Jump to content

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies. • Similar Content

  • Miszz-Bianca
   By Miszz-Bianca
   Wat doen jullie aan met kerst?
   ik zelf moet kerstavond en eerste kerstdag werken dus ik wil aan 2de kerstdag extra aandacht besteden, maar heb eig geen idee wat
   iemand een idee? hoe gaan jullie? sjiek, of gewoon zoals normaal?
   alvast bedankt
  • *Metalsick*
   By *Metalsick*
   Hallo, ik had al wat gezocht hier op go, maar kon geen algemeen topic vinden.
   Dus open ik deze, omdat ik zelf losse topics over mobieltjes altijd wat onhandig vind..
   Hier dus al je vragen als je een nieuwe mobiel wil gaan uitkiezen, je adviezen als je het desbetreffende mobieltje hebt en er iets over kwijt wil, alles over abbonementen en prepaid, nieuwste modellen etc. Gewoon, alles wat met mobieltjes te maken heeft dus
   Ik mag na 2,5 jaar een nieuwe telefoon uitkiezen, omdat mn abbonement eindelijk afloopt. Heb al wat rondgekeken op internet, maar eigenlijk vind ik een telefoon helemaal niet belangrijk als in dat je er radio/mp3s op kunt luisteren, fotos er mee kunt maken en weet ik t wat. Gaat mij gewoon om het bellen en smsen. Maar geloof dat iedere telefoon inmiddels wel een camera heeft, dus ging ik kijken welke telefoons ik mooi vind.
   Ben bij de Nokia 7373 uitgekomen, deze dus, in het bruin (dat roze is niks voor mij :

   Daar kan je schijnbaar van alles mee, maar ik vroeg me dus gewoon af of er meiden zijn hier die deze hebben (of dat vorige model die hier erg op lijkt). Alvast bedankt!
   En verder als er andere meiden dingen willen vragen over mobieltjes, mooie willen posten, iets obver hun abbonement te vragen hebben etc, kan dat dus ook hier
  • Jo-An1990
   By Jo-An1990
   Nu heb ik een ipad,maar ik wil er graag apps opzetten, kan dat alleen via itunes? Want dan moet je een account aanmaken met creditard, is er geen andere manier om apps te downloaden? Zoja, hoe?
  • Kimmetje95
   By Kimmetje95
   Hoi!
   Ik ben de laatste tijd veel bezig met zelf kleren leren maken. Net als Maud van Project Catwalk. Ik vind haar supercool (en hoop dat ze vanavond wint). Nu heb ik een vraagje: weten jullie waar ik naaitips kan vinden en patronen?
   Mijn moeder heeft de Burda en de Knip en die vind ik maar saai. Ik gebruik nu haar oude naaimachine en oefen zelf veel, maar ik vind het nog best wel moeilijk om iets moois te maken. Hebben jullie hier ervaring mee? En vinden jullie dit ook zo leuk?
   groetjes! Kim
×
×
 • Create New...