Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Care

  SHUT #113

  Pittig Estrella! Lastig om zelf ook de balans te moeten vinden tussen oefeningen doen en niet teveel doen. Krijg je daarin advies? Ik ben nu 3.5 week verder en ik heb de laatste week wel echt stappen gemaakt. Ik had vorige week nog erg slechte concentratie, veel hoofdpijn en weinig energie, maar dat is afgelopen week wel flink verbeterd, gelukkig. Ik ben nog steeds gevoelig voor hoofdpijn, maar ik merk dat ik weer veel meer energie heb. Mijn conditie is wel echt heel slecht (en ik was vrij fit). Daar schrok ik wel een beetje van, dus daar moet ik nu aan gaan werken.
 3. Last week
 4. Lotsch

  Welke film het laatst gezien #10

  Volgens mij was die tijdens het NFF vertoond. Ik wil die film ook super graag zien! Maar hij wordt pas verder uitgezonden ergens dit najaar als het goed is. I.M. was echt mijn lievelingsboek als tiener.
 5. Leah

  Corona

  Oh Ik vind picnic nu sowieso een drama, alles zit al 5 dagen van te voren vol terwijl er in mijn buurt 2 tijdsloten per dag zijn. Dus wij doen β€œgewoon” boodschappen terwijl we voor Corona bijna altijd picnic bestelden haha!
 6. Loet

  Het-(ver)huis-topic #8

  Uiteraard wel een advies met alleen meubels van onze winkel, maar daar kun je natuurlijk wel je eigen draai aan geven. Verder doet het natuurlijk niks af aan indeling, lichtplan, kleurplan etc. :). Je kunt ook aangeven welke meubels je evt wilt houden of welke je van plan bent om aan te schaffen (stel dat je al een specifieke bank/stoel/kast op het oog hebt).
 7. Earlier
 8. Sueno.

  de maakbaarheid van schoonheid

  Oh wat gek! De link is slechts van 14 jaar geleden!
 9. Ik heb de blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. ben er super tevreden over! Hij kan ook dweilen .
 10. HAHA.wait what?

  Kleuren voor volwassenen

  Bedankt!
 11. Sannenas

  Werktopic #13

  Als je voordat je in je max schaal zit die cursus kan afronden dan is het toch ook niet zo erg. Ik zou alleen wel kijken of je dat vast kan leggen. Of dat er in je cao iets staat over maximale tijd dat je in een aanloopschaal mag zitten Ik weet dat ze er bij ons op sommige afdelingen nogal een handje van hadden om mensen te lang in een aanloopschaal te laten zitten. Ik had vandaag mijn laatste werkdag op een opdracht waar ik nu meer dan 2 jaar heb gezeten. Ik had gisteren wel een afscheid op kantoor, maar het is toch wel gek om dan thuis je laatste werkdag te hebben.
 12. Inge.

  Cadeautips

  Slot Doddendael misschien?
 13. Dobby*

  Het Cadeautopic

  shizzle! Haha. Wel een goed antwoord verder want idd een bon is altijd wel leuk en nuttig. Vind ik zelf vaak ook leuker om te krijgen dan prullaria. Kaartje erbij met succes bij je nieuwe baan en klaar. Zelf kreeg ik bij mn afscheid van werk laatst een vvv bon (oke misschien beetje afgezaagd maar hey ik ben er wel blij mee) en een restaurant cadeau. Bol.com is altijd wel goed. Of als je het over een iets andere boeg wilt gooien misschien Beautycadeau (oa bij rituals en ici paris in te leveren, en een aantal sauna's). Boekenbon als ze veel leest (of is dit te ouderwets).. nouja genoeg opties iig om wat leuks te kunnen geven. Evt klein pakketje droogbloemetjes erbij ofzo (xenos, dille en kamille, hema zelfs heeft die wel regelmatig).
 14. Oh wow wat naar! Ik heb dat totaal niet gehad. Helemaal bizar dat het dan gelijk ophoudt als je hem eruit haalt, ik zou het wel weten
 15. Dobby*

  WIDM 2020

  KimselM
 16. heleen55

  Het-serie-topic #2

  Leuk, dan ga ik Rita eens proberen.
 17. Ohja! Kan ik ook weleens mee experimenteren.
 18. shizzle

  huishoudtopic

  Haha ik zie nu dat er staat huismuis maar dat is een autocorrect van de huismuts natuurlijk. overigens dacht ik dat mijn vriend hem ook vaker zou pakken maar dat viel wel vies tegen
 19. L.auraa

  Trouwtopic #3

  Wat Maresa zegt heb ik dus ook een keer gedaan bij een oud collega. Op t werk stonden volle dozen enveloppen die niet meer gebruikt werden. Dus een iets van 200 enveloppen met in enkele enveloppen geld. Daar kun je nog allerlei creatieve dingen in stoppen.
 20. freestyle

  Het huidverzorgingstopic

  Bij Ekoplaza kan je ze kopen, natuurgezondheidswinkels, Holland & Barret, Dille en Kamille..
 21. KRISTAL

  Nintendo Switch

  Hey, voeg me gerust toe, ik ben een nieuwe speler. :-) NCT1L groetjes, Kristal - eiland Cristalle
 22. Linguine

  Vakantieplannen #3

  Thanks! Nee, de baby is inmiddels alweer 1.5 jaar haha. Vorig jaar zijn we naar Zweden geweest met hem. Verder wel weekendjes weg, maar dit is dus de tweede buitenlandse trip!
 23. Ah thanks, dan komt het goed uit met m'n school enzo, k zal t idd nog wel eventjes checken bij de teamleider
 24. Mavi

  Pretty Little Liars

  Deze topic is best oud, maar toch wil ik antwoord op geven. Vind het heel jammer dat het weg is gehaald van Netflix. Maar gelukkig heb ik hem eerder afgekeken en raad iedereen deze serie aan om te kijken.
 25. Mavi

  Nieuw Lid !

  Hoi, dank je wel : ) ik zit in het tweede jaar van mijn studie en mijn favoriete doelgroep is de jongeren(pubers). Het is wel vermoeiend om met adolescenten te werken, maar aan de andere kant is het heel leerzaam en leuk. Na mijn studie wil ik graag lesgeven op de middelbare school. Heel misschien MBO?! inderdaad het is niet zo een heel actief forum meer en heb ook niet op de datum gelet. Vandaar dat ik reageer op de topics
 26. Mavi

  Dit topic is duurzaam #1

  Het is een hele handige topic !!!
 27. Mavi

  Filantroop of misantroop?

  Of ik nou een filantroop ben of een misantroop dat verschilt eigenlijk echt per situatie. Soms heb ik wel van die dagen dat ik dankbaar ben, maar soms heb ik ook wel eens dat ik denk van urgh hier houd ik er niet van.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...