Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/26/2020 in all areas

 1. 4 points
  Nou als het van zo ver moet komen zou ik gewoon een bon doen. Als jullie zo weinig met haar hebben zal dat ook omgekeerd zijn en lijkt t me beter dat jullie haar zelf iets laten kopen dat echt bij haar past ipv een paardenmok ofzo.
 2. 1 point
  Slot Doddendael misschien?
 3. 1 point
  In Duitsland bij de eifel /moezel zitten meerdere kastelen! Mijn collega is er afgelopen zomer geweest en heeft daar ook overnacht. Ik weet zo niet welke maar ik kwam er op Google al meer tegen.
 4. 1 point
  We gaan het idd ook even navragen. Eventueel tegen een vergoeding, dan halen we er alsnog veel uit. Maar idd, als het niet kan is dat wat het is.
 5. 1 point
  Wat vervelend zeg! Ik heb geen ervaring met de touwtjes niet voelen, wel ervaring met spiraal laten verwijderen. En waar het plaatsen echt de hel was, viel het verwijderen zooo mee! Echt nagenoeg pijnloos. Hoop dat het bij jou hetzelfde verloopt ondanks dat je de touwtjes niet meer voelt.
 6. 1 point
  Ik denk wel dat er dan pompoenen zijn, bij ons zijn ze al bijna klaar!
 7. 1 point
  Maresa, ik heb het ook terug gekeken. Vond het wel een beetje grappig toen jullie groenten moesten plukken, wij gaan ook naar zo'n zelfpluktuin en het is wel even wennen in het begin. Maar verder leek het wel een hele idyllische plek waar je was! En ook leuk om je huis nog eens te zien!
 8. 1 point
  @Maresa Leuk om jou op tv te zien! Gingen net terug kijken en ik zei gelijk, heeee die ken ik!
 9. 1 point
  Je kan mensen vragen de leukste foto van de afgelopen week op hun Smart phone te laten zien en daarover iets vertellen. Of 2 waarheden en 1 leugen en dan moet de rest raden wat de leugen is. Iedereen een bepaalde stellong laten zeggen en woe dat dat heeft gedaan moet opstaan, bv ik heb vanochtend ontbeten met yoghurt. of ik ben op vakantie geweest naar het buitenland. Vraag mensen om te vertellen wie ze zouden zijn als ze een superheld waren. Mensen elkaar in 2tallen 1minuut laten interviewen over bv de vakantie of hun hobby, en dan moet de interviewer een terugkoppeling doen voor de groep. Nou, dit waren 100 ijsbrekers .
 10. 1 point
  Ik verwacht dat ik ook als we weer naar kantoor mogen meer thuis zal blijven werken dan voorheen, dus ik ben plannen aan het maken voor een fatsoenlijke werkplek thuis - iets beters en mooiers dan m'n mini bureautje dat nu in de woonkamer erbij gepropt staat En dan ook een fatsoenlijke stoel. Ik zat te denken aan zo'n ergonomische kruk ipv een gewone stoel, voor een actievere zithouding (ik begin nu echt wel last van m'n rug te krijgen) maar ook omdat de kamer waar ik m'n werkplek in wil maken vrij klein is en je een kruk makkelijker onder het bureau zou kunnen opbergen. Ik heb er eentje van Varier (vroeger Stokke) gevonden die ik mooi vind, maar die is wel meteen 400 euro ofzo. Heeft iemand van jullie ervaring met deze of een andere kruk? Voorbeeldje: • Member Statistics

  • Total Members
   20.8k
  • Most Online
   3.8k

  jutte
  Newest Member
  jutte
  Joined
×
×
 • Create New...