @Yellkje ook leuk zeg! Ik vind t echt knap dat jullie dat kunnen
 12. Zal wel weer eeuwen duren. 😴 En die trailer heb ik ook gezien ja!
 13. Eerdere
 14. De verpleegkundige vannacht. Stef ik ben heel blij dat jij er was om mij te ondersteunen met dhr vannacht.(Was een bewoner vannacht van de korsakof agressief en ik ging mee , merkte dat haar collega die haar eigenlijk hielp niet 1 van de vlotste was en ik de verpleegkundige echt moest helpen. )
 15. Dankje, beide zijn van guts en gusto!
 16. O wow, dat daar een topic van is nog! Ik speel sinds deze zwangerschap ook weer, 8173 6875 3508.
 17. Aah ziet er echt lief uit! 9 maanden toch nog een beetje een pup maar kan al wel de basis dingen.
 18. Ja maar daar tussen ga ik niet kleuren.
 19. Heb je een recept? Ik snap niet precies wat je bedoelt. Je wil 6 liter soep (inc. Ingrediënten) maken? Of 5 liter excl ingrediënten? En je hebt een 5 liter pan? Als je twijfelt, ga gewoon water erin gieten met een maatbeker of waterkoker, dat doe ik. Ik ben vrij goed in eten maken voor veel mensen en reken meestal op 450-500 ml/gr per persoon om genoeg te hebben. Edit: als 6 mensen elk 1 liter willen kopen, moet je dus voor 12 man koken.
 20. Ik download ze elke maand, ze gaan volgens mij na een maand weer 'weg' van de site. Maar je kunt ze dus gewoon downloaden en dan blijven ze gewoon van jou (je naam komt erin als watermerk). En ik lees niet via de app maar via m'n e-reader (weet niet zeker of je dat bedoelt)
 21. Er zit een stofje in dat onder de geneesmiddelenwet valt. Namelijk bimatoprost. Volgens de NVWA is het product daarom een geneesmiddel en geen cosmetisch product. Kruidvat heeft het lang uit kunnen stellen om het uit de handel te halen want het is niet gevaarlijk om te gebruiken maar nu moest het toch uit de handel omdat het, iig in deze samenstelling, volgens de NVWA dus niet verkocht mag worden. Helaas dus (voorlopig?) niet meer te koop. Kruidvat is er nog wel mee bezig om te proberen het weer te mogen verkopen.
 22. Gaaf die foto met dat water zo! En wat leuk die koeien foto's! Sommige zijn echt grappig haha!
 23. Ov staat al stil dus dat is geen probleem. Stond ook duidelijk op hun site. Maar dat van stufi niet. Ga hem gewoon binnenkort stopzetten, dan is dat ook geen probleem meer.
 24. Thanks voor al jullie tips en adviezen! Ik zit me een beetje te orienteren, maar volgens mij moet ik m'n budget maar ophogen naar €6000 voor een beetje fatsoenlijke auto met niet teveel km's.
 25. Goede tips hier! Wij gingen laatst naar Overboard. Was beter dan we hadden verwacht. We dachten gewoon naar iets flauws/middelmatigs te gaan maar er zat toch nog enige diepgang in en ook hier en daar iets onverwachts. Natuurlijk wel feel-good en je weet al min of meer hoe het afloopt, maar toch.
 26. Gecondoleerd A Rot om zo ver weg te zijn nu. Laat je een beetje opvangen daar hè! Wow halve land weer gehad Coco. Bizar eigenlijk dat je dan weer moet uitrusten van je weekend als je op je werk komt haha, heb het ook wel eens maar blijft gek! Ik heb nog helemaal geen voetbal gezien en ben dat ook niet van plan haha. Ben op Santorini en het is heeeeeerlijk hier. Lekker relaxed opstaan, beetje wat dingen zien en dan ergens 's middags eindigen op het strand. We vermijden restaurants met tv 's avonds zelfs 😅
 27. Mooi geworden @iCake! Ik heb het nog steeds niet gedaan... Vind het toch wel een hele stap. Bang dat ze het toch te donker maken of niet een goeie vorm. En Jan vind het echt niet mooi... Tuurlijk bepaal ik zelf of ik het doe maar is ook lastig. Het is wel in je gezicht en je ziet het zelf niet behalve in de spiegel..
 1. Laad meer activiteit