Erelijst

 1. shizzle

  shizzle

  Addicts


  • Vind ik leuk's

   43

  • Aantal items

   10,1k


 2. Dieke.*

  Dieke.*

  Addicts


  • Vind ik leuk's

   24

  • Aantal items

   5,1k


 3. stinkdier

  stinkdier

  Addicts


  • Vind ik leuk's

   18

  • Aantal items

   6,6k


 4. JIL.

  JIL.

  Addicts


  • Vind ik leuk's

   16

  • Aantal items

   9,8kPopulaire inhoud

Toont de meest gelikete inhoud sinds 19-08-18 in alle zones

 1. 15 vind-ik-leuk's
  Lekker dat die tweede week beter ging yelkje!💪geniet van vandaag, klinkt heerlijk! Ik had gisteren een bezichtiging, en de woning had geen deurbel. Dus ik heb aangeklopt. En toen de makelaar opendeed zei ik: "HALLO, IK MOEST KLOPPEN WANT DE BEL DEED HET NIET". En toen was ik echt heel erg tevreden met mezelf hahaha nerd.
 2. 12 vind-ik-leuk's
  Ivy trok me vanochtend voor de spiegel. 'Mama, come here. You know what I see? I see a strong, beautiful woman!' ❤ Ik heb geen idee waar ze dat opeens vandaan heeft, maar ik keur het goed. 👌🏻
 3. 9 vind-ik-leuk's
  Hoe meer mensen posten hoe beter wat mij betreft, het liefst sappige verhalen.
 4. 8 vind-ik-leuk's
  Ik kan me wel voorstellen dat je hem op het hart hebt getrapt.. hij heeft zich alle moeite gedaan om iets moois voor je uit te zoeken. Als ik heel eerlijk ben zou ik zelf op dat moment als man ook denken: wat een zeikerd, doe ik me al die moeite. Komt best ondankbaar over. Mijn eigen vriend bijv durft niet eens een ketting voor me uit te zoeken omdat hij bang is dat ik het niet mooi vindt. Op het moment dat hij mij een ring koopt weet ik hoeveel moeite het hem gekost heeft en hoeveel stress. Dan vind ik de achterliggende gedachte het allermooist: hij heeft zich eroverheen gezet en speciaal voor mij dit uitgezocht. Dat vind ik zoveel mooier dan de ring.. dat zou mij persoonlijk minder interesseren. Zoals je al kunt lezen denkt iedereen er heel anders over. Zelf zou ik het jammer vinden, maar ik zou er niks van gezegd hebben. Fuck die ring. Hij wil de rest van zijn leven met je doorbrengen en dat is het mooiste dat bestaat! Ik zocht wel een trouwring uit die ik wél mooi vond! Zo te lezen is het zo vreemd niet om de verlovingsring na verloving niet meer te dragen. Ik zou genieten van het moment! Maar dat is mijn persoonlijke mening. Anderen vinden het goed dat je het verteld hebt. Ik vind het iig niet vreemd dat je zijn hart gebroken hebt..
 5. 8 vind-ik-leuk's
  Die ging gezellig naar Ibiza toch ugh waarom weet ik dit echt 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
 6. 8 vind-ik-leuk's
  Woeiii ik heb na driekwart jaar met een oud te klein tafeltje eindelijk een tv-meubel gekocht! Zag deze vandaag ineens op de site van de Ikea (zeker weten dat die er eerst niet stond haha) en meteen na werk langs gereden. Ieder excuus voor Zweedse gehaktballetjes moet je aangrijpen toch. Anyway het was een avondje knutselen, ik mis de accuboormachine van m'n vader want de schroeven waren ronduit kut, ik moet 'm nog een beetje opschuiven maar hij staat:
 7. 7 vind-ik-leuk's
  Nou voor 1000/800 moet je echt wel wat kunnen vinden in den haag. Ik kijk zelf op woonzeker, direct wonen, iets als wooncompany. Maar als jd gewoon googled op den haag huren of den haag makelaar komt er toch ook vanalles uit? Oh ja duinzigt wonen maar dat zijn wel oplichters. Als ken ik veel mensen die via hun hun woning hebben. Check je ook Mp? Ik zal Mn oren en ogen open houden voor je. nog even Mn dilemma hierboven: opeens stond t op Mn rekening! Dus problem solved!
 8. 7 vind-ik-leuk's
  Hahaha jemig! Wat een types kom jij altijd tegen. Zo grappig, ik was naar werk aan het fietsen en een vrouw wees zo heel 'dringend' naar mijn voeten. Bleek niks ernstig maar: 'It's just that I NEVER saw anyone cycling like that' (ik heb pumps aan ). Toen ik zei dat ik Nederlands ben begreep ze het wel. Was ook nog eens mijn helm vergeten, SHOCKING, haha.
 9. 6 vind-ik-leuk's
  Vriendin van mij kocht een fiets in edinburg en toen vroeg de verkoper waarom ze een drager achterop wilde, dus zij zei dan kan er iemand achterop dat is toch handig? En die verkoper was echt tot zn core beledigd en riep ‘THATS ILLEGAL!!!!!!’ Hahahaha
 10. 5 vind-ik-leuk's
  Pasta met pistache pesto, asperges, aubergine en tomaatjes
 11. 5 vind-ik-leuk's
  Whoe ik ging onverwacht naar JT z'n show, dat was me een hele prima avond 😎
 12. 4 vind-ik-leuk's
  Snel trouwen 😆
 13. 4 vind-ik-leuk's
  Klaar voor de bruiloft! Ik trok net nog even 2 panty's kapot dus toch maar een dikkere aan gedaan. 🤷
 14. 4 vind-ik-leuk's
  Oeh tapenade! Goeie! Sausje van maken ook btw. Maresa: maar het is zo nattig om zo van te eten? - Ik heb vandaag voor het eerst weer gewerkt trouwens! Het voelde zo goed, zo normaal, zo vertrouwd! Collega’s zijn ook echt oprecht blij om me weer te zien (paar maanden geleden is een andere collega van mijn leeftijd gestorven aan kanker). Ik ben helemaal blij!
 15. 4 vind-ik-leuk's
  Nou ik heb dit gister ook voor het eerst eens geprobeerd want ik dacht nah kleuren is niks voor mij maar het was echt best chill haha. Ook dat je niet helemaal alles zelf hoeft te bedenken zoals met tekenen ofzo. Anyway, ik heb een supertof kleurboek van mijn broer gekregen een tijdje terug en ik kan 'm iedereen aanraden 😁 qua kleuren is ie een beetje all over the place maar dat ben ik zelf ook wel eens dus dat is prima
 16. 3 vind-ik-leuk's
  @heleen55 die collega van mij had via RVA (makelaars) haar huurwoningen, en zij vond duimdicht ook goed. MIJN BOD IS GEACCEPTEERD!! Vanmiddag beetje chaotisch (was vandaag in Parijs op textielbeurs) contact hehad met mijn aankoopmakelaar, lastminute een bod ingestuurd en dat is nu geaccepteerd!!😁😁😁 op de terugweg met collegas nu en dus geproost met een wijntje, echt superlief!! Als er iemand nieuwsgierig is: https://www.funda.nl/koop/hoofddorp/appartement-40885087-lutkemeerstraat-68/ (Haal m.zo weer ff weg)
 17. 3 vind-ik-leuk's
  Ik vind het anders goed gelukt hoor Yelkje! En tricot draagt idd wel lekkerder voor de kids denk ik. Ik heb vorige week een velvetrokje voor Lau gemaakt. (Ik hou van die velvet stofjes! 😍)
 18. 3 vind-ik-leuk's
  Ik vind het goed dat je het gezegd hebt Elke. Want als je al zoveel twijfelt dat je het hier post, dan zal het ook onmogelijk zijn geweest om tegen je vriendinnen te doen alsof je hem mooi vindt. En dat lijkt me helemaal lullig, als hij er later achterkomt dat je hem niet mooi vond, maar dat tegen hem niet durfde te zeggen terwijl anderen het wel wisten. Ik ben hier waarschijnlijk veel te vrijgezel en feministisch voor, maar kom op he. Ik vind echt dat jullie doen alsof het een kind is tegen wie je zegt dat zn tekening lelijk is, gewoon om lullig te zijn. Het is toch gewoon een volwassen vent? In een volwassen relatie ben je toch eerlijk tegen elkaar, ook al is dat niet altijd het leukste om te horen?
 19. 3 vind-ik-leuk's
  Ach wat een onzin. Hij kijkt heus niet voor eeuwig met een naar gevoel terug omdat ze de ring niet mooi vindt. ze heeft t nu net gezegd, tuurlijk is dat nu ff een naar moment en is er emotie. Zeker omdat bij een aanzoek hij tijd heeft gestopt in t uitzoeken. maar hij voelde heus al wel aan dat ze de ring niet geweldig vond, dus perfect was t dan toch al niet meer. Ze is echt geen slechte partner omdat ze nu eerlijk geweest is hoor. En nogmaals, als je net verloofd bent moet je non stop je ring showen (wat @iCake ook al zei). Het is voor iedereen toch leuker als je oprecht blij kan zijn met de ring dan?? Ook voor hem toch. kaargoed de meningen zijn verdeeld, maar ik vind t echt ver gaan om haar nu af te schilderen als een egoïstisch iemand omdat ze gewoon eerlijk tegen d’r partner is. Ik zou 1000% hetzelfde gedaan hebben en ik weet ook 1000% zeker dat m’n man dat gewaardeerd zou hebben. Mss niet direct, maar wel na een paar dagen/ weken. Nou en jij zou t niet gedaan hebben, ook prima. Ieder maakt z’n eigen keuzes met zoiets., Maar ga niet doen alsof dit sowieso een slechte beslissing is geweest, ze heeft dit besloten omdat dat voor haar goed voelde, dus was t nu de goede keuze.
 20. 3 vind-ik-leuk's
  Ah dat is super lief. Ik heb een collega en die begroet mij altijd met ‘Hey schoonheid’ en eerlijk als dat t eerste is wat je op je dag hoort is dat toch een goed begin haha (tis een vrouw btw geen enge vent)
 21. 3 vind-ik-leuk's
  We hadden vandaag managementmeeting, waarbij we van alles en nog wat bespreken, maar mijn baas ook meldde dat de samples van de wintercollectie er heel goed uitzien, en dat de collectie op zich heel sterk is, en dat ze die verbetering aan mij wijdt 💃💃💃💃💃 (ben sinds januari manager van onze styling afdeling dus ik ben hier wel blij mee woehoeeee). En dat de sfeer ook heel goed is en dat ze mijn 'hand' erin terugziet. Weet niet of dat helemaal waar is en niet iets teveel eer, maar ik klaag niet 😉
 22. 3 vind-ik-leuk's
  Nou als dit niet t einde vd wereld is dan weet ik t ook niet meer
 23. 3 vind-ik-leuk's
  Ik geef nu extra ondersteuning spelling/rekenen aan kleine groepjes leerlingen op mijn oude basisschool (en ‘s middags creatieve lessen), erg leuk. Vandaag was mijn eerste dag en er was een meisje dat veel moeite heeft met allebei de vakken en meteen fan van me was haha. Ze wilde graag naast me zitten in de groep en toen ik haar ‘s middags weer zag met haar moeder vertelde ze aan haar dat ze spelling krijgt van mij en dat ze me zooo lief vindt. Daar doe je het voor hoor haha 😄 en natuurlijk voor dat ze vooruitgaat in die vakken, maar daar wordt aan gewerkt.
 24. 3 vind-ik-leuk's
  Ik heb eindelijk mn boekenkast ingeruimd en gesorteerd
 25. 3 vind-ik-leuk's
  Zie anders nog een hoop wit
 26. 3 vind-ik-leuk's
  Tijd om aan kinderen te beginnen 😂
 27. 3 vind-ik-leuk's
  Oh wat gaaf zeg! Mijn afscheid op werk was echt super leuk! Ze hadden er heel veel aandacht aan besteed. Er waren veel mensen naar mijn borrel gekomen en kreeg veel cadeaus en kaartjes. Het allerleukste was een filmpje van 12 min waarin heel veel van mijn collega’s iets zeiden over mij. Wat ze gaan missen en hoe ze mij herinneren. Maar ook tips voor mijn nieuwe collega’s. Vond het ontzettend bijzonder dat ze zo veel moeite hadden gedaan. Voelde me een beetje jarig.
 28. 3 vind-ik-leuk's
  Ik vind in het naaien uitdaging die ik begin te missen nu jk zo lang thuis zit. Ik ben láng niet zo goed als sommigen hier, maar ben wel reuze trots op het eerste shirtje wat ik ooit gemaakt heb! Ik heb een bestaand shirtje van Julia nagemaakt, eentje waar geen mouwen ingezet zijn, leek me wel zo makkelijk, that’s me 😬
 29. 3 vind-ik-leuk's
  Ik heb een broek van Sin overgenomen dus ik maakte een foto voor haar eigenlijk. Mja kan ik ook nog eens in dit topic 😅
 30. 3 vind-ik-leuk's
  @D_LiCiouSs. Ik heb vannacht gewoon gedroomd dat het was gelukt!! Dus wie weet ;-)
 31. 2 vind-ik-leuk's
  Germ, ik snap hem volkomen. Het draait in dit geval niet om de ring voor hem, maar juist om die achterliggende gedachte. Ik vind het heel dubbel. Jij bent nu wss blij dat je het gezegd hebt, want jij hoeft nu niet te faken dat je hem mooi vindt. Maar aan de andere kant zal hij nooit met een goed gevoel terugkijken naar het hele aanzoek. Hij zal de rest van jullie toekomst een naar gevoel erbij houden en en het gevoel hebben dat hij gefaald heeft. Ik ben 100% van mening dat je soms je eigen gevoel niet áltijd op de eerste plaats moet zetten maar ook eens aan je partner moet denken. Dit is toch niet wat je wil? Arme vent nu zal ik vast heel veel commentaar krijgen maar dat maakt me niet zoveel uit. In een relatie moet je soms compenseren en verder denken dan alleen die flutring
 32. 2 vind-ik-leuk's
  Ik heb zoiets als die derde laarsjes van hierboven en veterschoentjes! Chelsea boots vind ik echt niet mooi maar dat ligt geloof ik aan mij. Doet me denken aan van die rubberen paardrijschoenen van vroeger en je krijgt er rare benen van vind ik 🙈
 33. 2 vind-ik-leuk's
  Aan allen die gekomen zijn, proficiat. Aan allen die niet gekomen zijn, ook proficiat. (In retrospect vind ik dit ook wel heel grappig goed dat je er niet bij bent)
 34. 2 vind-ik-leuk's
  Hahahahaha dieke. Ik werkte dus in een escaperoom en mensen moesten daar op de bel drukken voor hints. Maar toen had ik dus een vlaamse groep en moest ik zeggen dat de bel het niet deed en ze moesten kloppen. Gelukkig moesten ze er ook om lachen.
 35. 2 vind-ik-leuk's
  Ben nu bij seizoen 2 van Bonusfamiljien, echt zo leuk. Ik hou wel van die Scandinavische series, toch een ander soort humor ofzo. Lekker in m'n eentje lachen in de trein terwijl iedereen sjaggo zit te zijn 👍
 36. 2 vind-ik-leuk's
  Dat is het Moderna Museet. en ach rijk worden we toch niet 🎉🎉🎉🎉
 37. 2 vind-ik-leuk's
  Haha same here! Maar dan in de basisschooltijd. Werd zelfs 'Esther Anders' genoemd omdat ik het zo lekker vond. Maak het nu nooit meer. Late reactie maar moest even inhakan.
 38. 2 vind-ik-leuk's
  ‘Jullie mogen allemaal een bal uitzoeken anders is er geen bal aan natuurlojk’ MIDGETGOLF HUMOR I LOVE IT!!!!
 39. 2 vind-ik-leuk's
  Damn de 90ies are calling ze willen hun eten terug. Dat je dat nog kan kopen joh
 40. 2 vind-ik-leuk's
  Overigens vond ik gisteravond toen ik thuiskwam nog iets topicwaardigs, mn vriend is gisteren voor een week naar een filmfestival in het buitenland vertrokken en had een tekening gemaakt met de techniek die ik mijn leerlingen ook ging laten toepassen, dat was al heel lief haha. En hij had erbij gezet dat hij hoopte dat mijn lessen goed gingen en dat hij zo blij met me is en dat al zijn reisjes wel heel leuk zijn maar hij toch het gelukkigst is als hij bij mij is
 41. 2 vind-ik-leuk's
 42. 2 vind-ik-leuk's
  Ja maar daar tussen ga ik niet kleuren.
 43. 2 vind-ik-leuk's
  Ik herken dat gevoel van het goed willen doen ook! Maar ik probeer daar wel los van te komen, blijft moeilijk, maar dat perfectionistische zorgt er voor dat ik op creatief vlak blijf hangen, want ja het moet meteen perfect zijn... nou misschien komt wijsheid met de jaren Trouwens ik vind voor planten zorgen wel rustgevend. Beetje tussen je planten staan, kijken waar er nog water bij moet, beetje blaadjes plukken wij halen ook onze groenten bij een zelfplukboerderij en dat is ook rustgevend, gewoon even een courgette of brocolli eruit snijden, framboosjes plukken....
 44. 2 vind-ik-leuk's
  Regenjas! Irl iets lichter mintgroen.
 45. 2 vind-ik-leuk's
  Je eigen bier brouwen dan natuurlijk! Is heel leuk!
 46. 2 vind-ik-leuk's
  Ok update: gekocht, gelegd en staat goed!! Heb de grootste gedaan. Thanks voor advies
 47. 2 vind-ik-leuk's
  Ff jaloers maken hoor, maar ik lees herfst in NL, ik lig lekker in Spanje ☀️😇
 48. 2 vind-ik-leuk's
  Ik heb sinds gister een nieuwe hobby erbij: Servies Stippen. Zó ontzettend leuk om te doen! Dit is mijn eerste bordje, niet slecht toch? 😁
 49. 2 vind-ik-leuk's
 50. 2 vind-ik-leuk's
  Volgt iemand hier (online) Maarten van der Weijden? Tijdens z'n zwem elfstedentocht? Wij gaan zo weer onderweg aanmoedigen. • Leden statistieken

  • Aantal leden
   20,8k
  • Meeste online
   3,8k

  wilmaatje1978
  Nieuwste lid
  wilmaatje1978
  Registratiedatum