Jump to content

Recommended Posts

 • Replies 1.6k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Linguine

  107

 • _Lins

  80

 • shizzle

  77

 • Leah

  68

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Even een dubbel post maar: we hebben een huis gekocht! Super mooi parterre appartement in m’n stad met super grote tuin (93m2) en drie slaapkamers. Precies wat we wilden en ook nog eens in de juiste b

Ik heb ff een berg foto's  Was gisteren in Londen en ze waren daar erg benieuwd dus heb maandagavond even snel half half opgeruimd en wat foto's gemaakt, dus die kan ik hier ook wel showen natuurlijk

Bedankt!   Al is het systeem iets minder slim dan ik dacht.. 😂  

Posted Images

Ik heb de laatste x posts uit het vorige topic hier neergezet trouwens, voor wie denkt: huh, wat een rare beginpost. ;) 

 

Lekker veel ruimte, Lins! 

Link to post
Share on other sites

Bedankt allemaal! Ik heb nu een mini keukenblokje dus ik word hier echt heel gelukkig van haha, was het geld sowieso waard! De afvoer loopt alleen niet goed door dus de loodgieter kwam net nog even kijken,hij kwam erachter dat in de kruipruimte de leiding flink verzakt is (van een steun af gedonderd en ook nog doorgebogen) maar hij komt het morgen fixen zodat ik kan verhuizen naar een functionerende keuken 😊 Zal een mooie rekening worden maar inmiddels heb ik zoiets van fuck it ik betaal wel, zorg maar dat het werkt 😂

Link to post
Share on other sites

Supermooi! Een keuken is - vind ik - een van de dingen die het waard is om flink in te investeren inderdaad. 

 

Met de nieuwe vloer is het straks helemaal modern en strak!

Link to post
Share on other sites
sunshine_girl

Lins dat hebben wij hier ook gehad omdat het leidingwerk van de gemeente zo verzakt was, en die nam ons leidingwerk mee. was bij ons een dure rekening! Hopen dat het bij jou meevalt.

Link to post
Share on other sites

Ze kunnen nieuwe steunen plaatsen voor de bestaande leiding en/of hem aan de vloer hangen dus dat komt waarschijnlijk wel goed :) Vervelender is dat we alles aan het leeghalen en schoonmaken waren om het laminaat te gaan leggen en toen een plasje water ontdekten in een hoekje van de woonkamer precies in de kleur latex die ik boven uit m'n roller had gespoeld... Lekkage dus vanuit de badkamer :( die was net af verdorie. Meteen die loodgieter weer gebeld, hij gaat daar morgen ook naar kijken. Superfijn zo vlak voor m'n verhuizing... Laminaat hebben we even uitgesteld tot morgen iig, hopelijk schiet het dan goed op.

Link to post
Share on other sites
sunshine_girl

De gemeente heeft 50% van de rekening betaald.

Toen ze de werkzaamheden uitvoerde is de opzichter van de gemeente zelfs geweest. En het installatiebedrijf heeft de bevindingen besproken.

Link to post
Share on other sites

Ja Crush daar weet jij helaas alles van... Is het bij jou goed opgelost inmiddels?

 

Hier goede kans dat ze alleen al om het lek te vinden een muurtje weer moeten openbreken, beneden of in de badkamer :( Ik heb het een beetje gehad nu eerlijk gezegd. Vraag me ook af of het verstandig is/nut heeft om morgen laminaat te leggen als er nog aan lekkages gewerkt wordt, misschien beter accepteren dat dat het niet wordt voor m'n verhuizing en die tijd aan inpakken en dingen uit elkaar halen besteden ofzo. Kut man.

Link to post
Share on other sites

Lief dat je het vraagt! Helaas nog niet. Ze hebben een stuk van mijn muur beneden opengebroken :( maar gelukkig wel gevonden waar het aan lag. De grote afvoerpijp van boven naar beneden zit eigenlijk niet aan de wand vast en is wat verzakt. Deels ouderdom maar waarschijnlijk is het toch echt lekker geraakt toen zij eraan hebben gesleuteld. Maandag komen ze 'm optillen en beter bevestigen, kan gelukkig zeer waarschijnlijk door het gat wat ze nu hebben gemaakt dus niet nog meer ellende. En daarna moet alles weer netjes afgewerkt worden, dus voor het er weer een beetje uitziet gaat het nog wel even duren...

 

Tot het gemaakt is kan ik m'n badkamer eigenlijk niet gebruiken helaas :( maar we zijn wel redelijk ver gekomen met het laminaat en ik ga natuurlijk morgen gewoon over (geen keus ook trouwens).

 

IMG-20171013-WA0008.jpeg

Edited by _Lins
Link to post
Share on other sites

Flinke tegenvaller Lins, maar het gaat goed komen..! Uiteindelijk als alles naar behoren werkt en er naar je zin uit ziet zal je er vast echt van kunnen gaan genieten!

 

Linguine, mooie trapbekleding hebben jullie uitgekozen! Ben echt benieuwd hoe jullie huisje er uitziet als alles helemaal af is.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now • Similar Content

  • iCake
   By iCake
   Tijd voor een nieuw topic!
   Wij hebben ons huis in een andere tijd gekocht en hadden toen nauwelijks spaargeld, maar wel in een jaar 20.000 bij elkaar gespaard. Wij hadden nieuwbouw, dus dan is het sowieso wat anders qua bijkomende kosten. En omdat we thuis woonde was het ook wel heel makkelijk sparen natuurlijk.
   Ik geloof dat wij toen 1,5 keer het loon hadden, maar wel het vooruitzicht op meer loon in de toekomst (nu zouden we het met 1 loon wel kunnen betalen, al moeten we dan wel echt zuinig gaan leven).
  • iCake
   By iCake
   Aangezien de meesten toch al uit huis zijn en nu voornamelijk verhuizen een andere titel :-)
   Mijn nieuwe optrekje

  • Karin777
   By Karin777
   Hoi,
   Ik ben van plan zeer binnenkort te verkassen naar rotterdam, maar uit de vele verhuisbedrijven valt het niet mee om een keus te maken. Nu is het zo dat ik een verhuisbedrijf zoek in de buurt van utrecht die goedkoop is. Kan iemand mij misschien helpen?
   BVD
   Karin
  • elkepruts
   By elkepruts
   Praat hier verder over alleen wonen, samen wonen, op kamers gaan en alles wat hier mee te maken heeft!
  • Malibu
   By Malibu
   Ik zit op het moment SBS6 top 25 vreemde hobbies te kijken.
   Nou heb ik stiekem de hobby om veel te dure droomhuizen te zoeken op internet,
   maar volgens mij zijn er wel meer mensen die dat doen.
   (Of ik heb echt rare familie en vrienden)
   En ik vind het ook echt leuk om van anderen te zien wat zij helemaal geweldig vinden.
   Dus show hier je droomhuizen!
   Ik zal beginnen,
   kwam net deze tegen:
   Appartement Basel
   Midden in Baselstadt! Ik zou wel al die houten meubels het huis uitsmijten
×
×
 • Create New...