Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. FruityForest

  Baby- en kindertopic #27

  Ja het is haar eerste kindje. Ze gaf ook echt aan nog geen speelgoed te hebben. Bordje, kommetje, beker en bestekje heeft ze tijdens de babyshower al gekregen van mij Ik ga jullie tips even opzoeken, dankjewel!
 3. JIL.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Überhaupt je keuken inrichten met lades! Ideaal vind ik!
 4. Yesterday
 5. Crush

  Vakantieplannen #3

  Nee duurt nog even! 2 oktober is het zover zal daarna uitgebreide update geven hoor
 6. FruityForest

  Gezond eten & bewegen #12

  Ja misschien ook maar eens beginnen met alle oefeningen die wel op een matje kunnen.
 7. Intouchables

  Werktopic #13

  Ik herken het niet (denk niet dat ik ooit een andere baan wil haha), maar je doet dit werk al 4 jaar wat meer zegt dan ergens een diploma in hebben. Zeker als je in een branche werkt waar veel vacatures zijn denk ik dat het geen probleem is om zonder juist diploma te solliciteren. Het is altijd spannend om een nieuwe baan te zoeken, maar je hebt niets te verliezen. Het is maar een sollicitatie, dus gewoon doen! Zeker als je in een brief bovenstaande beschrijft? Dus alles on the job geleerd, heel erg naar je zin, veel kennis op gedaan maar reistijd is de reden dat je nu verder zoekt.
 8. sunshine_girl

  Wat draag jij vandaag? #18

  Vandaag lekker simpel. Vest is trouwens nieuw.
 9. Last week
 10. stefanie.

  Wat eet je vandaag #27

  Ohh thanks voor de tip lijkt mij ook lekker.
 11. flyingbutter

  Shut #112

  Hahahaha zo erg.
 12. _DRUNK

  Documentaire-topic

  Ik zie nu steeds herinneringen van 2012, curacao! Dat was toch ook wel heel leuk hè!
 13. Sueno.

  Kledingadviestopic #4

  Ik ben neutraal volgens mij. Het misstaat je niet maar ik vind hem niet wow. Ben benieuwd wat je gaat besluiten na deze uiteenlopende meningen
 14. Earlier
 15. Leah

  Het-serie-topic #2

  Ja ik heb nu net de laatste aflevering gekeken. Pfff... ben heeeeel benieuwd naar volgend seizoen!
 16. Maresa

  13 Reasons Why

  Ja, dat sowieso inderdaad - en je kijkt het natuurlijk niet voor niets samen. Dat maakt dat je het er in elk geval over kunt hebben als ze het alsnog iets te heftig vond.
 17. Assepoes

  13 Reasons Why

  Zal deze sluiten, 1x is genoeg haha!
 18. MademoisellePapillon

  Grote Ongesteldheidstopic (12)

  Ja, maar zo verder leven met al dat free bleeden op kantoor is ook niet echt een optie
 19. Ik zal morgen even reageren. Het is lastig te beschrijven.
 20. Malibu

  Interrail

  Ja rome2rio is echt ideaal! Ik heb een keer Wenen, Budapest, Balatonmeer, Zagreb, Venetie (via slovenie en oostenrijk), Milaan, Basel gedaan met interrail. Verder ook in Bosnie van Sarajevo naar Mostar gegaan. Dat is echt een prima treinverbinding. Al het andere heb ik op de balkan met de bus en/of boot gedaan omdat er gewoonweg vaak geen spoorlijn is. Eerste jaar vanaf Mostar naar Kotor, Budva en Tirana. Vorig jaar heb ik met boot en bus van Dubrovnik via Split en Hvar naar Zadar gereisd.
 21. ScatteredStars

  Trouwtopic #3

  Gefeliciteerd Kim en perle! Een jurk uitzoeken lijkt me echt leuk om te doen. @Marjan* 10 jaar alweer! Volgens mij herinner ik me nog dat je ging trouwen. De tijd gaat echt snel voorbij.
 22. Ja ik heb pas ook zo'n broekje gekocht, echt ideaal! https://www.decathlon.nl/p/sportbroekje-fitness-900-voor-dames-zwart/_/R-p-X8491873?mc=8491873&c=ZWART#zoom=opened
 23. pandora

  wel of geen beugel?...

  Bij mij zijn er ook een aantal kiezen getrokken, rond mijn 17e geloof ik. Daarvoor had ik al een grote 'blokbeugel' gehad en daarna nog ruim een jaar 'slotjes'. Tot slot heb ik een uitgebreide kaakoperatie gehad (omdat ik vijf kiezen mis en dus implantaten heb gekregen). De kaakoperatie was niet leuk, maar al met al is het me echt allemaal HEEL erg meegevallen. Dat kiezen trekken was nog het minste! En tot op de dag van vandaag heel blij met mijn tanden
 24. stefanie.

  namen leren kennen spellen

  Ik denk dat ze na 13 jaar de namen wel kent . Of weer opnieuw moet leren
 25. Ook niet wat ik bedoelde, maar wel weer eentje voor m'n lijstje haha! Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer ik denk dat ik toch Storm King bedoelde.. dacht alleen echt dat ik iets in Europa in gedachte had maar goed..
 26. pandora

  WIDM 2019

  Jaaa helemaal mee eens! Vond haar in het begin verdacht maar daarna steeds minder, echt knap gedaan zo onvoorbereid. Heerlijke tv Haha
 27. wikkel

  Het opleiding topic 2

  @BigTasty dankjewel voor je bericht , wel duidelijk omgeschreven zoals jij het benoemt. Dank je! Bij mij zou het dan zo zijn, omdat ik niet in de 'reguliere' zorg kom om het zo maar even te noemen, dat in de praktijk eigenlijk sowieso weinig wezenlijk verschil is tussen mbo/hbo, dus daar zou je het eigenlijk niet voor hoeven doen (tenzij je doorgroei ambities hebt). Daar speelt (zover mij tot nu toe is opgevallen) niet het neerbuigende naar mbo toe oid omdat je dezelfde werkzaamheden hebt op de werkvloer.
 28. ikke87

  Auto-topic

  Goede auto BT!
 1. Load more activity×
×
 • Create New...