Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. framblij

  SHUT #113

  Hoi! Weet niet of er nog iemand actief is hier haha maar probeer het toch even Voor de verjaardag van mijn vriend wil ik graag een nachtje wegboeken vlak voor de kerst. Ik heb nog een saunabon voor o.a. de sauna in Goes en het lijkt me leuk om dit te combineren met een overnachting. Dus bijv. dag sauna en de dag erna een dagje stad of andersom. Nu twijfel ik of Goes of Middelburg leuker is (of een andere stad in de buurt) en het lijkt me leuk om ook iets van een bierproeverij te doen. Ik ben niet bekend in Zeeland, dus is er hier iemand die een stad kan aanraden en/of nog leuke tips heeft?
 3. Kilo alpha india

  Wit bultje op keelamandel

  14 jaar te laat maar ik heb het ook , Gaat vanzelf over. handig is om 3 dagen lang te spoelen met zout opgelost in water of mondspoelmiddel
 4. sann..

  Baby- en kindertopic #27

  Nou denken jullie huh wat is dit?! Maar een berichtje voor de die hards die denken dat er niks meer op GO gebeurt: er is een clubje opgericht waar de meesten al zijn sinds de crash van de site. Mocht je er bij willen, stuur me even een pb (via mn profiel op het enveloppie klikken midden bovenaan). Is alleen op uitnodiging, dus veilig. Gezien dit een deel is met een slotje, leek me dit de beste optie
 5. Ik kon er via Android ook niet op.
 6. stefanie.

  Wat eet je vandaag #27

  Ik heb ongeveer 1 x per maand soms vaker zn box doe dan 3 maaltijden. Ik heb er altijd genoeg aan . En ik eet grote porties. Zag ineens dat er morgen box kwam vergeten te kiezen gelukkig zijn het wel ok gerechten geworden.
 7. zwavelstokje

  Vakantieplannen #3

  Ja! Ben van Mexico City naar Oaxaca - Puerto Escondido - San Christobal - Palenque - en daarna Yucatan (Merida en Holbox) gegaan. Lastig te zeggen wat ik het mooist vond want alles is zo anders! Puerto Escondido is mooi strand en leuk om te surfen - maar wel echt een ‘beach vibe’, San Christobal was heel leuk - ik was er rond Dias de los muertos dus speciale dingen te zien, maar meer gebergte en valleien - Palenque is meer oerwoud en daar zijn de ruïnes - zeker waard om te zien!
 8. heleen55

  Welke film het laatst gezien #10

  Iemand nog leuke/ goede filmtips voor op Netflix? Humor, actie, drama, mag allemaal. Ik vind het altijd zo lastig om iets uit te zoeken tussen alles op Netflix..
 9. Crush

  WIDM 2020

  Ja ik heb ook gekeken! Was totaal van slag dacht zelfs nog even dat mijn verdachte alsnog tevoorschijn zou komen Hahaha. Maar erg knap gedaan, hij heeft de groep (en mij) goed bespeeld. Ik denk een hele goede mol! Ik zag dat ze zelfs in de finale 10 vragen extra hebben moeten maken omdat het gelijkspel was! Dat gaat dan blijkbaar niet meer op tijd.. Ben heel benieuwd naar volgende week! Er zijn ook achter de schermen filmpjes, die zijn ook erg leuk trouwens.
 10. heleen55

  De wereld nu

  Prima plan, goed idee.
 11. L.ouke

  huishoudtopic

  Wij hebben de Roomba 960, top ding! Ideaal dat je hem kunt programmeren. We hebben een hond (golden retriever), dus regelmatig plukken haar in de kamer liggen. Doordat de robot dagelijks even een rondje maakt ben je het gros van de hondenharen kwijt. We moeten hem wel iedere dag schoonmaken na het reinigen (omdat de hondenharen de motor kunnen laten vastlopen) maar ik vind hem helemaal top!
 12. FruityForest

  Corona

  Dat is zeker zo! Ja, hij komt er gelukkig goed vanaf. Had in het begin ook wel echt even paniek. Dat je gewoon niet weet hoe het verloop is/ hoe slecht iemand eraan toe gaat zijn.
 13. Estrella.

  Hoi nieuw ben ik

  Hahaha, eigenlijk te erg dat 33 de gemiddelde leeftijd is op "Girlsonly". Welkom! Er gebeurt niet meer zoveel. Het zwangerschapstopic staat vooral roodgloeiend. Dat krijg je met allemaal 30+ers haha.
 14. Ik zit met een Dilemma, Met oud en nieuw voor het eerst met een jongen gedate. Dit voelde best fijn. Na paar dagen maakte hij precies een opmerking (wat precies hou ik even voor me) wat me helemaal brak. Vertrouwen wat we hadden opgebouwd weg, en ik boos. Boos om wat hij zei, boos omdat mn vertrouwen weg was en het fijne gevoel. Ik probeer mezelf zo te forceren om om die pijn heen te leven. Af en toe denk ik ja hij is het helemaal voor me, ik ga ervoor. Maar nu begin ik te denken dat ik misschien te graag wil dat ik nu es een goede jongen heb. Ik ben hiervoor veel geplayd, ik zocht
 15. Hai, ik ben nieuw hier, (18 jaar) en nu al een dilemma. Ik heb mijn relatie beëindigt twee weken geleden. Ik was niet meer verliefd op hem maar heb het nog wel lang geprobeerd. Uiteindelijk dus ermee gestopt. Ik gun hem de wereld en hij mij ook. Ik denk dat ik echt al super snel over hem heen ben want ik zoek nu al veel aandacht bij andere jongens. Een jongen heeft me op date mee gevraagd en ik wil dat eigenlijk wel. Maaaaar ik vind het respectloos tegenover mn ex. Ga ik alsnog hierop in? Of geef ik het gewoon even wat tijd en kom ik er later op terug?
 1. Load more activity×
×
 • Create New...