Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/05/2020 in all areas

 1. 9 points
  Ah leuk. nou wil het ook zo dat ik maandag ga trouwen Dus Miss dat ik dan ook wel dat jurkje aan ga doen. Had nog ander zomer jurkje, maar deze is Miss wat feestelijker.
 2. 6 points
  Wat een tof project Sin! Ben benieuwd naar het eindresultaat Onze hottub is er eindelijk Hij wordt nu gevuld, dus ik denk niet dat hij op tijd vol/warm is, maar zo blij mee
 3. 6 points
  Ons jaren project Maar je begint iig iets te zien van tuin. Toen we hier kwamen wonen was het jarenlang verwaarloost. Er stonden (en staan) hele oude bomen en struiken. En veel daarvan vooral. Sommige blijven, andere moeten echt even plek maken voor een tuin Dus we hebben nog heel wat jaartjes voor de boeg voordat het echt is zoals we willen. Maar dat is okey. eerste deel Deel 2 zijn we momenteel mee bezig. Alle rotzooi moet er uit, het niet redelijk recht worden. En er komt een terras in, met daar om heen gras (en bloemen en planten waarschijnlijk ook,want ik hou van groen) Het bos gedeelte met eigen woning voor de kinderen, als we ze zat zijn. Moet ook nog heel wat aan gedaan worden,uiteraard. En de laastte 20 meter is vooral zo: Wat ook meteen een beeld geeft van hoe de gehele tuin was toen we hier kwamen
 4. 4 points
  Had even een grote bestelling gedaan bij zalando, dit hou ik incl. de schoenen op de bovenste foto’s
 5. 4 points
  We hebben vandaag op een huis geboden en ik vind het spannend! Maar ben ook realistisch nadat we 3 weken geleden voor het eerst een bod deden, we zaten er flink boven maar er zijn mensen nog wanhopiger
 6. 4 points
 7. 3 points
  Gekregen van Jan Van ochtend voor het eerst hardgelopen met die oortjes. Ideaal zeg!
 8. 2 points
  Oh, sorry! Verkeerd gelezen. Je ziet er goed uit trouwens! Ik had ook nog wat jurken besteld, lekkere luchtige naar aanleiding van het mooie weer van vorige week. Helaas is het nu echt bagger en kan ik ze niet echt aan haha (hoewel ik er in huis nog wel in loop, ze zitten heerlijk. Jeans vind ik al niet echt meer comfortabel haha). Kunnen allemaal nog wel een strijkbeurtje gebruiken
 9. 2 points
  Ja we willen alles wettelijk en financieel goed geregeld hebben. vooral na overlijden van mijn zwager, daardoor aan denken gezet. dat was voor ons makkelijkst te regelen met trouwen. we gaan tegelijk met mijn zwager en schoonzus trouwen en zijn ook elkaars getuigen. we nemen alleen de ouders allemaal mee en avond ook alleen voor hen een bbq. Hebben wel hele mooie gouden ringen uitgekozen en bo een zilveren ringetje.
 10. 2 points
  Ah superfrustrerend! Heb je dit wel eens met haar besproken? Soms kan het helpen om het echt te zeggen en duidelijk te maken hoe dat voor jou is dat al je snacks worden opgegeten. En als dat niet helpt: het ook met je ouders overleggen?
 11. 2 points
  Jaaaaa ook naar mij!! Wij gaan denk ik ook een bod doen, maar ben ook erg bang voor de concurrentie. We twijfelen ook wel beetje want het heeft maar 2 slaapkamers dus we kunnen er niet voor eeuwig wonen maar het heeft wel een geweldige tuin op het zuiden en prachtige kamers. En de perfecte locatie. Alleen is het een hele vervelende verkopende makelaar. Zijn haar al eerder tegengekomen en zij neemt particuliere zonder aankoopmKelaar niet serieus. En wij hebben er geen. Gelukkig ken ik de eigenaar via via dus kan hem wel laten weten dat we een serieus bod hebben gedaan. @Sueno.hoebeel zitten jullie erboven? Wij neigen naar 35 a 40k. Belachelijk veel geld maar ben nog steeds bang dat het te weinig is. Maar meer is het huis ook weer niet waard. Zo moeilijk.
 12. 1 point
  Haha wow die meest rechtse is raar, met de bovenkant eraf zou ik het kunnen zijn (maar dan zwanger). Mooie jurken!!
 13. 1 point
  Bij ons in verpleeghuis met bezoek is wel goed geregeld ze mogen elke dag komen 2 uur lang (korter mag natuurlijk ook) wel vaste tijdsblokken. En mogen er nu 2 alleen of samen . Wel jammer dat het niet overal zo goed is geregeld en het maar bv 1 keer in de week is, half uur ofzo. Zie weer gelukkige mensen al ging het zonder bezoek ook goed. Wij hadden dan ook geluk met een mooi terras. Waar nu nog steeds dankbaar gebruikvan word gemaakt. En langzaam komt er wat meer bij , nu weer naar buiten bv. Blij dat dit gelijkelijk gaat!
 14. 1 point
  Het was heerlijk!
 15. 1 point
  Lekker ga ik ook eens proberen! Kook je die witlof eerst? Nog nooit witlof gehad haha
 16. 1 point
  Ongeveer 900m2. Nee joh, geen dagtaak aan hoor. Het is nu even veel werk. Maar we doen gewoon stukje voor stukje. Want het is niet dat je verder geen tuin over hebt. En uiteindelijk zal het vooral grasmaaien zijn (Of niet en dan is het gras maar hoog) Het is geen tuin waar je moet gaan miepen als er wat onkruid hier en daar uitsteekt. Maar dat wisten we en ik hou ook echt van een ruige tuin. En voor de kinderen en hond is het idd awesome.
 17. 1 point
  Ja maar het doel van de karretjes is mensen tellen. Ik had vorige week mensen die gingen discussiëren over welke chips ze gingen kopen. Ten eerste ga alleen (scheelt discussie), ten tweede twijfel niet voor het vak als er anderen bij moeten en ten derde neem ze gewoon allebei als je niet kunt kiezen.
 18. 1 point
  Ik zag laatst een stel die had de karretjes in elkaar geschoven en liepen zo samen door de winkel. Maar eerlijk is eerlijk die hele regel dat je een karretje moet slaat ook niet echt ergens op want je komt juist eerder in die 1,5 meter omdat al die karretjes in de weg staan.
 19. 1 point
  Nee maar de bedoeling is dat per huishouden maar 1 iemand boodschappen gaat doen. Ik erger me daar ook aan hoor in de supermarkt. Is het nou echt zo moeilijk om samen een lijstje te maken en dan 1 iemand te sturen?
 20. 1 point
  Ja maar het is dus wel typisch dat partijen die al weken roepen dat de maatregelen moeten worden versoepeld nu ook weer meteen roepen dat de 1.5m regel niet is nageleefd. En de afgelopen weken zie je het overal drukker worden: Ikea, winkelstraten, parken, pretparken, stranden enz. moet allemaal maar kunnen. Hoeveel mensen breken voor hun eigen comfort/plezier de 1.5m regels dagelijks? Maar een demonstratie tegen racisme in de buitenlucht waarbij een groot deel van de demonstranten een mondkapje draagt en welke een uurtje heeft geduurd. Dat gaat dan ineens alle grenzen over? Dat is toch krom en een klassieke truc uit de oude doos om de aandacht van het echte onderwerp weg te houden.
 21. 1 point
  Ik moest even wachten tot de zon in de tuin was • Member Statistics

  • Total Members
   20.8k
  • Most Online
   3.8k

  SanneX
  Newest Member
  SanneX
  Joined
×
×
 • Create New...