Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/25/2019 in all areas

 1. 5 points
  Leuk ja FF! Het te jong ingeschat worden heeft vandaag een dieptepunt bereikt Ik wilde op mijn stageschool mijn fiets uit het fietsenhok halen en toen riep een leerling me toe: ‘dat is voor leraren!’ Dus ik zei dat ik dat ook was en toen zei die: oh sorry, je ziet er zo jong uit. Op zich ben ik al 9 jaar van school af haha, maar ach. Als ik over tien jaar nog steeds maar te jong ingeschat word, dan is het goed.
 2. 4 points
  Ik heb ook een tuinkleed op mn dakterras en dat maakt het mega gezellig!!
 3. 3 points
  Ik ben helemaal blij met m'n nieuwe Asics Vooral omdat ze maar 30e waren hehe.
 4. 2 points
  Hahaha ja klopt @Malibu! Onze zus is via-via benaderd door iemand in het social media team geloof ik, of ze in het spotje wilde spelen.
 5. 2 points
  Het is gelukt! Thanks
 6. 2 points
  Mn bf kijkt nu. Op zn 4k hd tv. En hij zit er zo bij. (Ik kijk maar half dus zit er totaal niet in)
 7. 2 points
  Ah leuk! Welke kleuren? Deze hebben we gekocht: Alleen een iets lichtere kleur grijs.
 8. 2 points
  Nou ze reed na correctie nog 22 km te hard, vind ik niet bepaald een kleine boete? Toevallig zijn ze in Duitsland stuk goedkoper.. maar hij was €98,50. Zij rijdt gewoon structureel te hard.. ik vind niet dat ik daar voor op hoef te draaien.. zeker niet als ik het van te voren aangegeven heb. Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen daden.. en in deze betekend dat te hard rijden terwijl er duidelijk borden naast de weg stonden. Als je dat negeert en toch 22 km te hard rijdt, dan moet je daar dus zelf ook voor boeten vind ik.
 9. 1 point
  Ik heb een Fitbit Versa, niet omdat ik mega sportief ofzo ben maar ik hou van gadgets
 10. 1 point
  Heel chill @pandora! Ik heb ook al lekker weekend en het is ook nog eens mooi weer! you guys, ik was gisteren naar de Backstreetboys en het was zoooooooo fuckin gaaf. Echt de beste avond OOOIT!!!! Omg ik ben echt helemaal de weg kwijt ervan. Ga de hele dag nagenieten.
 11. 1 point
  Nou dit is de uiterste hoek van onze tuin Aan de rechterkant staat een zand/water speeltafel voor de kinderen. Maar die gaat weg, want ze worden te groot voor dat lage ding. De plantjes in de bloembakken aan de schutting staan in hartje zomer volop in bloei. En in de bloembak rechts hebben we een wisteria geplant die we tegen de schutting en over de pergola gaan leiden. We hebben twee van die kisten voor kussens: een voor kinderspeelgoed (nu terras bij de openslaande deuren, maar daar kan een kleinere voor in plaats komen en gaan we dan ergens anders zetten. Deze op de foto zitten de kussens van de banken in. En ja. Stoepkrijt Edit: de rest er ook nog even bij Die balken boven de borders zijn begroeid met druivenplanten. En over een paar weken zijn de gehele borders wilde bloemenzeeën De tuin is nog net niet op z’n mooist. En in de ren hebben we 3 kippen.
 12. 1 point
  Mooi!!! Fijn plekje zo:) oh oeps ik reageerde nog op een opgeknapt balkon. Ik had niet gerefresht. Ga even bijlezen!
 13. 1 point
  JA HEEL ZWAAR! Sorry dat moest in caps lock, ik ben niet gemaakt voor verhuizen. Ik denk dat ik officieel gemaakt ben om zelf alles in elkaar te zetten en klussen uit te voeren, want op anderen wachten is heel overduidelijk geen van mijn kwaliteiten. Met de inloopkast ging zelf klussen nog (zes Pax-kasten ), en ik ben nu met een lampproject bezig voor boven de eettafel. Maar de tuin... ik kan geen terras aanleggen maar overweeg nu om het te leren. Dat gaat waarschijnlijk sneller dan wachten op een offerte (!!!), waarna je dan ook moet afwachten tot ze tijd hebben om het uit te voeren. En zonder terras kan onze spa er niet in (die al besteld is). En pas als de terrassen af zijn willen we iets aan het onkruid + gras doen. De trampoline hebben we ook al gekocht maar we wachten al een maand tot er een schutting wordt geplaatst want in een open tuin ga je geen trampoline plaatsen. Het enige wat ik nu dan zou willen is alvast wat bomen planten, maar meestal redden we dat alleen op zondag en dan zijn veel kwekers/tuincentra niet open (we willen het liefst naar een kwekerij en dan eentje met kluit en half volgroeid). En nu kreeg ik vandaag de bank voor in de zithoek van het thuiskantoor, maar omdat er daar nog geschilderd moet worden kan ik die nog niet in elkaar zetten. (Zo even ontlading hier. ) Heel veel luxeproblemen dus vooral. Maar nu zit in elk geval de zoldervloer erin, en het badkamermeubel (sinds vorige week)! En dankjewel trouwens, ik ben ook echt al blij met wat we al af hebben! Vooral de slaapkamer is echt zo'n oase voor mijn gevoel. En op Ivy's kamer heb ik zelf de muur gedaan (kurk en krijtbordverf), dus dat knapt dan ook weer verder op. Het is echt heerlijk wonen hier inderdaad, qua uitzicht ook vrij en mooi over het water. Af en toe loop ik rond en denk ik: wow, wat een geluk heb ik dat ik hier mag wonen. (En dan zie ik een kast die niet af is ). Hoe dan ook: een van onze nieuwe buren kan komen kijken voor het schilderwerk van de zolder, en hopelijk heeft hij daar snel tijd voor. Want ik werk nu bijna 8 maanden op een net-niet-thuiskantoor (nu dus in de keuken... bij de aanrechtbar) en ik mis echt een goede werkplek. Oh en ik zag laatst iemand van 20 die eruitzag als 30+ (had ik ingeschat). En opeens kreeg ik meer begrip voor het naar een ID vragen!
 14. 1 point
  Ik zal wel even wat leuks melden, namelijk dat ik morgen met mijn nichtje van 1,5 naar monkey town ga en ik sta nu al te springen van enthousiasme whahahhaha .
 15. 1 point
  Ja om nou elke dag (bijna elke dag dan) te posten dat mijn wekker om 5.50 ging, ik een hele dag op werk heb gezeten, thuis ging eten en dan nog huishouden moest doen is niet heel interessant denk ik
 16. 1 point
  Even opgezocht. Hij zegt me niks, en vond t na 1 nieuwsbericht ook niet interessant genoeg om door te zoeken haha
 17. 1 point
  Ik heb vanavond een afscheidsreceptie van een werkrelatie, dus beetje net/feestelijk. Maar eerst nog op kraamvisite !
 18. 1 point
  Aaah maresa, gaaf ding!! Leuke schoenen @ hierboven Ik heb mezelf getrakteerd.
 19. 1 point
  Done! En thanks voor de oordopjes verhalen en de links, ga er nog ff goed over nadenken!
 20. 1 point
  Ook gestemd!
 21. 1 point
  Heb ook even gestemd, hopelijk lukt het!
 22. 1 point
  Ik heb ook gestemd
 23. 1 point
  Yes gestemd
 24. 1 point
 25. 1 point
  Ik heb zooo lekker gegeten in DH gisteren. Echt alles was lekker
 26. 1 point
  Als ik op vakantie ga met vriendinnen komt het er vaak op neer dat ik rijd. En als je 700 km naar Frankrijk rijd kan het al eens gebeuren dat je ergens te hard rijd, zoals bijvoorbeeld bij mijn vriend een keer gebeurde omdat we op een onbekende snelweg zaten waar het ineens 70 was ipv 110. Zeker als je een aantal uur na elkaar rijd kan je wel eens een bord missen. Mijn vriendinnen hebben in deze situatie dus nul risico, maar degene die steeds rijd al het risico. En ik weet niet hoe het met jullie zit maar volgens mij rijd iedereen soms wel eens een beetje te hard? Dus het kan iedereen overkomen. Zeker omdat de boete zo laag is was het ook niet overdreven hard ofzo... Vroeger dacht ik ook de bestuurder betaald, maar als er nooit iemand anders in het risico stapt vind ik dat ook niet helemaal eerlijk.
 27. 1 point
  Yeahh mijn gips is eraf al ben ik er nog wel even zoet mee krijg nog hand therapie. Maargoed zou ook wel weer goed komen hopenlijk.
 28. 1 point
  Er komen woensdag vriendinnen eten, dus ik moet even het gourmetstel testen want die ia nieuw haha. Dus heb maar een mini gourmet-bbq gehouden met mezelf • Member Statistics

  • Total Members
   20.8k
  • Most Online
   3.8k

  Isabelle_123
  Newest Member
  Isabelle_123
  Joined
×
×
 • Create New...