Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Assepoes

  Typische Engelse dingen

  Uh ja, hahaha.
 3. Malibu

  Het-serie-topic #2

  Ik ben begonnen aan 13 Geboden, Vlaamse misdaadserie op netflix. Vind het tot nu toe vrij goed, doet een beetje scandinavisch (a la Arne Dahl ed) aan.
 4. Yesterday
 5. Malibu

  Shut #112

  Ja eens, waar zijn de grappige mensen??? Ik mis vooral steven en donny
 6. Malibu

  Vakantieplannen #3

  Thanks! De mijne is trouwens: https://booking.com/s/90aa5bed
 7. Sueno.

  Baby- en kindertopic #27

  Wow wat een knappe GO kids allemaal zeg, leuk dat jullie al die foto's delen! We gaan straks van girlsonly naar womenonly naar granniesonly!
 8. Last week
 9. Marlizz

  Wat draag jij vandaag? #18

  Jaa super goed hoor! En dat wennen duurt idd ff zo raar is dat.
 10. Maresa

  De wereld nu

  Ik ben het met je eens dat ook dat een probleem is @ BT, maar dat maakt dit geen kleiner probleem. En ook eens met Leah dat je alles aan moet pakken. Maar realistisch gezien denk ik dat mensen meer zien in iets doen of gedaan zien worden (groen uitbreiden/iets planten) dan iets (moeten) laten (vlees laten staan, de trein pakken en daar twee dagen over doen in plaats van een uur en je dan afvragen wanneer je het effect merkt). Ik heb het gevoel dat het nu in stappen wordt opgebouwd: meer aanbod van vleesvervangers, mensen die af en toe vlees laten staan/er bewuster mee omgaan, luchtvaartmaatschappijen die proberen meer te compenseren voor uitstoot. Maar je kunt niet de gewoonten van mensen in een jaar veranderen, zelfs al zou je 100% zeker weten dat je daarmee de opwarming van de aarde in één keer kunt stoppen - laat staan als je niet zeker weet of je met vleesvervangers alles oplost. Niet dat meer bomen planten zaligmakend is, maar toch: https://nos.nl/artikel/2292132-plant-1-000-000-000-000-bomen-om-klimaatverandering-aan-te-pakken.html - in combinatie met andere maatregelen zal het allicht een stukje schelen. Maar het is wel heel concreet. En als iedereen nu 2-3 zaadjes in de tuin of op het balkon plant, heb je over 10 jaar toch weer 30-40 miljoen bomen erbij (even alleen naar Nederland gekeken). Zeker in steden zal dat schonere lucht opleveren en ik denk eerlijk gezegd dat je ook groenere keuzes maakt als er meer groen om je heen is. Wat betreft wat Coco zegt: je moet inderdaad ook realistisch kijken naar de vraag. Als die blijft, heb je een groter probleem omdat de import dan weer belastend gaat zijn. Dus ik ben het met BT eens dat deze maatregel nog niet onderbouwd genoeg lijkt.
 11. Earlier
 12. FruityForest

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Ik wilde net zeggen. Cowboysbag. En voor tas die niet van leer is koop ik altijd Zusss. Maar gebruik ze wel gewoon als handtas dagelijks.
 13. Crush

  Boer zoekt vrouw

  Ja grotendeels eens met die voorspelling! Misschien nog Ronald en Jan omdraaien, die eerste vond ik wel leuk en die 4 kinderen zouden kunnen afschrikken (vond het wel een leuke man en leuk bedrijf)
 14. Yellkje

  Expeditie Robinson

  Haha je kleding afstemmen op het tv aanbod Wij kijken zeer weinig tv, maar dit is een van de programma’s die we wel altijd kijken. Was juist blij dat het al begon! Ben wel benieuwd hoe die kok (Hugo?) het gaat doen!
 15. Malibu

  Wat eet je vandaag #27

  Het is maar goed dat je van te voren hebt verteld wat het is...
 16. ambieke

  Oud-lid keert terug?

  Ik schaam me nu al voor die heftige aanwezigheid, hahaha!
 17. Loesoe

  Kooktopic #2

  Ik heb dat boek nodig in mijn leven hahah
 18. Marlizz

  Werktopic #13

  Ja precies als je het niet probeert weet je het ook niet.
 19. Estrella.

  Auto-topic

  Hahaha fijn!
 20. JIL.

  Het-(ver)huis-topic #8

  Überhaupt je keuken inrichten met lades! Ideaal vind ik!
 21. FruityForest

  Gezond eten & bewegen #12

  Ja misschien ook maar eens beginnen met alle oefeningen die wel op een matje kunnen.
 22. _DRUNK

  Documentaire-topic

  Ik zie nu steeds herinneringen van 2012, curacao! Dat was toch ook wel heel leuk hè!
 23. Sueno.

  Kledingadviestopic #4

  Ik ben neutraal volgens mij. Het misstaat je niet maar ik vind hem niet wow. Ben benieuwd wat je gaat besluiten na deze uiteenlopende meningen
 24. Maresa

  13 Reasons Why

  Ja, dat sowieso inderdaad - en je kijkt het natuurlijk niet voor niets samen. Dat maakt dat je het er in elk geval over kunt hebben als ze het alsnog iets te heftig vond.
 25. Assepoes

  13 Reasons Why

  Zal deze sluiten, 1x is genoeg haha!
 26. MademoisellePapillon

  Grote Ongesteldheidstopic (12)

  Ja, maar zo verder leven met al dat free bleeden op kantoor is ook niet echt een optie
 27. Ik zal morgen even reageren. Het is lastig te beschrijven.
 28. Malibu

  Interrail

  Ja rome2rio is echt ideaal! Ik heb een keer Wenen, Budapest, Balatonmeer, Zagreb, Venetie (via slovenie en oostenrijk), Milaan, Basel gedaan met interrail. Verder ook in Bosnie van Sarajevo naar Mostar gegaan. Dat is echt een prima treinverbinding. Al het andere heb ik op de balkan met de bus en/of boot gedaan omdat er gewoonweg vaak geen spoorlijn is. Eerste jaar vanaf Mostar naar Kotor, Budva en Tirana. Vorig jaar heb ik met boot en bus van Dubrovnik via Split en Hvar naar Zadar gereisd.
 29. ScatteredStars

  Trouwtopic #3

  Gefeliciteerd Kim en perle! Een jurk uitzoeken lijkt me echt leuk om te doen. @Marjan* 10 jaar alweer! Volgens mij herinner ik me nog dat je ging trouwen. De tijd gaat echt snel voorbij.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...