Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/23/2020 in all areas

 1. 7 points
  Ja wij hadden echt een groot budget door de overwaarde maar moeten nu alsnog zelf bijleggen, dat had ik even niet verwacht en dan ook nog geen nieuwe badkamer. heb wel wat foto’s: de middelste plank wordt de vloer in de woonkamer. die met m’n vriend z’n voeten in de gang en dat wordt de keuken met eiland en een voorbeeld van hoe de achterpui gaat worden (supermoooi wel )
 2. 3 points
  Gelukkig is het een kinderfeest en maakt het kinderen geen hol uit
 3. 2 points
  Thanks @_DRUNK, het was wel binnen die 48u geweest maar gelukkig was de uitslag negatief! Ze voelde zich ook alweer prima gister dus dat is sowieso mooi, maar ook geen corona dus Ik ben vandaag een stapel kaarten aan het schrijven! Even wat anders dan videobellen met vrienden en beetje post krijgen is altijd leuk dus ik dacht, ga ff kaarten sturen. Postzegels zijn duur man kwam ik achter haha! Maar goed hoop dat iedereen er even van opvrolijkt.
 4. 2 points
  Ja gefeliciteerd Drunk! Ik ben gisteren getrouwd en dat was toch ook wel heel stom en gek zo op afstand van mn familie. We konden ook niet met z'n allen even een borrel drinken ofzo. Nu maar geluncht met mijn ouders en geborreld met die van haar, maar dat had ik toch ook wel anders voor me gezien. Hopelijk dat het grote feest in mei wel door kan gaan, maar ik ben er wel bang voor
 5. 2 points
  En de vloer in de woonkamer:
 6. 1 point
  Not sure if serious vanwege steigeren. Maar ik ben gewoon oprecht verbaasd (was in 1990 3 jaar, dus was me niet bewust van die naamswijziging) en vroeg me af of de referentie zwart/wit van het verhaal van 2019 er iets mee te maken had, maar blijkbaar niet.
 7. 1 point
  Jaaaa inmiddels zijn er al 5 positieve personen van de familie... ik krijg morgen de uitslag. ik had afgesproken met mijn vriend dat ie dan tussen de middag even thuis zou komen dat we samen broodjes zouden bestellen en dan zou die erna weer gaan werken. Maar zijn oom is nu één van die positieve, en die werkt bij m’n vriend op t bedrijf (familiebedrijf) dus mijn vriend moet nu de hele dag op de vrachtwagen. dus, omdat ik anders echt de hele dag alleen zou zitten, ga ik met hem mee de vrachtwagen op Hahah! (Coronaproof, we komen geen mensen tegen, hoeven niet te tanken bij een tankstation etc). dus, ik had m’n 30e verjaardag iets anders verwacht Maargoed, we maken er maar het beste van, belangrijker dat iedereen gezond blijft!! Dankje voor jullie reacties! en Dieke, inderdaad... ga veel videobellen en toch mensen spreken. Heb al 3 kaartjes in de brievenbus gehad met alle 3 confetti erin en eentje heeft er 2 borreltjes en toeters bij gedaan. Dus, er wordt aan mij gedacht. oh shizzle, ik ga voor je duimen!! Hoop dat je negatief bent, zeker voor woensdag. Speciale dag, echt mooi dat jij zo fijn terecht bent gekomen!! Is je gegund! Goed zeg Dieke, dat je doneert! Is inderdaad wel minste wat je kunt doen.
 8. 1 point
  Ik vind de avondklok misschien niet de beste maatregel. Staat die vrijheidsbeperking in verhouding met de resultaten die het geeft om corona besmettingen tegen te gaan? Heeft iemand zich hier al in verdiept? Ik weet niet zo goed wat de maatregelen zijn in Nederland, maar het lijkt me dat je al heel veel menselijk verkeer stil legt als je de winkels, cafés en restaurants sluit, cultuur en sport stopt en zo veel mogelijk mensen laat thuis werken. Ik denk ook dat scholen en crèches veel meer mensen bij elkaar brengen, gewoon omdat je ouders hebt die kinderen afzetten en dan toch weer een praatje slaan, en dan de docenten en verzorgers... Ik maak het beleid niet, ben ook geen viroloog, maar die enkeling die nog 's avonds en' s nachts op pad is zal waarschijnlijk niet de motor zijn van de epidemie? Maar bijvoorbeeld hadden we een vriendin (wat mag binnen de Belgische regels) op bezoek die moest toen snel snel naar huis, terwijl dat uurtje meer waarschijnlijk niet meer het verschil maakt om wel of niet te besmetten? Ik weet het ook niet, ik vind het maar een enge maatregel, en typisch zo eentje waar veel mensen niet door geraakt worden want ze moeten werken en zijn dus toch vaak al thuis dan dus komt er weinig weerwoord op, terwijl dit toch best wel een hele serieuze vrijheidsbeperking is.... Maar goed, in maart waren de grenzen dicht en mocht je in België niet naar buiten als het geen essentiële verplaatsing was, en dat was natuurlijk nog veel erger en minder vrij, dus op dat vlak een verbetering nu. Maar waar ik me nu aan stoor is de snelheid waarmee maategels gemaakt en toegepast worden. Soms gaat een maatregel s morgens in en 's avonds is die al weer veranderd.. Het wordt op die manier voor burgers wel heel moeilijk om nog duidelijk te krijgen wat nu precies de bedoeling is....
 9. 1 point
  Ja we hebben een eindinspectie gedaan en toen was het dus nog niet leeg. Vervolgens sta je dus, want je wilt wel die dag de sleutel hebben en niet de overdracht uitstellen, want je hebt vrije dagen opgenomen, mensen geregeld etc etc. hij is uiteindelijk vandaag, 1,5 uur later dan gepland gekomen, hebben met veel moeite de laatste dingen uit het huis gehaald en wij hebben de helft op de stoep gepleurd zo erg klaar waren we ermee. En dat heeft hij allemaal weggehaald gelukkig en is nog teruggekomen voor de schuur en die is nu ook leeg. verder gaan we als een speer, de keuken eruit duurde wel wat langer, dat zat op zoveel achterlijke manieren vast gemaakt haha. vrijdag een klein begin gemaakt, gister hebben mijn broer en mijn vriend echt staan bikkelen op de vloer. Vandaag heeft mijn schoonvader geholpen met al die tegels in de container te gooien. Ik had gister de kastdeurtjes van de keuken er af gehaald, de plankjes uit de trapkast gehaald en de plinten weggehaald waar het al kon. Vandaag heeft mijn vriend het laatste stukje tegels uit de woonkamer gehaald, mijn broer de keuken eruit gehaald met mijn hulp (af en toe wat aanpakken, haha). En boven hebben we het bad uit de badkamer gehaald en ook de wastafelmeubel enzo. Dus daar kan morgen een begin gemaakt worden met de tegels. Beneden moeten dan nog de tegels uit de keukenruimte, de hal, trapkast en toilet. Dit was dus vrijdag Zaterdag kwamen we tot ongeveer hier: En vandaag zijn we hier geëindigd:
 10. 1 point
  Haha ja echt bizar dat je moet betalen voor het feit dat een ander jouw boodschappen bij elkaar verzamelt en naar een locatie in je buurt brengt
 11. 1 point
  Wow wat gaaf allemaal!! Ik doe gelijk inspiratie op! Ben verliefd op jouw hal @shizzle En de wc van @Leah We hebben vorige week een donkergroene bank gekocht. De woonkamervloer is zoals wat Shizzle gekozen heeft. Verder nu aan het nadenken qua kleuren voor de woonkamer, ik denk aan natuurtinten. Jouw goud erbij vind ik top shizzle, die ga ik onthouden. Mijn vriend is kleurenblind to the max dus aan hem heb ik niet zoveel!
 12. 1 point
  Supermooi!! Wij hebben een eikenhouten vloer (niet in visgraat, maar recht gelegd) met planken van 26cm breed. Dat gaat zo mooi worden denk ik! Verder hebben we twee tinten blauw uitgekozen voor twee muren, de rest is wit. We hebben verder een mix van bruin leer (eettafelstoelen), zwart staal (wandkast en salontafel), grijs (bank, aanrechtblad keuken) en wit (muren, keuken mat wit, televisiemeubel). We twijfelen alleen nog heel erg over de raambekleding, dus dat hebben we nog niet uitgekozen. Ik denk dat we dat pas doen als we er wonen. In de badkamer hebben we voor grote grijze vloer tegels gekozen en 1 wand wordt daarmee gedaan, andere wanden witte tegels in 30x60. Heb getwijfeld over zwarte details in de inloopdouche en kranen enzo, maar vanwege die grijze wandtegels vond ik het contrast te weinig. En we hebben een eikenhouten wastafelmeubel met twee witte kommen. In het toilet hebben we gekozen voor een kleine vloertegel in het grijs met een spikkel aan verschillende kleuren erin en blauwe wandtegels. Weet even niet hoe ik nu weer foto’s kan toevoegen, maar deze tegels op de wand en vloer in badkamer. Op de achtergrond van de eerste foto zie je nog de wit matte tegel voor de badkamer.
 13. 1 point
  Oh ja verbouwen/renoveren is zo idioot duur! En wordt alleen maar erger geloof ik. Maar de achtergevel wordt supermooi zeg, echt heerlijk zo open, en een mooi geheel straks met de vloer en de keuken!
 14. 1 point
  Dankjewel! Afgelopen zondag, en maandag zat ik zeker wel op "enigszins minder klachten". Als in, mijn klachten zijn echt weg. Dus dinsdag weer voor het eerst hardgelopen en gisteren weer op kantoor geweest (we hebben een rooster waarbij iedereen twee keer per week op kantoor is). Heb ook echt zo'n lekkere werkdag gehad! En maandag ga ik plasma doneren
 15. 1 point
  Ja en zo’n kap van bovenaf zeg maar liggen bij de action.
 16. 1 point
  @Maresa Ik zag vandaag iemand met zo’n ‘mondkapje’ lopen. Misschien iets voor jou?


 • Member Statistics

  • Total Members
   20.8k
  • Most Online
   3.8k

  Rvd
  Newest Member
  Rvd
  Joined
×
×
 • Create New...