Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 20-02-19 in alle zones

 1. 8 punten
  Kom ik in de lift een collega tegen met exact dezelfde jurk aan We bleken allebei dus een Costesfan..
 2. 8 punten
  Wij gaan ook trouwen! Ik ben afgelopen november ten huwelijk gevraagd en vind het so leuk!! Eerst wilden we het in september dit jaar doen maar het wordt mei 2020, nog heel veel tijd voor alles haha. Ik heb een locatie op het oog, ik hoop dat het gaat lukken! We willen alles op 1 locatie houden vanaf einde middag/ begin avond en we hopen dat de vader van mijn vriend ons wil trouwen. Dat gaan we binnenkort vragen.
 3. 5 punten
  Interessante discussie/berichten hierboven! Ik kan me ook zo moeilijk voorstellen dat je dat soort opmerkingen maakt... Ik zou nog wel tegen iemand zeggen 'Wat zie je er goed uit!', maar snap niet hoe je er dan bij komt om dat direct te verbinden aan afvallen/aankomen/dun/dik zijn (Ik ben zelfs wel eens 'mager' genoemd, ook vrij lastig om op te reageren.). Er goed uitzien is voor mij vooral 'geluk uitstralen'. Maarrr wat ik wilde zeggen, de bachelorstudenten die ik begeleid zijn zo lief! De ene zei laatst 'some of my friends say they have the worst supervisor, and then I tell them I have the best one!' Ze wil me zelfs vrijwillig blijven helpen met mijn onderzoek in de zomer. En de andere mailde net dat ze dankzij mijn referentie een stageplaats heeft, en 'Thank you so much for the support you have given me. I am so thankful that I have you as my supervisor.' Heel leuk want is best nieuw voor me!
 4. 5 punten
  Ik ben zo aan het genieten. Ik ben op vakantie in India en zitten nu in zo’n mooi resort aan het strand. Ben nu net wakker en dit is mijn uitzicht vanuit mijn bed:
 5. 4 punten
  Nu ook even hier, want vond het nog ff spannend om hier te posten voor het officieel was, maar gisteren getekend voor het nieuwe huis en vandaag voor het huidige huis. 15 mei krijgen we de sleutel en 3 juni uit ons huis . Ging allemaal supersnel (waren wel aan het kijken, maar niet heel hard op zoek) en was erg hectisch, maar nu bezig met de leukere dingen zoals inrichting enzo .
 6. 4 punten
  Ik snap echt niet dat er mensen zijn die behoefte hebben om zulke dingen te zeggen. Vraag: hoe oud waren ze? Ik heb het idee soms dat de generatie v onze ouders daar heel erg mee bezig zijn of niet door hebben dat je zulke dingen gewoon niet moet zeggen. Ik heb ook zon vrouw op werk die eerst een keer tege me zei ‘nou jij bent niet slank maar ik vind t heel dapper van je dat je je altijd zo opvallend weet te kleden.’ Okay dan? En een paar maanden later ‘ben je afgevallen?’ Like WHY wil je beide uitdrukken, i dont get it Sowieso vind ik t irritant als mensen zeggen ben je afgevallen, omdat ik het opvat (en ja dat ligt aan mij but still) dat ik daarvoor dus in een andere staat was??? En dat je dan dunner beter bent?? En IK vind dat misschien van mezelf, maar ik vind dat een ander dat niet moet vinden.
 7. 4 punten
  Hahahaha dit doet me denken aan Mn Anita Meyer
 8. 3 punten
  Voor wie het interessant vindt een vrijgezellenfeest-update: ik heb één van die meiden geappt met mijn 'probleem'. Ze zei dat ze het bewust niet vertelden omdat ze dachten dat dat nodig is zodat er niets gelekt wordt. Kreeg van haar alsnog het programma te horen (wat er heel leuk uit ziet). Eind goed al goed.
 9. 3 punten
  Ze zijn wel creatief met namen daar in Bergen op Zoom
 10. 3 punten
  Ah leuk man! Ik heb iets soortgelijks en niet direct een gesproken compliment, maar ik heb mijn eigen bedrijfje voor erbij en maandag heb ik een workshop gegeven bij een thema-avond een gastouderbureau voor ruim 25 man en vandaag heb ik al 15 (!) aanmeldingen voor een vervolgcursus. Zo enthousiast zijn ze. Terwijl een vervolgcursus niet eens echt mijn bedoeling was
 11. 3 punten
  Wauw mooi ja, geniet ervan! Ik heb ook vrij, vlieg dinsdag met m'n vriend naar Vietnam voor 2,5 week. Eerste vakantie samen en meteen een eind weg haha, heb er zin in!
 12. 3 punten
  Haha dat is wel vreemd, thuis moeten werken omdat je niet naar de wc's kunt. Vanavond terug gekomen uit Madrid. Geen stem meer over, maar wat was het gaaf gister avond! De sfeer, de wedstrijd. 1-4 winnen wauw.
 13. 3 punten
  Ugh mensne die ongevraagd hun partner mee nemen the worst!!!!
 14. 3 punten
  Ik durf haast niet te zeggen dat ik ruimschoots het dubbele verdien en niet eens een talent ergens voor heb en nagenoeg de hele dag op mijn luie reet doorbreng
 15. 3 punten
  Ik dacht dat ik echt moeilijk vakantieplannen met anderen zou kunnen maken omdat de meeste vrienden van me wel gesetteld zijn en met vriend/ vriendin op vakantie gaan. Maar dat valt dus erg mee! Ik heb nog een tweede week wintersport met een groep van 8 gepland staan in maart, ga 1 of 2 weken met een vriendin naar oost Europa en in september een week Porto geboekt met vrienden. Echt fijn dat dat allemaal zoveel makkelijker gaat dan verwacht
 16. 2 punten
  Dat wordt een babyboom eind van het jaar
 17. 2 punten
  Pandora je bent een topper! Hoe leuk om op die manier te horen dat je zo geliefd bent. Ik had op werk ook wel een proudness moment. Ik moest gisteren een soort workshop van 2,5 uur faciliteren voor m'n afd hoofd, z'n directeur, de baas van die directeur, de eindopperbaas plus een groep externen. Aka er zat wat afbreukrisico voor mezelf aan die sessie Maarrrr dik applaus en de opperbaas zei dat ze me erg dankbaar was en trots op me dat ze me in huis heeft.
 18. 2 punten
  Ik had van vorig jaar nog een aantal vakantiedagen over (2 weken), dus had er dit jaar voor 7,5 week te besteden. Toen heb ik me voorgenomen om vaker op vakantie te gaan, dat maak ik tot nu toe aardig waar Ik heb tot nu toe 3 vakanties gepland: naar Porto, Namibië & Botswana en Stockholm!
 19. 2 punten
  Ja heerlijke wedstrijd. Zojuist 115 euro mee gewonnen in de toto haha. En mijn man zag me maar uit te lachen..want real wint toch wel..
 20. 2 punten
  Whaaa jaaa.
 21. 2 punten
  Moet ik jullie ook op de hoogte houden van de Nederlandse gossip?? Wes en Yolanthe gaan scheiden! Arme xes cavia
 22. 2 punten
  Ik had een fotorolletje laten ontwikkelen en toen ik ging betalen stond er op de envelop dat het 0 euro was met de mededeling dat er een briefje inzat met uitleg. Dus ik dacht: nou die zijn dus volledig mislukt. Maar er zit alleen een dunne streep over alle foto's en ik heb ook nog eens een kortingsbon gekregen. Goede service van kruidvat haha.
 23. 2 punten
  Fijn hè dit weer! (Alleen sochtends nog wel fris eerst) Ik draag dit:
 24. 2 punten
  Even mijn blijdschap uiten over mijn studiekeuze! Ben nu twee weken begonnen met stage op een middelbare school en ik vind het zo leuk. Dacht al wel dat ik het leuk zou vinden maar het is erg fijn dat dat ook echt zo blijkt te zijn. Ik ben nu bij drie verschillende docenten aan het meekijken en af en toe kleine dingen aan het doen en het is echt leuk om de leerlingen en docenten te leren kennen. Vandaag was mijn begeleidster even na de les met een jongen gaan praten die normaal altijd best druk was maar de laatste paar lessen extreem stil. Docent was bang dat er iets aan de hand was, bleek dat hij stapelverliefd was op het meisje voor hem. Zo mooi! Na de voorjaarsvakantie ga ik zelf lesjes geven, wel heel spannend maar ook veel zin in. Hoop dat ik dan nog steeds zo enthousiast ben haha. Nadeel is nu wel dat ik op het moment zo druk ben met stage en baantjes en studie dat ik erg weinig tijd heb voor fotografie, maar dat komt wel weer hoop ik
 25. 1 punt
  Morgen bloemschikken met je oude doos en jeu de boules met je grootouders als ballen in het park Daarna kaarten haken en rollatorrace over de pas gebloemschikte stukjes Topdag
 26. 1 punt
  Bo heeft gisteren haar nieuwe bed gekregen en ging er dus vannacht voor het eerst in slapen. Ze was helemaal trots ! (En heeft gelukkig ook goed geslapen)
 27. 1 punt
  Jij bent de rechter toch? Prachtige jurk sowieso!
 28. 1 punt
 29. 1 punt
  Leah ik dacht ook huuuh
 30. 1 punt
  Zit je nou op hockey of op voetbal?
 31. 1 punt
  Oeh ben benieuwd Dieke! @Sannenas: Thanks for asking. Het gaat nu eindelijk goed! Zit goed in mn vel en alles komt langzaamaan weer op zijn pootjes terecht. Ben blij met mijn huidige situatie, op de meeste gebieden
 32. 1 punt
  M'n meisje is vandaag 3 jaar geworden ! Vanmorgen mocht ze ook trakteren op de peuterspeelzaal. Ze vond het geweldig! Komend weekend vieren we het uitgebreid.
 33. 1 punt
 34. 1 punt
  Ja heel nice ja, voel me echt heel bevoorrecht om hier te mogen zijn. in totaal 2,5 week. Nu nog 6 dagen op deze plek. @_Lins veel plezier!
 35. 1 punt
  Thanks! We zijn echt superblij *weg*
 36. 1 punt
  O wat vet dat je daar was!
 37. 1 punt
  Hahaha @Intouchables en @shizzle jullie zijn fantastisch, thanks, snap ik de wereld ook weer wat beter
 38. 1 punt
  Haha nee heb geen andere fiets.. en nu helemaal niet meer . Ze moeten gewoon met z’n tengels eraf blijven ook al wassie €10.000
 39. 1 punt
  Je spreekt echt geheimtaal voor mij Maar ben wel nieuwsgierig nu: wie is Khloe en wat is haar probleem?
 40. 1 punt
  9 van de 10 keer zit er wel vaak een onzekerheid/jaloezie achter ja idd. Ik merk dat ook weleens als ik een nieuw idee heb ofzo en dat blij verkondig en dat wordt dan neergeslagen met een opmerking dat dat dom/niet haalbaar is. Toen ik van baan en sector wilde wisselen zeiden ook best wat mensen moet je niet doen. En die zeggen nu ja wat tof dat je dat durfde ik zou het ook wel willen maarja ik weet niet wat/heb vast contract etc.
 41. 1 punt
  Ah das lief. ja mensen flappen er dingen uit zonder na te denken. Maar ik ga iok heel slecht op ‘dat was niet de vedoeling’ Tja dan moet je maar beter nadenken en je uitdrukken zoals je wel bedoelde. Vind ik heel irritant. Wat hierboven staat, ik had vorig jaar zoiets met Mn buurmeisje. Ik was net naar Griekenland geweest, zegt ze tegen me ‘if you went to Greece, Why arent you more tanned????’ Ik was fuckin zwart. Echt als roet. Maar dat is gewoon 100% de kift. Jaloezie dat ze niet op vakantie kon gaan of weet ik het. Waarom zo iets zeggen is echt beyond me. Maar goed heb ook wel vaak t idee dat als mensen zulke dingen zeggen dat ze een eigen onzekerheid willen verbergen. De ander kleiner maken zodat ze zelf opvallen. Ik was daar vroeger altijd heel verbaasd over tot dat iemand een keer tegen mij zei dat ik voor veel mensne heel intimiderend kan zijn. Omdat ik vrij aanwezig ben, ook al als ik niets zeg. Zware energie weetik het. En er zijn heel veel mensne die daar niet mee om kunnen gaan. En dat is dan maar zo. Mar dat zijn vaak ook de mensne die dan geneigd zijn om een opmerking te maken als ‘stevige bovenbenen’.
 42. 1 punt
  Aah thanks, Vorig jaar bij Scapino gekocht. Maar heb het voor je gecheckt, ze zijn er nog: https://www.scapino.nl/blue-box-dames-leopard-loafers-1014980184380
 43. 1 punt
  Leuk Nina! Gefeliciteerd! Wij gaan ook trouwen in oktober. Nu schrik ik toch wel van bepaalde bedragen hoor. 1500 euro voor de fotograaf? Serieus? Denk eraan om gewoon een shoot te doen van ons twee op een locatie. Ik hoef helemaalgeen foto’s van de hele dag, mijn Make-up en de wc op de trouwlocatie. Of denk ik nu echt verkeerd? Wij doen gewoon ceremonie op stadhuis trouwens, meestal ook weinig speciaals.
 44. 1 punt
  Wat leuk! Gefeliciteerd en van alles genieten nu Voorbereiden is zo leuk!
 45. 1 punt
  Wat bijzonder als de vader van je verloofde jullie trouwt! Zal vast voor hem ook speciaal zijn. Gefeliciteerd!
 46. 1 punt
  Leuk! Gefeliciteerd!
 47. 1 punt
  Wauww leuk! Gefeliciteerd
 48. 1 punt
  @L.auraa Ik denk het wel! Wij waren er eind oktober. Ligt een beetje aan hoe het weer dan is qua temperatuur.
 49. 1 punt
  Lief van de familie Marjan, kan me ook helemaal voorstellen dat zoiets je raakt! Fijn dat je die bewoner zo hebt kunnen steunen. Ik kreeg vandaag een mega compliment op m'n werk, echt heel tof. Was van de week een escalatie binnen m'n project waar als een malle een degelijke beslissing moest worden genomen dus ik werd bij de management meeting met de klant gehaald als content expert zeg maar. Dus mooi de huidige situatie geschetst, consequenties en voorwaarden van de twee opties uitgelegd en vragen beantwoord en zo. Was echt tof om te doen sowieso, maar onze delivery director zei vanmiddag nog tegen me dat ik het echt goed gedaan had en 'you are future director caliber' echt heel gaaf! En dat ik zeker moet reageren op een interne vacature ook al ben ik daar nu nog niet aan toe want als ik zo'n ambitie aangeeft kunnen ze me makkelijker laten doorgroeien. Heb hem uiteraard ook dik bedankt want ik wist wel dat ik het goed had gedaan maar dit is wel een overtreffende trap compliment
 50. 1 punt
  Nou jongens ik zal even een update geven . We hebben een trouwdatum en een locatie! We gaan op vrijdag 5 juli trouwen . Op een heel mooi gerenoveerd fort, zo gaaf!! nu nog een beetje aan het uitzoeken hoe we de dag willen indelen. We hebben best veel neefjes en nichtjes (14 in totaal van 0-18 jaar), maar we denken dat we de kleinsten niet bij het diner en feest willen hebben. Iemand daar ervaring mee, hoe dat te regelen? Of bijvoorbeeld vanaf een bepaalde leeftijd ofzo? • Leden statistieken

  • Aantal leden
   20,8k
  • Meeste online
   3,8k

  Carinneke
  Nieuwste lid
  Carinneke
  Registratiedatum
×
×
 • Nieuwe aanmaken...