Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. flyingbutter

  Het-(ver)huis-topic #8

  Over de overdrachtsbelasting: check even de laatste aflevering van de podcast van Porterenee (volgens mij een beetje aan het eind). Iemand tipt daar een slimme manier waarmee je dit jaar alsnog kan profiteren van die regeling.
 3. Last week
 4. Inge.

  Cadeautips

  Slot Doddendael misschien?
 5. _Lins

  SHUT #113

  Niet thuis overdag helaas dus ik heb alles in een vuilniszak geflikkerd, inclusief een klef snoepje en kauwgom die ik tegenkwam, bah. Ik heb net de buurvrouw gesproken en die schrok ervan, ze vond het ook echt niet kunnen. Is waarschijnlijk hun dochter geweest die vrienden over de vloer had toen zij een paar dagen weg waren. Nouja, hopelijk is het hiermee klaar, ze zal wel op haar donder krijgen. En terecht en nu is m'n weekje vakantie op bleehhhhh veel te snel! Morgen weer terug naar thuiswerken pff. Ik sta nog twee weken thuis gepland, daarna hopelijk weer af en toe naar kantoor!
 6. Earlier
 7. Dobby*

  Het Cadeautopic

  shizzle! Haha. Wel een goed antwoord verder want idd een bon is altijd wel leuk en nuttig. Vind ik zelf vaak ook leuker om te krijgen dan prullaria. Kaartje erbij met succes bij je nieuwe baan en klaar. Zelf kreeg ik bij mn afscheid van werk laatst een vvv bon (oke misschien beetje afgezaagd maar hey ik ben er wel blij mee) en een restaurant cadeau. Bol.com is altijd wel goed. Of als je het over een iets andere boeg wilt gooien misschien Beautycadeau (oa bij rituals en ici paris in te leveren, en een aantal sauna's). Boekenbon als ze veel leest (of is dit te ouderwets).. nouja genoeg opties iig om wat leuks te kunnen geven. Evt klein pakketje droogbloemetjes erbij ofzo (xenos, dille en kamille, hema zelfs heeft die wel regelmatig).
 8. Oh wow wat naar! Ik heb dat totaal niet gehad. Helemaal bizar dat het dan gelijk ophoudt als je hem eruit haalt, ik zou het wel weten
 9. Dobby*

  WIDM 2020

  KimselM
 10. heleen55

  Het-serie-topic #2

  Leuk, dan ga ik Rita eens proberen.
 11. Marlizz

  Gezond eten & bewegen #12

  Ohja! Kan ik ook weleens mee experimenteren.
 12. _Lins

  Werktopic #13

  Oh ik had laatst wel wat dingen bij een (online) training trouwens! Moest iedereen na de pauze iets meenemen wat leefde, en dan even kort een rondje daarover. Ook een keer iets wat geluid maakt, en voor het laatste uur toen moesten we allemaal een hoedje op zetten. We zaten met een groep die niet direct samenwerkt dus dan helpt zoiets goed om mensen een beetje los te laten komen, en even wat lichte materie tussen de managementtraining door
 13. shizzle

  huishoudtopic

  Haha ik zie nu dat er staat huismuis maar dat is een autocorrect van de huismuts natuurlijk. overigens dacht ik dat mijn vriend hem ook vaker zou pakken maar dat viel wel vies tegen
 14. Malibu

  Wat eet je vandaag #27

  Nee was bij Ben Cohen Maar ja was eigenlijk gewoon hummus met een grote schep shakshuka erop, dus als je dat allebei kan maken kan dit ook gewoon haha. En die pita komt van Sababa, echt een aanrader ook! (Allebei in Amsterdam)
 15. L.auraa

  Trouwtopic #3

  Wat Maresa zegt heb ik dus ook een keer gedaan bij een oud collega. Op t werk stonden volle dozen enveloppen die niet meer gebruikt werden. Dus een iets van 200 enveloppen met in enkele enveloppen geld. Daar kun je nog allerlei creatieve dingen in stoppen.
 16. freestyle

  Het huidverzorgingstopic

  Bij Ekoplaza kan je ze kopen, natuurgezondheidswinkels, Holland & Barret, Dille en Kamille..
 17. @HAHA.wait what? Ik heb een Braun silk epil epilator. Daar zat ook een aparte gezichtsepilator bij, die heeft ook opzetstukken voor reinigen van het gezicht. Mijn apparaat was wel duurder, maar dat kom denk ik door de grote epilator (incl. massage- en reinigingsborstel) icm met de gezichtsepilator. https://www.bol.com/nl/p/braun-face-se810-epileerapparaat-wit/9200000030251832/?Referrer=ADVNLGOO002028-G-111123388068-S-918660387516-9200000030251832&gclid=EAIaIQobChMIgemcodzx6gIVV-vtCh3HUw9hEAQYAiABEgICu_D_BwE misschien was hij in de aanbieding of net een ander merk. Er zijn ook duurdere varianten (gezocht op Braun silk epil gezicht)
 18. KRISTAL

  Nintendo Switch

  Hey, voeg me gerust toe, ik ben een nieuwe speler. :-) NCT1L groetjes, Kristal - eiland Cristalle
 19. Linguine

  Vakantieplannen #3

  Thanks! Nee, de baby is inmiddels alweer 1.5 jaar haha. Vorig jaar zijn we naar Zweden geweest met hem. Verder wel weekendjes weg, maar dit is dus de tweede buitenlandse trip!
 20. Ah thanks, dan komt het goed uit met m'n school enzo, k zal t idd nog wel eventjes checken bij de teamleider
 21. Laatst film die ik heb gezien is Apostle, het is echt een leuke film. Echt een aanrader
 22. Mavi

  Pretty Little Liars

  Deze topic is best oud, maar toch wil ik antwoord op geven. Vind het heel jammer dat het weg is gehaald van Netflix. Maar gelukkig heb ik hem eerder afgekeken en raad iedereen deze serie aan om te kijken.
 23. Mavi

  Nieuw Lid !

  Hoi, dank je wel : ) ik zit in het tweede jaar van mijn studie en mijn favoriete doelgroep is de jongeren(pubers). Het is wel vermoeiend om met adolescenten te werken, maar aan de andere kant is het heel leerzaam en leuk. Na mijn studie wil ik graag lesgeven op de middelbare school. Heel misschien MBO?! inderdaad het is niet zo een heel actief forum meer en heb ook niet op de datum gelet. Vandaar dat ik reageer op de topics
 24. Mavi

  Dit topic is duurzaam #1

  Het is een hele handige topic !!!
 25. Mavi

  Filantroop of misantroop?

  Of ik nou een filantroop ben of een misantroop dat verschilt eigenlijk echt per situatie. Soms heb ik wel van die dagen dat ik dankbaar ben, maar soms heb ik ook wel eens dat ik denk van urgh hier houd ik er niet van.
 26. Het liefste dat iemand tegen mij heeft gezegd is dat ik een super aardige zus bent, humoristisch bent en heel lief en leuk bent. Ookal zijn er dingen die minder leuk zijn aan mijzelf, maar ik kan omgaan met kritiek en ontvang graag feedback. De feedback die ik ontvang, neem ik mee in mijn dagelijkse leven.
 27. Mavi

  Dit ben ik

  Welkom
 28. Mavi

  Oud-lid keert terug?

  Welkom terug, aan gezien ik ook nieuw ben, betekent dat ik jouw puberteit hier niet heb meegemaakt.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...