Jump to content

Regels gezond eten & bewegen


Recommended Posts

Na een aantal discussies is er besloten de regels omtrent het Gezond eten & bewegen topic te wijzigen. Er is een stemtopic geweest en daar werd vooral gestemd voor alles mogen vermelden. Vanaf nu zijn dan ook in het Gezond eten & bewegen topic de volgende regels van kracht:

Gezond eten & bewegen

Een leuk begrip, maar hoe doe je dat, wat is nu gezond en wat niet? In dit topic wordt er gepraat over gezond eten & bewegen, afvallen, aankomen en/of op gewicht blijven; wat voor sommige vanzelfsprekend is en voor anderen een stuk lastiger. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar tips van anderen kunnen nooit kwaad.

Wat is gezond?

Bereken je BMI | Schijf van vijf | Start To Run (download) | Weg met de weegschaal! | Beweging!

De nieuwe regels

- We willen dit topic graag houden zoals het is met leuke gesprekken en goede tips en het niet veranderen in een afvalstrijd, vergelijk-met-elkaar-topic of alleen maar eetlijstjes. Het vermelden van je BMI, gewicht, maat, lengte, afgevallen/aangekomen kilo's mag, maar ga er geen lijstjes van maken. Elke dag posten wat je gegeten hebt, hoeveel kcal je binnen hebt gekregen of er af hebt gesport en hoeveel kilo je vanochtend op de weegschaal zag is niet wenselijk. Heb je een vraag of je wel voldoende binnenkrijgt op een dag dan is een eetlijstje geen probleem.

- Respecteer elkaar, of iemand nou niet tevreden is met zijn lichaam omdat er twee kilo bij zit of iemand die ernstig overgewicht heeft. Iedereen valt op een andere manier af, ook al is dit niet jouw manier, dan kun je dit op een respectvolle manier duidelijk maken. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. We hebben uiteindelijk allemaal hetzelfde doel en dat is gezond leven en tevreden zijn met jezelf.

Succes iedereen!

En natuurlijk een gezond leven toegewenst!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...