Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. shizzle

  Het-(ver)huis-topic #8

  Thanks y’all ongelofelijk hè na meer dan een jaar zoeken! Was er vanmorgen voor de bouwkundige keuring en er is niks geks uitgekomen thank god!! Zelfs die man was super enthousiast over het huis. Hij zei dit is zo’n goede koop geweest echt een investering. Ben er ook heel blij mee! Was echt leuk om er te zijn, heb nog meer foto’s gemaakt en ook wat filmpjes. Krijg je toch een beter beeld van. Wat ook heel fijn is, ik had voor de hypotheek een 36 urige werkweek nodig, ik werk nu 32. En ik wilde dat ook heel graag maar werk deed eerst moeilijk maar nu is m’n directeur er op gaan zitten en hebben ze t binnen een dag geregeld. Die 4 uur meer scheelt zoveel geld! En het was niet alsof we zonder niet de hypotheek konden krijgen maar nu wel een veel betere dus dat is mega chill.
 3. shizzle

  SHUT #113

  En dat terwijl ik zo’n gouden tip heb gegeven wat betreft een stofzuiger, echt het lezen waard hoor ik lig heeeeeerlijk op t strand, klein windje. Echt goed te doen. Echt zomer dit!
 4. @Sannenas Wil je zondag mee, tussen 12 en 15.30 uur? Ik heb alvast boards gereserveerd. Je kunt je nummer pm'en (of heb ik die al?). Als je niet kunt, laat je het ook weten?
 5. Yesterday
 6. shizzle

  huishoudtopic

  Haha ik zie nu dat er staat huismuis maar dat is een autocorrect van de huismuts natuurlijk. overigens dacht ik dat mijn vriend hem ook vaker zou pakken maar dat viel wel vies tegen
 7. Malibu

  Wat eet je vandaag #27

  Nee was bij Ben Cohen Maar ja was eigenlijk gewoon hummus met een grote schep shakshuka erop, dus als je dat allebei kan maken kan dit ook gewoon haha. En die pita komt van Sababa, echt een aanrader ook! (Allebei in Amsterdam)
 8. freestyle

  Werktopic #13

  Je kan ook een gewone stoel doen met een wiebelkussen erop (google maar). at scheelt een hoop ruimte en lelijke grote bureaustoel. Ik heb er 1 van Tugu, bevalt prima geen rugklachten tot nu toe (nu ik ook een fatsoenlijke monitor erbij heb).
 9. Inge.

  Het-serie-topic #2

  Ja ik heb hem inmiddels afgekeken, hij is vrij tam en langdradig idd. Maar op een gegeven moment wel iets spannender en dan wil je toch weten hoe het afloopt ofzo.
 10. Last week
 11. L.auraa

  Trouwtopic #3

  Wat Maresa zegt heb ik dus ook een keer gedaan bij een oud collega. Op t werk stonden volle dozen enveloppen die niet meer gebruikt werden. Dus een iets van 200 enveloppen met in enkele enveloppen geld. Daar kun je nog allerlei creatieve dingen in stoppen.
 12. Earlier
 13. freestyle

  Het huidverzorgingstopic

  Bij Ekoplaza kan je ze kopen, natuurgezondheidswinkels, Holland & Barret, Dille en Kamille..
 14. @HAHA.wait what? Ik heb een Braun silk epil epilator. Daar zat ook een aparte gezichtsepilator bij, die heeft ook opzetstukken voor reinigen van het gezicht. Mijn apparaat was wel duurder, maar dat kom denk ik door de grote epilator (incl. massage- en reinigingsborstel) icm met de gezichtsepilator. https://www.bol.com/nl/p/braun-face-se810-epileerapparaat-wit/9200000030251832/?Referrer=ADVNLGOO002028-G-111123388068-S-918660387516-9200000030251832&gclid=EAIaIQobChMIgemcodzx6gIVV-vtCh3HUw9hEAQYAiABEgICu_D_BwE misschien was hij in de aanbieding of net een ander merk. Er zijn ook duurdere varianten (gezocht op Braun silk epil gezicht)
 15. KRISTAL

  Nintendo Switch

  Hey, voeg me gerust toe, ik ben een nieuwe speler. :-) NCT1L groetjes, Kristal - eiland Cristalle
 16. Linguine

  Vakantieplannen #3

  Thanks! Nee, de baby is inmiddels alweer 1.5 jaar haha. Vorig jaar zijn we naar Zweden geweest met hem. Verder wel weekendjes weg, maar dit is dus de tweede buitenlandse trip!
 17. Ah thanks, dan komt het goed uit met m'n school enzo, k zal t idd nog wel eventjes checken bij de teamleider
 18. Laatst film die ik heb gezien is Apostle, het is echt een leuke film. Echt een aanrader
 19. Mavi

  Pretty Little Liars

  Deze topic is best oud, maar toch wil ik antwoord op geven. Vind het heel jammer dat het weg is gehaald van Netflix. Maar gelukkig heb ik hem eerder afgekeken en raad iedereen deze serie aan om te kijken.
 20. Mavi

  Nieuw Lid !

  Hoi, dank je wel : ) ik zit in het tweede jaar van mijn studie en mijn favoriete doelgroep is de jongeren(pubers). Het is wel vermoeiend om met adolescenten te werken, maar aan de andere kant is het heel leerzaam en leuk. Na mijn studie wil ik graag lesgeven op de middelbare school. Heel misschien MBO?! inderdaad het is niet zo een heel actief forum meer en heb ook niet op de datum gelet. Vandaar dat ik reageer op de topics
 21. Mavi

  Dit topic is duurzaam #1

  Het is een hele handige topic !!!
 22. Mavi

  Filantroop of misantroop?

  Of ik nou een filantroop ben of een misantroop dat verschilt eigenlijk echt per situatie. Soms heb ik wel van die dagen dat ik dankbaar ben, maar soms heb ik ook wel eens dat ik denk van urgh hier houd ik er niet van.
 23. Het liefste dat iemand tegen mij heeft gezegd is dat ik een super aardige zus bent, humoristisch bent en heel lief en leuk bent. Ookal zijn er dingen die minder leuk zijn aan mijzelf, maar ik kan omgaan met kritiek en ontvang graag feedback. De feedback die ik ontvang, neem ik mee in mijn dagelijkse leven.
 24. Mavi

  Dit ben ik

  Welkom
 25. Mavi

  Oud-lid keert terug?

  Welkom terug, aan gezien ik ook nieuw ben, betekent dat ik jouw puberteit hier niet heb meegemaakt.
 26. Mavi

  Niet helemaal nieuw

  Welkom terug, vind het wel jammer dat je oude naam niet herkent. Maar een nieuwe kan geen kwaad ( :
 27. Sidney

  Zus eet al mijn snacks op

  Je zou heel veel sambal in koekjes kunnen stoppen en dan wachten totdat ze die koekjes opeet. Okey, je hebt dan nog steeds zelf ook geen koekjes, maar je hebt iig wat leedvermaak.
 28. Mavi

  waar denk jij aan als je op de wc zit ?

  Zonder mijn mobiel ga ik niet naar de wc
 29. Hoi, aangezien het (bijna) vakantie is ben ik mijn kamer weer opnieuw gaan indelen. Mijn bureau stond eerst altijd beneden wat gewoon voor mij werkte, maar nu moet ik mijn bureau naar boven brengen van mijn ouders. Het probleem is dat ik me echt niet kan concentreren als ik op mijn kamer zit, mijn kamer is vrijwel leeg van afleidingen maar ik ben gewoon bang dat ik iets mis van beneden, de gezelligheid of de hond ofzo. Soms kan ik wel weer concentreren maar dat duurt dan maar 10 minuten ofzo. Weet iemand hoe dit komt of heeft iemand hier misschien ook last van? Iemand tips? Ik heb trouwens geen ADHD of ADD ofzo.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...