Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Loesoe

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Staat je mooi R!
 3. freestyle

  SHUT #113

  Ja, wel balen inderdaad! Maar jouw herstel is dus ook nog niet optimaal, of hoort het wel zo te gaan?
 4. Malibu

  huishoudtopic

  Ja ik ga hem toch alleen gebruiken voor blousjes, dus neem aan dat zo'n goedkopere dat prima aankan. Was niet van plan mn hele garderobe standaard te stomen. Maar thanks allemaal!
 5. Last week
 6. stefanie.

  Zus eet al mijn snacks op

  Een kast met een cijfer slot erop?
 7. JUSTFUN

  Corona

  Idd, ze hebben wel minder dingen neergezet. Vaste looproute en veel BOA'S om de boel te handhaven.
 8. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Jaaaaa ook naar mij!! Wij gaan denk ik ook een bod doen, maar ben ook erg bang voor de concurrentie. We twijfelen ook wel beetje want het heeft maar 2 slaapkamers dus we kunnen er niet voor eeuwig wonen maar het heeft wel een geweldige tuin op het zuiden en prachtige kamers. En de perfecte locatie. Alleen is het een hele vervelende verkopende makelaar. Zijn haar al eerder tegengekomen en zij neemt particuliere zonder aankoopmKelaar niet serieus. En wij hebben er geen. Gelukkig ken ik de eigenaar via via dus kan hem wel laten weten dat we een serieus bod hebben gedaan. @Sueno.hoebeel zitten jullie erboven? Wij neigen naar 35 a 40k. Belachelijk veel geld maar ben nog steeds bang dat het te weinig is. Maar meer is het huis ook weer niet waard. Zo moeilijk.
 9. Malibu

  Documentaire-topic

  Heb nog weer wat docu-tips! Push: Over de wereldwijde huizenmarkt in grote steden en hoe deze onbewoonbaar wordt gemaakt door beleggers en investeerders. Disclosure: Over de zichtbaarheid van transgenderpersonen in films van begin 1900 tot nu en hoe dat het dagelijks leven van deze mensen beinvloedt. The Kalief Browder story: Over een jongen die onterecht 3 jaar vastzit op Rikers Island. Blijft gewoon voor je gevoel zo'n ver van je bed show dat dit met minderjarigen kan gebeuren. Heb al redelijk wat docu's gezien over zware gevangenissen enzo, maar blijft toch iedere keer weer heftig om zulke verhalen te zien. Athlete A: over seksueel én machtsmisbruik binnen de turnwereld in Amerika.
 10. Earlier
 11. L.ouke

  Het huidverzorgingstopic

  Ik ben er wel achter wat ik fout deed. Ik gebruikte teveel van de deo. Gebruik nu minder en dat gekke geurtje is weg! loveli heeft nu ook een mannendeo dus mijn vriend is inmiddels ook om
 12. Leah

  Big hairtopic #13

  Ik heb drie shampoobars en een bodybar gekocht van happy soaps, die kwamen gisteravond binnen. Dus vanmorgen heb ik mijn haar gewassen met de purple rain shampoobar. Even wennen, is mijn eerste shampoobar ooit maar hij schuimt heel goed. Toen mijn haar nog nat was, was het heel stug, opgedroogd lijk ik daar geen last meer van te hebben. Ben benieuwd hoe dit verder gaat bevallen haha!
 13. @shizzle Ik doe een workout en hij slaat het zelf op. Hij herkende m'n xcore workout als fitness! Welke fitbit heb jij? Weet niet of dat verschil maakt.
 14. Malibu

  Wat eet je vandaag #27

  Haha ik had er ook echt geen zin in vandaag, dus had indo besteld
 15. Nookie

  Kooktopic #2

  Ik heb hem in huis! De macro's waren aanzienlijk beter dan bijv mozzarella of mozzarella light (als je tenminste gaat voor een fijne verhouding eiwit/vet/carbs) Ik heb hem nog niet geprobeerd maar hij "voelt goed" zo door de verpakking heen, echt als een kaasje. Let me know als jij hem probeert! Bij mij zal dat een dezer dagen zijn in de salade.
 16. Yellkje

  Tuin- en balkontopic

  Wauwh Sin, wat een fantastisch stuk grond Heerlijke tuin!! En oooeh lekker, iCake!
 17. Wat goed! Ik heb ook de Organicup (gewoon te koop bij Kruidvat) en bevalt ook goed .
 18. @xMayademuis Wat Assepoes al zegt, hier zijn niet zoveel meiden van die leeftijd, maar je bent welkom in het reeds aangemaakte topic in het vorige bericht.
 19. judith89

  Het-serie-topic #2

  Ja ik. Ik vind er inderdaad niks aan. Maar had dat met elk seizoen wel steeds meer. Kijk het nu een beetje op de achtergrond als ik andere dingen aan het doen ben. Ik ben nu ook bij afl4. Ga het wel proberen af te kijken. Benieuwd hoe het einde gaat zijn.
 20. L.auraa

  Nintendo Switch

  @ScatteredStars Heb je Animal Crossing? Vrienden worden? Stuur anders maar via een pb je vriendencode...
 21. Leah

  De wereld nu

  Ik vond dit wel een hele treffende:
 22. Leah

  e-book topic

  Ik begin nu op de kobo aan “Hallo witte mensen”. Is een kobo plus boek, die gratis te lezen voor de mensen met een kobo abonnement.
 23. Summer vibes

  Vakantieplannen #3

  Jennie from the blog schrijft vaak over bos huisjes en had laatst paar x blogs met leuke tips! Oa een lijst met leuke plekken in Noord Brabant.
 24. Feer

  Afscheids groep 1/2

  Hallo allemaal (ik ben nieuw hier)! Ik heb volgende week mijn laatste stagedag en ik wil graag een spelletje met de kleuters doen, iets dat te maken heeft met snoepjes maar geen puntensysteem waarbij de kids een mandje of zakje krijgen. Kennen jullie misschien een leuk spel? Zou ook nog in groepjes van 5 kids kunnen en dan zou hier het puntensysteem wel bij komen (dus met snoepjes = 1 punt). Voor de traktatie denk ik gewoon ijsjes of zo'n loly met een vlinder! Thanks guys!
 25. MademoisellePapillon

  het grote 'waar koop je dat' topic

  Ik heb dat zwarte keukentrapje van Ikea (als nacht kastje)
 26. Sueno.

  Baby- en kindertopic #27

  Schattig! Geniet je van het moeder zijn?
 27. Sidney

  Wat draag jij vandaag? #18

  Dat ziet er heerlijk uit iig. In zulke broeken overleef ik ook het liefste in de zomer
 28. Maresa

  Werktopic #13

  Oooh ik dacht dat je al twee maanden zo werkte (met extra taken/belasting), dat had ik verkeerd begrepen. Anders zou ik inderdaad wachten tot je kunt aantonen wat je hebt gedaan. En dan geldt mijn bericht voor na die periode.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...