Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kim-x

  Vakantieplannen #3

  Mijn vriendin en ik willen eind oktober/begin november naar NYC voor onze huwelijksreis! Lijkt ons geweldig met alle mooie herfstkleuren daar Ik zie dat er op deze pagina al vragen zijn gesteld over het verblijf, maar iemand (Maresa?) ook wat algemene tips voor als je daar bent? Leuke dingen om te doen, plekken waar je absoluut (niet) heen moet, praktische info of tips? We willen natuurlijk wel wat toeristische dingen doen, maar horen het liefst tips over niet-toeristische plekken of activiteiten. We houden ook heel erg van kleinere, schattige koffiezaakjes, haha.
 3. Today
 4. Reshma

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Die heb ik ook šŸ„° vind t vooral fijn dat hij slaap best nauwkeurig (en automatisch) meet
 5. En je zit niet ongemerkt aan je wenkbrauw te plukken? Mijn vader heeft dit namelijk ook en die kwam er pas achter dat hij tijdens vergaderingen en autorijden aan zijn wenkbrauw zit, waardoor hij nu dus nog maar halve wenkbrauwen heeft. Een soort tic dus.
 6. Sueno.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Jaaaa ik ook! Ook een walhalla voor je kids! Maar nu snap ik beter dat je die loungeset minder gebruikt dan je wilt, het is best "ver" weg
 7. Yesterday
 8. L.auraa

  Shut #112

  Ik ben woensdag geweest in Antwerpen! Was inderdaad echt een topshow!
 9. Last week
 10. Malibu

  Het-serie-topic #2

  Ja in nl staat ie op NPO! Idd best wel toffe serie, die actrice die Villanelle speelt is echt geniaal.
 11. stefanie.

  Wat draag jij vandaag? #18

  Ah leuk staat je goed
 12. Earlier
 13. Ook niet wat ik bedoelde, maar wel weer eentje voor m'n lijstje haha! Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer ik denk dat ik toch Storm King bedoelde.. dacht alleen echt dat ik iets in Europa in gedachte had maar goed..
 14. JUSTFUN

  Wat eet je vandaag #27

  Die ga ik ook eens bekijken! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die maaltijdpakketten van jumbo en ah ook wel makkelijk vind.. Vandaag eten we bloemkool met een sausje en verse worst
 15. pandora

  WIDM 2019

  Jaaa helemaal mee eens! Vond haar in het begin verdacht maar daarna steeds minder, echt knap gedaan zo onvoorbereid. Heerlijke tv Haha
 16. wikkel

  Het opleiding topic 2

  @BigTasty dankjewel voor je bericht , wel duidelijk omgeschreven zoals jij het benoemt. Dank je! Bij mij zou het dan zo zijn, omdat ik niet in de 'reguliere' zorg kom om het zo maar even te noemen, dat in de praktijk eigenlijk sowieso weinig wezenlijk verschil is tussen mbo/hbo, dus daar zou je het eigenlijk niet voor hoeven doen (tenzij je doorgroei ambities hebt). Daar speelt (zover mij tot nu toe is opgevallen) niet het neerbuigende naar mbo toe oid omdat je dezelfde werkzaamheden hebt op de werkvloer.
 17. Ik heb helaas niet alles meegekregen maar wat een nachtmerrie voor je vriendin en haar partner. Hopelijk is er snel meer duidelijkheid
 18. Reshma

  Documentaire-topic

  Ik vond dat met de ijsberen die zo zielig zonder voedsel daar liepen al heartbreaking.. en de neerstortende ijskappen ook. Maar dat stuk met de walrussen... echt zo zielig.. en zo frustrerend dat er niet iets is waar we ze direct mee zouden kunnen helpen Maar het beeld is idd echt ongelooflijk mooi. Soms denk ik echt dat het photoshop is ofzo, maar het is gewoon echt onze wereld
 19. ikke87

  Auto-topic

  Goede auto BT!
 20. Dieke.*

  Geen leuk sportgroepje

  Zou me lekker focussen op de rest die wel leuk is! En even een mailtje naar je trainer, zodat die weet wat er in de groep gaande is.
 21. pandora

  Dit ben ik

  Welkom welke sporten doe je?
 22. pandora

  Welke film het laatst gezien #10

  Haha ja ik keek hem met twee anderen eergisteren en wij zijn ook gestopt!
 23. ikke87

  Afscheidscadeautje turnen

  Als je googled op afscheidscadeautje vind je best veel leuke ideeen, ook voor een klein bedrag! Bv drop, het zit dā€™r op kaartje met paraplu, aju paraplu toffees, bedankt voor toffe samenwerking spekjes, bedankt voor het spektacel samen Of gewoon allemaal bellenblaas/springtouw/chocola met kaartje eraan. (Of ander klein cadeautje) niet iets typisch van de Turnen? Wat je altijd drinkt/eet/doet?
 24. sann..

  Activiteiten voor ouderen

  Morgen bloemschikken met je oude doos en jeu de boules met je grootouders als ballen in het park Daarna kaarten haken en rollatorrace over de pas gebloemschikte stukjes Topdag
 25. Hier ook vaak om 18.45u naar boven ja. Tanden poetsen, voorlezen, hele rataplan. 20 minuten later beneden, dan nog afwas en speelgoed enzo opruimen. Voor je zit is het 19.45u om vervolgens zelf om 21.30u naar bed te gaan. Die kinderen zin er niet als enige zo vroeg aan toe haha. En dan slapen die van mij (3,5 en ruim 1,5) overdag nog. Vandaag was zo'n dag dat ze om 18.15u al naar boven gingen. Het was nodig zeg maar haha. Voor ons allemaal. De hele avond voor jezelf is ook relatief als je er 's nachts nog minstens 4x uit moet en om 6.00u de eerste al begint te kraaien.
 26. @JIL. nee, weet ik echt nog niet. Sowieso nog een beetje de vraag hoe ik het volgend jaar allemaal ga doen want ik heb het nu megadruk en ik verdien erg weinig. Dus ik wil eigenlijk een andere baan, zowel vanwege het inkomen als vanwege werktijden. Dan is iets in het onderwijs natuurlijk wel een logische volgende stap, maar ik moet nog bedenken of ik dat al wil.
 27. Oh ha, top tip ook voor mij, thanks allebei
 28. Marjan*

  Creatieve ideetjes

  Oooh wat balen zeg! Wel knap dat je dat kunt maken!
 29. Maresa

  Trouwtopic #3

  Wij hadden vrienden gevraagd foto's te maken op de dag zelf, en dan inderdaad vooraf een fotoshoot. Daarvoor waren we geloof ik 700 euro kwijt. Is al even terug, maar daar zat ook de nabewerking bij in van een aantal geselecteerde foto's en we kregen alle originele foto's op een dvd'tje gebrand (ja, zo lang geleden dus :P). Je kiest inderdaad zelf waar je budget aan opgaat.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...