Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Get ready for this summer and look trendy the whole hot season with Tops Dress. I like when everybody can look good, also we like smile on your faces, that is why we have affordable prices. We all buy clothes, but no two people shop the same. Here I post the best Juniors Clothing brands, Here you also can get Juniors Coupons Codes and much more! 1. PacSun Kendall & Kylie Fuzzy Sweater Tube Top Old school style gets updated in the new Kendall & Kylie collection. Presenting the Fuzzy Sweater Tube Top with a strapless pattern and a flirty cropped fit. Includi
 3. BilliElish

  Hebbe-hebbe! [2]

  A cute summer tank top to wear in the sun! This is one of the best from Tilly's, and now everyone can get this under $10 From Tilly's Coupons Code. and here you can also get Boys' Tees Now: 2 for $25
 4. sann..

  Baby- en kindertopic #27

  Nou denken jullie huh wat is dit?! Maar een berichtje voor de die hards die denken dat er niks meer op GO gebeurt: er is een clubje opgericht waar de meesten al zijn sinds de crash van de site. Mocht je er bij willen, stuur me even een pb (via mn profiel op het enveloppie klikken midden bovenaan). Is alleen op uitnodiging, dus veilig. Gezien dit een deel is met een slotje, leek me dit de beste optie
 5. Ik kon er via Android ook niet op.
 6. MademoisellePapillon

  het grote 'waar koop je dat' topic

  Superbrastore!
 7. elkepruts

  Het-(ver)huis-topic #8

  Heel mooi hoor!
 8. L.auraa

  SHUT #113

  Ik ben het terug aan het kijken. Vind het wel stoer om te zien dat jullie @Maresa zelf in luxe leven, omdat jullie daar ook hard voor werken. Maar anderzijds ook heel gewoon en met beide benen op de grond en genieten van eenvoud. Tenminste zo komt het over
 9. stefanie.

  Wat eet je vandaag #27

  Ik heb ongeveer 1 x per maand soms vaker zn box doe dan 3 maaltijden. Ik heb er altijd genoeg aan . En ik eet grote porties. Zag ineens dat er morgen box kwam vergeten te kiezen gelukkig zijn het wel ok gerechten geworden.
 10. zwavelstokje

  Vakantieplannen #3

  Ja! Ben van Mexico City naar Oaxaca - Puerto Escondido - San Christobal - Palenque - en daarna Yucatan (Merida en Holbox) gegaan. Lastig te zeggen wat ik het mooist vond want alles is zo anders! Puerto Escondido is mooi strand en leuk om te surfen - maar wel echt een ‘beach vibe’, San Christobal was heel leuk - ik was er rond Dias de los muertos dus speciale dingen te zien, maar meer gebergte en valleien - Palenque is meer oerwoud en daar zijn de ruïnes - zeker waard om te zien!
 11. heleen55

  Welke film het laatst gezien #10

  Iemand nog leuke/ goede filmtips voor op Netflix? Humor, actie, drama, mag allemaal. Ik vind het altijd zo lastig om iets uit te zoeken tussen alles op Netflix..
 12. Crush

  WIDM 2020

  Ja ik heb ook gekeken! Was totaal van slag dacht zelfs nog even dat mijn verdachte alsnog tevoorschijn zou komen Hahaha. Maar erg knap gedaan, hij heeft de groep (en mij) goed bespeeld. Ik denk een hele goede mol! Ik zag dat ze zelfs in de finale 10 vragen extra hebben moeten maken omdat het gelijkspel was! Dat gaat dan blijkbaar niet meer op tijd.. Ben heel benieuwd naar volgende week! Er zijn ook achter de schermen filmpjes, die zijn ook erg leuk trouwens.
 13. heleen55

  De wereld nu

  Prima plan, goed idee.
 14. L.ouke

  huishoudtopic

  Wij hebben de Roomba 960, top ding! Ideaal dat je hem kunt programmeren. We hebben een hond (golden retriever), dus regelmatig plukken haar in de kamer liggen. Doordat de robot dagelijks even een rondje maakt ben je het gros van de hondenharen kwijt. We moeten hem wel iedere dag schoonmaken na het reinigen (omdat de hondenharen de motor kunnen laten vastlopen) maar ik vind hem helemaal top!
 15. FruityForest

  Corona

  Dat is zeker zo! Ja, hij komt er gelukkig goed vanaf. Had in het begin ook wel echt even paniek. Dat je gewoon niet weet hoe het verloop is/ hoe slecht iemand eraan toe gaat zijn.
 16. Estrella.

  Hoi nieuw ben ik

  Hahaha, eigenlijk te erg dat 33 de gemiddelde leeftijd is op "Girlsonly". Welkom! Er gebeurt niet meer zoveel. Het zwangerschapstopic staat vooral roodgloeiend. Dat krijg je met allemaal 30+ers haha.
 17. Ik zit met een Dilemma, Met oud en nieuw voor het eerst met een jongen gedate. Dit voelde best fijn. Na paar dagen maakte hij precies een opmerking (wat precies hou ik even voor me) wat me helemaal brak. Vertrouwen wat we hadden opgebouwd weg, en ik boos. Boos om wat hij zei, boos omdat mn vertrouwen weg was en het fijne gevoel. Ik probeer mezelf zo te forceren om om die pijn heen te leven. Af en toe denk ik ja hij is het helemaal voor me, ik ga ervoor. Maar nu begin ik te denken dat ik misschien te graag wil dat ik nu es een goede jongen heb. Ik ben hiervoor veel geplayd, ik zocht
 18. Hai, ik ben nieuw hier, (18 jaar) en nu al een dilemma. Ik heb mijn relatie beëindigt twee weken geleden. Ik was niet meer verliefd op hem maar heb het nog wel lang geprobeerd. Uiteindelijk dus ermee gestopt. Ik gun hem de wereld en hij mij ook. Ik denk dat ik echt al super snel over hem heen ben want ik zoek nu al veel aandacht bij andere jongens. Een jongen heeft me op date mee gevraagd en ik wil dat eigenlijk wel. Maaaaar ik vind het respectloos tegenover mn ex. Ga ik alsnog hierop in? Of geef ik het gewoon even wat tijd en kom ik er later op terug?
 19. Sueno.

  de maakbaarheid van schoonheid

  Oh wat gek! De link is slechts van 14 jaar geleden!
 20. Sannenas

  Werktopic #13

  Als je voordat je in je max schaal zit die cursus kan afronden dan is het toch ook niet zo erg. Ik zou alleen wel kijken of je dat vast kan leggen. Of dat er in je cao iets staat over maximale tijd dat je in een aanloopschaal mag zitten Ik weet dat ze er bij ons op sommige afdelingen nogal een handje van hadden om mensen te lang in een aanloopschaal te laten zitten. Ik had vandaag mijn laatste werkdag op een opdracht waar ik nu meer dan 2 jaar heb gezeten. Ik had gisteren wel een afscheid op kantoor, maar het is toch wel gek om dan thuis je laatste werkdag te hebben.
 21. Inge.

  Cadeautips

  Slot Doddendael misschien?
 1. Load more activity×
×
 • Create New...