Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Estrella.

  Corona

  Lief dat je het vraagt, Coco. Ik zit nu in week 20. Het valt me nog steeds erg tegen. Overprikkeld bij het minste geringste, slecht op woorden kunnen komen, mijn geheugen laat me enorm in de steek. Ik kan dus eigenlijk niet op mijn eigen hersens vertrouwen, zo voelt het. Lichamelijk gaat het steeds beter, met dank aan de fysiotherapeut. Vanuit werk is er weinig begrip voor mijn situatie, wat het moeilijk en stressvol maakt. En waarschijnlijk duurt het daardoor ook allemaal langer. Ik probeer wel positief te blijven en haal uit kleine dingen positiviteit. Zoals een fijne wandeling. Ik vind rellen en agressief demonstreren ook zo ongelooflijk. Het zijn ook alleen maar mannen, lijkt het. Te triest voor woorden. Een mening hebben mag, maar moet je nou dingen in de fik steken?
 3. Earlier
 4. Estrella.

  Vakantieplannen #3

  Dank jullie nog!
 5. Marlizz

  SHUT #113

  Haha ja ik zal het hem zeggen, was mij ook opgevallen het is precies hoe (chaotisch) hij is.
 6. Malibu

  WIDM 2020

  Ik heb weer een poule gemaakt haha. Als het niet lukt via de link zet dan je naam hier neer dan voeg ik je handmatig toe! https://wieisdemol.page.link/dkem2at5f1k4yRLN6 Wel leuke kandidaten weer! Ken de meeste wel, alleen de kunstenaar en zangers niet haha
 7. elkepruts

  Wat eet je vandaag #27

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit .
 8. @Sueno. mijn favoriet heb ik nu de derde van. Elke week zeker 2x aan dus ook zo'n 100x per jaar gewassen haha. Denk een jaar? En draag ze nog steeds hoor, maar de nieuwe zijn iets zwarter dan vind ik. Ze zijn nog steeds niet echt dun of vaal of kapot.
 9. iCake

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wat een verschil @shizzle echt mooi! Fijn dat je alles ook zo snel kon regelen dat het er nu al uit kan.
 10. Nookie

  Welke film het laatst gezien #10

  @Sueno. ik was idd in de bios, première!
 11. Sueno.

  de maakbaarheid van schoonheid

  Oh wat gek! De link is slechts van 14 jaar geleden!
 12. HAHA.wait what?

  Kleuren voor volwassenen

  Bedankt!
 13. Sannenas

  Werktopic #13

  Als je voordat je in je max schaal zit die cursus kan afronden dan is het toch ook niet zo erg. Ik zou alleen wel kijken of je dat vast kan leggen. Of dat er in je cao iets staat over maximale tijd dat je in een aanloopschaal mag zitten Ik weet dat ze er bij ons op sommige afdelingen nogal een handje van hadden om mensen te lang in een aanloopschaal te laten zitten. Ik had vandaag mijn laatste werkdag op een opdracht waar ik nu meer dan 2 jaar heb gezeten. Ik had gisteren wel een afscheid op kantoor, maar het is toch wel gek om dan thuis je laatste werkdag te hebben.
 14. Inge.

  Cadeautips

  Slot Doddendael misschien?
 15. Dobby*

  Het Cadeautopic

  shizzle! Haha. Wel een goed antwoord verder want idd een bon is altijd wel leuk en nuttig. Vind ik zelf vaak ook leuker om te krijgen dan prullaria. Kaartje erbij met succes bij je nieuwe baan en klaar. Zelf kreeg ik bij mn afscheid van werk laatst een vvv bon (oke misschien beetje afgezaagd maar hey ik ben er wel blij mee) en een restaurant cadeau. Bol.com is altijd wel goed. Of als je het over een iets andere boeg wilt gooien misschien Beautycadeau (oa bij rituals en ici paris in te leveren, en een aantal sauna's). Boekenbon als ze veel leest (of is dit te ouderwets).. nouja genoeg opties iig om wat leuks te kunnen geven. Evt klein pakketje droogbloemetjes erbij ofzo (xenos, dille en kamille, hema zelfs heeft die wel regelmatig).
 16. Oh wow wat naar! Ik heb dat totaal niet gehad. Helemaal bizar dat het dan gelijk ophoudt als je hem eruit haalt, ik zou het wel weten
 17. heleen55

  Het-serie-topic #2

  Leuk, dan ga ik Rita eens proberen.
 18. Ohja! Kan ik ook weleens mee experimenteren.
 19. shizzle

  huishoudtopic

  Haha ik zie nu dat er staat huismuis maar dat is een autocorrect van de huismuts natuurlijk. overigens dacht ik dat mijn vriend hem ook vaker zou pakken maar dat viel wel vies tegen
 20. L.auraa

  Trouwtopic #3

  Wat Maresa zegt heb ik dus ook een keer gedaan bij een oud collega. Op t werk stonden volle dozen enveloppen die niet meer gebruikt werden. Dus een iets van 200 enveloppen met in enkele enveloppen geld. Daar kun je nog allerlei creatieve dingen in stoppen.
 21. freestyle

  Het huidverzorgingstopic

  Bij Ekoplaza kan je ze kopen, natuurgezondheidswinkels, Holland & Barret, Dille en Kamille..
 22. KRISTAL

  Nintendo Switch

  Hey, voeg me gerust toe, ik ben een nieuwe speler. :-) NCT1L groetjes, Kristal - eiland Cristalle
 23. Ah thanks, dan komt het goed uit met m'n school enzo, k zal t idd nog wel eventjes checken bij de teamleider
 24. Mavi

  Pretty Little Liars

  Deze topic is best oud, maar toch wil ik antwoord op geven. Vind het heel jammer dat het weg is gehaald van Netflix. Maar gelukkig heb ik hem eerder afgekeken en raad iedereen deze serie aan om te kijken.
 25. Mavi

  Nieuw Lid !

  Hoi, dank je wel : ) ik zit in het tweede jaar van mijn studie en mijn favoriete doelgroep is de jongeren(pubers). Het is wel vermoeiend om met adolescenten te werken, maar aan de andere kant is het heel leerzaam en leuk. Na mijn studie wil ik graag lesgeven op de middelbare school. Heel misschien MBO?! inderdaad het is niet zo een heel actief forum meer en heb ook niet op de datum gelet. Vandaar dat ik reageer op de topics
 26. Mavi

  Filantroop of misantroop?

  Of ik nou een filantroop ben of een misantroop dat verschilt eigenlijk echt per situatie. Soms heb ik wel van die dagen dat ik dankbaar ben, maar soms heb ik ook wel eens dat ik denk van urgh hier houd ik er niet van.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...