Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/19/2019 in all areas

 1. 13 points
  That awkward moment dat je in de trein met je oortjes in een youtube video begint te kijken van Nikkietutorials die nu verloofd is en je het ook nog lekker hard zet en je pas veell te laat doorhebt dat de oortjes niet zijn aangesloten.
 2. 9 points
  Heb veel bewogen en gezond gegeten. Keuzes gemaakt, dus niet op 1 dag én een ijsje én chips én pizza (bij wijze van), maar dan 1 van de drie (of niks ). En heel weinig koolhydraten. En de koekjes en chocola afgeschaft s avonds bij de thee.
 3. 7 points
  We hebben een huis gekocht met een vide in Delft. Hopelijk jinx ik het nu niet, want we moeten nog tekenen.
 4. 4 points
  Voor de liefhebbers: heb Steffi en Roel van bzv gezien op de zwarte cross, nog steeds happy! En ze waren met boer Frans van een eerder seizoen
 5. 3 points
  Wat een leuke berichten hier! Gefeliciteerd MJ en @flyingbutter gaan jullie ook verbouwen (omdat je het over aannemers etc hebt)? Wij hebben ook serieuze samenwoonplannen inmiddels zoals het er nu naar uit ziet komt hij vanaf 1 november bij mij wonen. We wonen nu nog 50 km uit elkaar en hij komt dus naar mij. Betekent ook dat hij meer reisafstand heeft naar z'n werk, dus ben benieuwd hoe hij dat gaat vinden. Ik heb nog nooit samengewoond en iedereen om me heen vindt het superspannend. Ik heb er alleen maar heel veel zin in haha.
 6. 3 points
  Ik was op zoek naar het perfecte zomerjurkje. Uiteindelijk heb ik er 6 besteld, dit zijn de blijvers (ja, ik wilde geen bloemetjes jurk, maar hij zag er zo leuk uit en staat goed!). Die met strepen kan zelfs nog in de herfst, maar mss niet tijdens een hittegolf.
 7. 2 points
  Oooh jongens ben zo blij! Een van mn katten was al 2 dagen weg, terwijl hij nooit ver weg gaat. En net heb ik m gevonden en is ie weer thuis. Heb me zo’n zorgen gemaakt!
 8. 2 points
  Mijn outfit van gisteren:
 9. 2 points
  Pizza van tonijnbodem met van alles erop
 10. 1 point
  Überhaupt je keuken inrichten met lades! Ideaal vind ik!
 11. 1 point
  Ja is ook fijn glazen bakjes maar voor mij niet. Want ik neem altijd vanalles mee ergens naartoe in de bakjes dan is glas niet zo fijn haha. Ik heb mijn bakjes verhuisd naar een lade en dat is wel fijn! Het past er ongeveer net in haha maar je ziet wel duidelijker waar iets ligt dus dat is al veel fijner.
 12. 1 point
  Dat is zo gek aan die bakjes! Dan denk je, nu heb ik er echt genoeg en dan komt er toch een moment dat ineens al de handige bakjes op zijn. En je favoriete bakje verdwijnt altijd of gaat kapot of de deksel is weg.....
 13. 1 point
  Ah dat is zo stom als uit eten gaan tegenvalt! Ik heb vandaag iets nieuws ontdekt: de pita broodjes op basis van groente bij de appie. Ik vind gewone pita broodjes uit de supermarkt namelijk niet fantastisch, maar eet wel graag broodjes falafel enzo. Dus dacht vandaag laat ik die dingen eens proberen. En moet zeggen dat het heel lekker was! Ik hou niet van paprika, maar wel van paprika-smaak dus deze paprikabroodjes zijn goedgekeurd haha (ze hebben ze ook op basis van bieten, bloemkool en spinazie)
 14. 1 point
  Ik heb ze in 2 lades staan met daarbij nog ander spul. De bakjes in elkaar en de deksels aan de zijkant . Zo dus:
 15. 1 point
  Klopt helemaal ! dat geeft de stoom.
 16. 1 point
  Nog over banken: ik zie nu dat ze bij de Karwei 25% korting hebben op banken en er zitten echt leuke tussen!
 17. 1 point
  Een van de familielijnen aan mijn moeders kant is terug te leiden naar Spanje. Dat zie je in mijn kleur terug. Mijn oma en moeder niet echt, Julia en ik hebben wel donkere gelaatstrekken en een snel bruine huid. Vandaar dus die benen
 18. 1 point
  Moby en Van Til hebben soms leuke deals, vooral wat uit het assortiment gaat. Ik heb eindelijk mijn boekenkast af! Helemaal zelf gebouwd, het stuk in de vensterbank is MDF met overgebleven PVC erop (en dan een afwerkrandje, witte latten), op een kast die ik dus zelf heb bedacht en gemaakt (meubelplaten op maat laten zagen). Er zijn nog wel wat afwerkingspuntjes (latjes, verlichting), maar het skelet staat en nog stevig ook. Helemaal links bovenin komt nog een plank, maar die moet de rest van de ruimte 'in', dus vandaar dat dat nu nog open is. Rechts bij die zwevende boekenplanken komt nog een poster (en dan met een ledstripje erachter). Het is de eerste kast die ik helemaal zelf heb gemaakt (als je Ikea-kasten niet meerekent), dus ik ben er supertrots op! En onze spa staat nu ook! (het filmpje heb ik alleen niet zonder tekst maar er zit dus ook een kleine waterval in + licht) Ivy heeft rechtsonder in de kast een verrijdbare bak met stripboeken en Disney-boeken en tekenboekjes. spalichtfilmpje.mp4
 19. 1 point
  Leuke outfits! Jullie zien er goed uit. Ik voel me ook okay
 20. 1 point
  Op zich met zo'n lijf hoef je weinig af te kleden Ik vind het je leuk staan! En @JIL. mooie mamaaaaaa
 21. 1 point
  Wowww wat moooi! @mj gefeliciteerd super!
 22. 1 point
  Zoooo wauw zeg!! Wat mooi
 23. 1 point
  Woah mooi zo'n vide! Tof MJ! Ben benieuwd wat jullie er van maken. Van allebei natuurlijk!
 24. 1 point
  Leuk zeg, spannend allemaal! Wij hebben inmiddels alles rond en wachten op de sleuteloverdracht
 25. 1 point
  Fijne buurt voor zover ik weet Is het nieuwbouw dat nog niet gebouwd is, dat je het hebt over aannemers?
 26. 1 point
  Ah Superleuk! Gefeliciteerd! wij zijn afgelopen week ook bij een bank geweest en we kunnen zoveel meer lenen dan ik dacht. we hebben geen haast om onwijs iets te kopen maar wel goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Spannende tijden!
 27. 1 point
  Aah vet zeg! Supermooi huis Gefeliciteerd!
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  Wouw ziet er mooi uit! Waar in Delft is het?
 32. 1 point
  Ooooh dat ziet er echt supermooi uit! Nog ff duimen maar gaaf!
 33. 1 point
  Zelf pasta carbonara gemaakt, blijft lastig om ei niet te laten stollen, maar toch lekker qua smaak haha
 34. 1 point
  Jep, is het zo duidelijk?
 35. 1 point
  Seizoen 3 van Bonusfamiljen staat sinds vorige week online Ben er al bijna doorheen. Kijkt echt zo lekker weg.
 36. 1 point
  Rucola stamppot met pijnpoompitten, spekjes, zongedroogdetomaten en brie
 37. 1 point
  Wat een ruimte inderdaad, heerlijk! Vindt Ivy de trampoline trouwens ook leuk, of is ie alleen voor jou? • Member Statistics

  • Total Members
   20.8k
  • Most Online
   3.8k

  Sister
  Newest Member
  Sister
  Joined
×
×
 • Create New...