Ongelezen inhoud

Toont alle inhoud geplaatst in de laatste 365.

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. Nou kwam verbrand uit de oven..... dat geem honger kwam me goed uit haha, vriend gaat nu maar eten halen
 3. Vandaag
 4. Bedankt voor jullie reacties!
 5. Hier zijn we met zijn twee: 1x 60 graden beddengoed 1x donker 30 graden 1x gekleurd 30 graden 1x wit 30 of 40 graden 1x handdoeken ik was meestal alles in het weekend of in de nacht.
 6. Gisteren
 7. Op vakantie maak ik me maar weinig op (sowieso dagelijks hier ook niet enorm) dus neem alleen mn oogpotloodje, make up remover mee, zonnebrand en aftersun, en een gewone bodylotion en mn anti-pluis verzorgingsspray voor mn haar. Thats it eigenlijk. En dan van alles halve flesjes ofzo dat het ong op is als we naar huis gaan. Hoeft t niet mee terug. Dit jaar ga ik 2 weken op vakantie dus koop ik daar wel een fles Shampoo en douchegel die laten we dan uiteindelijk ook daar. Zo min mogelijk sjouwen met dat soort dingen. Is alleen maar gewicht in je koffee, haha. En iCake, wow, jouw handbagage is al vol mwt je verzorgingsproducten ๐Ÿ˜… waar laat je het allemaal.
 8. Afgelopen week
 9. Hahaha kinderuitspraken! Ik heb ook nog wel een paar leuke. Dochtertje van vriendin (7): "E. Als jij nou een kindje krijgt, dan kunnen we die aan mama geven. Want ik weet zeker dat ze jouw kindje heeeeel leuk vindt. En dan kan ik bij jou komen wonen! Want altijd als ik met jou ben, wil ik niet dat je weggaat!" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dan breekt mijn hart hoor. Oh en gisteren was ik uit eten met een man (eerste date) en zei hij ineens "wauw. Jij bent zo mooi." Moest een beetje blozen maar wel heel lief
 10. Nice Lins! Ik heb pas TK Maxx ontdekt in DH, daar hebben ze merktassen voor redelijk goedkope prijzen zeg! Ik probeer er niet teveel heen te gaan
 11. Ja ik vind het wel een leuke stad. Ben er 3x geweest, wel rond de kerst dus heb er vooral gewinkeld. Ben wel een keer naar een park geweest geloof jesmonds park? Met watervalletjes oude bruggen en een kleine kinderboerderij.
 12. Eerdere
 13. Leuk beide. leuk de top en jeans met bloem!! Maar gestreepte jurkje ook.
 14. Mehhhhh ze hebben alleen de eerste 10 afleveringen van seizoen 6 erop gezet die had ik al gezien haha, ik wilde juist die andere 6 zien.
 15. Die tip kregen wij ook vanuit Steven z'n school om de kinderen ook in de zomervakantie te laten lezen
 16. Haha dat is wel leuk, moet je zeker doen m๐Ÿ˜…
 17. Ov staat al stil dus dat is geen probleem. Stond ook duidelijk op hun site. Maar dat van stufi niet. Ga hem gewoon binnenkort stopzetten, dan is dat ook geen probleem meer.
 18. Thanks voor al jullie tips en adviezen! Ik zit me een beetje te orienteren, maar volgens mij moet ik m'n budget maar ophogen naar โ‚ฌ6000 voor een beetje fatsoenlijke auto met niet teveel km's.
 19. Goede tips hier! Wij gingen laatst naar Overboard. Was beter dan we hadden verwacht. We dachten gewoon naar iets flauws/middelmatigs te gaan maar er zat toch nog enige diepgang in en ook hier en daar iets onverwachts. Natuurlijk wel feel-good en je weet al min of meer hoe het afloopt, maar toch.
 20. Gecondoleerd A Rot om zo ver weg te zijn nu. Laat je een beetje opvangen daar hรจ! Wow halve land weer gehad Coco. Bizar eigenlijk dat je dan weer moet uitrusten van je weekend als je op je werk komt haha, heb het ook wel eens maar blijft gek! Ik heb nog helemaal geen voetbal gezien en ben dat ook niet van plan haha. Ben op Santorini en het is heeeeeerlijk hier. Lekker relaxed opstaan, beetje wat dingen zien en dan ergens 's middags eindigen op het strand. We vermijden restaurants met tv 's avonds zelfs ๐Ÿ˜…
 21. Mooi geworden @iCake! Ik heb het nog steeds niet gedaan... Vind het toch wel een hele stap. Bang dat ze het toch te donker maken of niet een goeie vorm. En Jan vind het echt niet mooi... Tuurlijk bepaal ik zelf of ik het doe maar is ook lastig. Het is wel in je gezicht en je ziet het zelf niet behalve in de spiegel..
 22. Whahahhaha wat een inspiratie Thanksss all soms heb je net ff nodig datiemand anders ernaar kijkt hehehhe
 23. Ja die vind ik ook leuk!!
 24. Dat hoop ik wel @Dobby*! Maar ik denk dat het eerder mn moeders overtuiging dat ze je vrijheid inperken versterkt. Maargoed nu moet alles wel even goed gaan met afspreken. Zou echt een tegenvaller zijn als het toch niet zou kunnen. Ja precies @JIL. . Tijd terug had ik het ook voorgesteld maar toen vonden ze het nog niks.
 25. Ik heb hem ook gezien!
 26. https://www.thebestsocial.media/nl/20-treffende-tweets-over-het-voorstelrondje-van-boer-zoekt-vrouw/ ook altijd leuk!
 27. Oeh vind het moeilijk om je spoiler niet te lezen haha. maar ik moet het nog kijken, hoop dat het vanavond lukt!
 28. Dan is het goed! Ik zou trouwens wel nog eens moeten stofzuigen. En dweilen. Ik zal het maar om stofzuigen houden. Dweilen is altijd een gedoe met alle meubels hoog te zetten...
 29. Nee kan ook. Zolang maar niet teveel is. Dus scheutje ofzo. Kan zijn dat het wat moeilijker stolt en wat langer moet staan. Maar ik maak het ook altijd met melk. 5 eieren en scheutje melk.
 1. Laad meer activiteit