Ga naar inhoud

Ongelezen inhoud

Toont alle inhoud geplaatst in de laatste 365 dagen.

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Reshma

  Shut #112

  Hooooi, ik ben met spoed op zoek naar iemand die ruis (qua geluid) kan verwijderen of verminderen uit een video die gemaakt is met een mobiele telefoon (volgens mij een iphone). Er is namelijk zacht geluid op te horen, maar het wordt overstemd door harde ruis. Is er iemand die hiermee zou kunnen en willen helpen? Of als je iemand kent die het zou kunnen? Wil er ook voor betalen ofzo.
 3. Vandaag
 4. Care

  Het-serie-topic #2

  Hahahahaha Shizzle. Mooi dit! Je hebt wel gelijk in dat zijn inbreng echt gematigd is. Die ene man die vet goed (Koreaans) kon koken, bijna beter met dat mes omging dan Antoni, die hij dan maar een gerecht ging leren uit Laos of all places. Leer mensen gewoon gezonde keuzes maken, vooral veel Amerikanen kunnen daar nog wat van leren en daar hebben hun kinderen ook weer wat aan. Maar ergens denk (en hoop) ik dat dat achter de schermen misschien ook wel gebeurd. Vond je niet dat Antoni er wat slechter uitzag Shizzle? Ik vond hem in zijn gezicht wat meer getekend, helemaal vergeleken met bijv. seizoen 1.
 5. Afgelopen week
 6. sann..

  Activiteiten voor ouderen

  Morgen bloemschikken met je oude doos en jeu de boules met je grootouders als ballen in het park Daarna kaarten haken en rollatorrace over de pas gebloemschikte stukjes Topdag
 7. Crush

  WIDM 2019

  Ja ik! Ik verdenk Eva op dit moment het meeste. Ingrid had ik eigenlijk al een beetje uitgesloten in de eerste aflevering, die vond ik niet zo goed met haar zenuwen. Bas vind ik ook een vervelende vent, maar dat vond ik destijds ook van Robin haha. Die was later toch wel leuk. De afvaller vind ik wel heel jammer, ik had haar sterk ingeschat! En dat dagboek van de mol vind ik qua woordkeuze neigen naar een vrouw.
 8. Nina!

  Vakantieplannen #3

  Wij zitten eraan te denken naar Bratislava te gaan voor een paar dagen. Iemand ervaring? Ik twijfel een beetje maar weet ook niet zo goed waarom.
 9. Sueno.

  Wat eet je vandaag #27

  Dit gisteren, was lekker!!
 10. JIL.

  Baby- en kindertopic #27

  Hier ook vaak om 18.45u naar boven ja. Tanden poetsen, voorlezen, hele rataplan. 20 minuten later beneden, dan nog afwas en speelgoed enzo opruimen. Voor je zit is het 19.45u om vervolgens zelf om 21.30u naar bed te gaan. Die kinderen zin er niet als enige zo vroeg aan toe haha. En dan slapen die van mij (3,5 en ruim 1,5) overdag nog. Vandaag was zo'n dag dat ze om 18.15u al naar boven gingen. Het was nodig zeg maar haha. Voor ons allemaal. De hele avond voor jezelf is ook relatief als je er 's nachts nog minstens 4x uit moet en om 6.00u de eerste al begint te kraaien.
 11. Poolaapje

  Gezond eten & bewegen #11

  Sporten zit totaal niet in mijn systeem, maar ik spreek nu iedere week op dinsdag met een vriendin af en dan gaan we samen eten en daarna sporten. Dat werkt voor mij wel goed om te blijven gaan!
 12. Eerdere
 13. Sueno.

  Wat draag jij vandaag? #18

  Ja klopt! Thanks. Hij zit supercomfortabel en is netjes tegelijkertijd, echt een goede aankoop geweest! Heb em ook met een patroontje met rood erin.
 14. ScatteredStars

  Familie- en vriendentopic #4

  Wat heftig zeg. Vooral omdat ze hiervoor eigenlijk gezond was en dan opeens zo’n omslag. Sterkte!
 15. @JIL. nee, weet ik echt nog niet. Sowieso nog een beetje de vraag hoe ik het volgend jaar allemaal ga doen want ik heb het nu megadruk en ik verdien erg weinig. Dus ik wil eigenlijk een andere baan, zowel vanwege het inkomen als vanwege werktijden. Dan is iets in het onderwijs natuurlijk wel een logische volgende stap, maar ik moet nog bedenken of ik dat al wil.
 16. Eidiyia

  Welke film het laatst gezien #10

  Gisteren bohemian rhapsody gekeken. Wat een gave film is dat!
 17. Oh ha, top tip ook voor mij, thanks allebei
 18. Marjan*

  Het-(ver)huis-topic #8

  Ik ook gemist, wat jammer
 19. Marjan*

  Creatieve ideetjes

  Oooh wat balen zeg! Wel knap dat je dat kunt maken!
 20. Dieke.*

  Documentaire-topic

  Hahaha ja ik denk t wel Ik heb de afgelopen zes weken op maandag de docu "The radical story of Patty Hearst" op npo gekeken. Gaat over een erfgename van het Hearst imperium (magazines) dat in de jaren 70 werd ontvoerd door totaal idiote guerilla groepering uit Berkeley (studenten), hoe ze zich daarbij aansloot, en hoe dat helemaal gelopen is. Echt waanzinnig, heel interessant! De laatste twee afleveringen heb ik steeds later kunnen bekijken op npo start. Wel echt een aanrader!
 21. Maresa

  Trouwtopic #3

  Wij hadden vrienden gevraagd foto's te maken op de dag zelf, en dan inderdaad vooraf een fotoshoot. Daarvoor waren we geloof ik 700 euro kwijt. Is al even terug, maar daar zat ook de nabewerking bij in van een aantal geselecteerde foto's en we kregen alle originele foto's op een dvd'tje gebrand (ja, zo lang geleden dus :P). Je kiest inderdaad zelf waar je budget aan opgaat.
 22. iCake

  Nagellak topic #2

  Ja ik had dat ook. Gewoon hele stukken eraf of de hele nagel. Mijn zelf-doe-hype is alweer afgelopen, ik heb 3 maanden op een grote bestelling gewacht, uiteindelijk een dispute geopend en m’n geld terug. Toen heb ik een nieuwe nagelstyliste gezocht en nu weer helemaal happy. Overigens kwam die grote bestelling eergisteren wel binnen, ff kijken wat ik ermee doe, want ik heb een hele collectie lakjes nu, terwijl ik ze niet meer gebruik (nouja misschien een keer bijwerken ofzo als m’n nagels lelijk worden)
 23. Estrella.

  Opdrachten slaapfeestje

  Ik vind jou zo lief Maresa.
 24. heleen55

  Kleuren voor volwassenen

  Echt mooie vrolijke kleuren
 25. ikke87

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Ah fijn een nieuwe auto jelkje, leuk!
 26. _Lins

  Het Algemene Mobieltjes topic

  Deze is niet verkrijgbaar bij de MediaMarkt tenzij ze hem ineens wel hebben maar dat zal wel niet!
 27. shizzle

  Maatschappelijk vraagstuk

  Unesco doelen, daar ben ik op werk ook mee bezig ja. brexit anders maybe?
 28. MademoisellePapillon

  Big hairtopic #13

  Ik heb slag, maar ik denk dat het voor iedereen leuk is om zich een beetje in te lezen in lowpoo/nopoo en curly girl. De cgm moet je wel een beetje aanpassen aan je eigen haar, zo heb je bij steil haar vaak dat het sneller vet wordt en dan kan je niet maar een keer in de week wassen zoals cgm zegt... die ingredienten die je moet vermijden (alcohol, siliconen, parabenen, sulfaten) zijn voor elk haartype schadelijk, dus het kan geen kwaad om dat te vermijden. Maar als je geen zin hebt om daar heel diep op in te gaan, de low poo van yves rocher is geweldig.
 1. Laad meer activiteit×
×
 • Nieuwe aanmaken...