Jump to content

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Sueno.

  Het-serie-topic #2

  Ben benieuwd Lins, heb em opgeslagen! Ben Sweet magnolia aan het kijken, ook echt heerlijk. @Intouchables Ik mag haast hopen dat het gescript was want anders kan je jezelf echt niet serieus nemen hoor!
 3. @Jelkje inderdaad magnesium, voldoende eiwit en water. Alleen ga je dit verschil niet merken als je dat alleen die dag doet. Wanneer je langdurig dit voldoende binnen krijgt, zul je eigenlijk nooit meer spierpijn ervaren.
 4. Yesterday
 5. _DRUNK

  Vakantieplannen #3

  We hebben gisteren geboekt, 24 augustus tot en met 3 september. Goede vliegtuigen dus volledige dagen
 6. Last week
 7. JUSTFUN

  Het-(ver)huis-topic #8

  Wat een bizarre prijzen. Maar het is echt een gekte met de huizenmarkt nu. Wij hebben ons huis voor 133 gekocht, onze buurvrouw heeft echt oude meuk in huis, en haar huis is verkocht voor 225
 8. Earlier
 9. Laatst film die ik heb gezien is Apostle, het is echt een leuke film. Echt een aanrader
 10. Mavi

  Pretty Little Liars

  Deze topic is best oud, maar toch wil ik antwoord op geven. Vind het heel jammer dat het weg is gehaald van Netflix. Maar gelukkig heb ik hem eerder afgekeken en raad iedereen deze serie aan om te kijken.
 11. Mavi

  Nieuw Lid !

  Hoi, dank je wel : ) ik zit in het tweede jaar van mijn studie en mijn favoriete doelgroep is de jongeren(pubers). Het is wel vermoeiend om met adolescenten te werken, maar aan de andere kant is het heel leerzaam en leuk. Na mijn studie wil ik graag lesgeven op de middelbare school. Heel misschien MBO?! inderdaad het is niet zo een heel actief forum meer en heb ook niet op de datum gelet. Vandaar dat ik reageer op de topics
 12. Mavi

  Dit topic is duurzaam #1

  Het is een hele handige topic !!!
 13. Mavi

  Filantroop of misantroop?

  Of ik nou een filantroop ben of een misantroop dat verschilt eigenlijk echt per situatie. Soms heb ik wel van die dagen dat ik dankbaar ben, maar soms heb ik ook wel eens dat ik denk van urgh hier houd ik er niet van.
 14. Het liefste dat iemand tegen mij heeft gezegd is dat ik een super aardige zus bent, humoristisch bent en heel lief en leuk bent. Ookal zijn er dingen die minder leuk zijn aan mijzelf, maar ik kan omgaan met kritiek en ontvang graag feedback. De feedback die ik ontvang, neem ik mee in mijn dagelijkse leven.
 15. Mavi

  Dit ben ik

  Welkom
 16. Mavi

  Oud-lid keert terug?

  Welkom terug, aan gezien ik ook nieuw ben, betekent dat ik jouw puberteit hier niet heb meegemaakt.
 17. Mavi

  Niet helemaal nieuw

  Welkom terug, vind het wel jammer dat je oude naam niet herkent. Maar een nieuwe kan geen kwaad ( :
 18. Sidney

  Zus eet al mijn snacks op

  Je zou heel veel sambal in koekjes kunnen stoppen en dan wachten totdat ze die koekjes opeet. Okey, je hebt dan nog steeds zelf ook geen koekjes, maar je hebt iig wat leedvermaak.
 19. Mavi

  waar denk jij aan als je op de wc zit ?

  Zonder mijn mobiel ga ik niet naar de wc
 20. Summer vibes

  Wat eet je vandaag #27

  Ziet er heerlijk uit Lins! Ik post hier eigenlijk nooit haha, maar toevallig laatst wat foto’s gemaakt van eten! Alleen ff dingen die ik zelf gemaakt heb: Zelfgemaakte naan met beef curry en yoghurt mengseltje: risotto met groenten: zelf stoofvlees gemaakt!! Met aardappeltjes uit de oven: (en ja dit is herfst voedsel maargoed dat hebben we hier niet echt ) Ok en 1 afhaal foto, van m’n favoriete Indische restaurant :
 21. Hoi, aangezien het (bijna) vakantie is ben ik mijn kamer weer opnieuw gaan indelen. Mijn bureau stond eerst altijd beneden wat gewoon voor mij werkte, maar nu moet ik mijn bureau naar boven brengen van mijn ouders. Het probleem is dat ik me echt niet kan concentreren als ik op mijn kamer zit, mijn kamer is vrijwel leeg van afleidingen maar ik ben gewoon bang dat ik iets mis van beneden, de gezelligheid of de hond ofzo. Soms kan ik wel weer concentreren maar dat duurt dan maar 10 minuten ofzo. Weet iemand hoe dit komt of heeft iemand hier misschien ook last van? Iemand tips? Ik heb trouwens geen ADHD of ADD ofzo.
 22. Summer vibes

  SHUT #113

  Heb ook altijd goede dingen over Bergman gehoord! Ik heb t gedaan in Adam, vlakbij de VU. Zou ff moeten terug zoeken hoe t heet, iets van international eye clinic ofzo haha. @HAHA.wait what? ok als dit hoort en je op normale herstel curve zit dan is het goed! Fijn!
 23. heleen55

  Show je nieuwe spullen topic #62

  Mooie jurken, R! Staat je goed.
 24. Malibu

  huishoudtopic

  Ja ik ga hem toch alleen gebruiken voor blousjes, dus neem aan dat zo'n goedkopere dat prima aankan. Was niet van plan mn hele garderobe standaard te stomen. Maar thanks allemaal!
 25. JUSTFUN

  Corona

  Idd, ze hebben wel minder dingen neergezet. Vaste looproute en veel BOA'S om de boel te handhaven.
 26. Malibu

  Documentaire-topic

  Heb nog weer wat docu-tips! Push: Over de wereldwijde huizenmarkt in grote steden en hoe deze onbewoonbaar wordt gemaakt door beleggers en investeerders. Disclosure: Over de zichtbaarheid van transgenderpersonen in films van begin 1900 tot nu en hoe dat het dagelijks leven van deze mensen beinvloedt. The Kalief Browder story: Over een jongen die onterecht 3 jaar vastzit op Rikers Island. Blijft gewoon voor je gevoel zo'n ver van je bed show dat dit met minderjarigen kan gebeuren. Heb al redelijk wat docu's gezien over zware gevangenissen enzo, maar blijft toch iedere keer weer heftig om zulke verhalen te zien. Athlete A: over seksueel Γ©n machtsmisbruik binnen de turnwereld in Amerika.
 27. L.ouke

  Het huidverzorgingstopic

  Ik ben er wel achter wat ik fout deed. Ik gebruikte teveel van de deo. Gebruik nu minder en dat gekke geurtje is weg! loveli heeft nu ook een mannendeo dus mijn vriend is inmiddels ook om
 28. Leah

  Big hairtopic #13

  Ik heb drie shampoobars en een bodybar gekocht van happy soaps, die kwamen gisteravond binnen. Dus vanmorgen heb ik mijn haar gewassen met de purple rain shampoobar. Even wennen, is mijn eerste shampoobar ooit maar hij schuimt heel goed. Toen mijn haar nog nat was, was het heel stug, opgedroogd lijk ik daar geen last meer van te hebben. Ben benieuwd hoe dit verder gaat bevallen haha!
 29. Nookie

  Kooktopic #2

  Ik heb hem in huis! De macro's waren aanzienlijk beter dan bijv mozzarella of mozzarella light (als je tenminste gaat voor een fijne verhouding eiwit/vet/carbs) Ik heb hem nog niet geprobeerd maar hij "voelt goed" zo door de verpakking heen, echt als een kaasje. Let me know als jij hem probeert! Bij mij zal dat een dezer dagen zijn in de salade.
 1. Load more activity×
×
 • Create New...